Sıralamam 13.6K CENG yazmakta kararlıyım ama nereyi yazsam bir türlü karar veremedim. Ne dersiniz dostlar MEF, KADİR HAS, MEDİPOL bunları mı önerirsiniz GEBZE TEKNİĞİ Mİ? |
Bildirim
Sıralamam 13.6K CENG yazmakta kararlıyım ama nereyi yazsam bir türlü karar veremedim. Ne dersiniz dostlar MEF, KADİR HAS, MEDİPOL bunları mı önerirsiniz GEBZE TEKNİĞİ Mİ? |
KOY GTÜ'NE GİTSİN HOCAM.
![]() 2030'LARDA QS RANKINGS'DE "COMPUTER SCIENCES" BAŞLIĞI ALTINDA MİT VE STANFORD'I KARISI YAPIP BİRİNCİ SIRAYA OTURACAK OLAN, YURDUMUZUN HENÜZ KEŞFEDİLMEMİŞ MUAZZAM POTANSİYELİ GTÜ CENG PİŞMAN ETMEZ ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredDemocrat -- 10 Ağustos 2021; 21:35:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi Allah aşkına 13k sıralama yapmışsın Medipol mü GTÜ mü diye soruyorsun ya... Medipol Kadirhas nedir Gtü'nün yanında... MEF bu ikisine göre fena değil ama gene de Gtü... Devlet yazın devlet... |
kanka ben de gtü düşünüyorum hiç özel istemiyorum ama bi akıl danışayım dedim. |
GTÜ kadrosu çok iyi kampüs olarak da güzel ancak fazla sosyal bir ortam olmadığı söyleniyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sene 2024, GTÜNE girmek için 5k sıralama lazım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
neresi olabilir hocam? |
Yazıcam hocam ama gelmeyecek gibi |
Marmara iyte tau < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IYTE dışındakileri yazıcam hocam gelirse oh ne ala |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |