Şimdi Ara

GECE de ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS/LYS için GECE de ders çalışmak ne kadar faydalı olabilir (yada çalışan varmı)?Sizce mantıklı mı? Günde 2 saat uyumayı düşünüyorum (her 6 saatte bir 30 dk.) gece ders çalışanlar biraz tavsiye verebilir mi? yararından/zararından
    yada en azından fikirleriniz alayım. ya da sizin uyduğunuz bi program varsa bilgilendirirmisiniz?(uyku hakkında)

• Kardeşim mezun musun 12 mi ona göre tavsiye vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana neyin kazandıracağını çok iyi biliyorsun ama ben sana söyleyeyim,günde 2 saat uyumak bir şey kazandırmaz kaybettirir.
  • Onurrrrrrrr O kullanıcısına yanıt
    12.sınıfım mf yim.
  • Okul boş önemli değil ise geceyi değerlendirmen sana iyi gelecektir okulda dinlendirsin (uykunu alırsın) fakat okulunda verimli ders anlatılıyorsa o zaman gece en az 6 saat uyuman gerek

• en azından ben yine bi deneyeyim. denemeden anlayamıcam.(en azından fikir alayım dedim) cevaplar için teşekkürler.
  • 8 saat uyumayan kaybeder. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 4 Ağustos 2017; 2:14:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta günde 2 saat ile kazanmaz kaybedersin. En az 6 saat

• Hocam bu kadar multifaktöriyel olmak zorunda mısıniz

• şuan; 2 saat uyursam kazanırım kesin
    aralık ocak gibi; ulan niye 10 saat uyku bana yetmiyor
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    en azından 1 yıl cekerim bu çileyi. birşeyleri kazanabilmek için birşeylerden feragat etmek gerekiyo.
  • Akşam 10 sabah 5 ( yapabiliyosan )

Akşam 12 sabah 7

O vücut o kortizonu alacak arkadaş

• Onurrrrrrrr O kullanıcısına yanıt
    urfalı değilim moruk,siverekliyim zazayım.
  • Hocam vücudun kendini toparlaması lazım 2 saatin yeteceğini sanmıyorum ne kadar çalışırsanız çalışın bir süre sonra çökersiniz. Bünyeye göre değişir ama en az 4,5-5 saat uyuyun derim
  • asusx550vx kullanıcısına yanıt
    Mardatonne tefan kardo ıxserre hırrime

• 2-3 gun dene 4.gun birakican zaten.gunde 2 saat uyku nedir ?

• Ben 1-2 haftadır gece 12.00 da baslayip sabah 08.00 a kadar calisiyordum. 08.00 da uyuyup 16.00 gibi uyanip bos bos dolasiyordum. 1-2 gündür 5 te kalkiyorum kalkar kalkmaz geometri cözüyorum nedendir bilmiyorum ama erken kalkinca müthis bir algın oluyor bende geometri cözerek degerlendirmeye calisiyorum

• Hocam sen ne kadar 7/24 çalışmak istesende sınav anında bir şeylerin ters gitmesi normal bir şey.Gözünle çözdüğün matematik sorusunu sınavda yapamayabilirsin. Kendini o kadar çok kasma biraz rahat ol.
  • ennusa44 kullanıcısına yanıt
  • günlük 2 saat hmm. 6 saatde bi 30dk hmm. Güzel kafa moruq.
    Şimdilik gece çalışmanız için çoooooook erken. Gecelik bi durum yok fazla abartmayın pek inandirici gelmedi niyeyse zaten.Okul döneminde gecelersin okulda bi cacık anlatılmıyor ise. Bu arada en az ister istemez 6 saat uyuman lazım zaten gün içinde uykun gelicek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.