Şimdi Ara

Gece lambasını prize çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben devlet yurdunda kaliyorum ve odalarda priz yok bundan dolayı odadaki gece lambasına gelen iki kabloyu biri mavi biri siyah faz ve notr sanırım. Bu iki kabloya priz bağlamak istiyorum ama toprak hatti yok lambada. yapmak istediğimiz seyler bi tost makinesi calistirmak ve telefon sarj etmek. Bunu yapabilir miyim? Toprak olmadigi icin bi sıkıntı cikar mi? Cevaplarsaniz sevinirim. Iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur kardo neden olmasın

• byadiqe B kullanıcısına yanıt
    gece lambasının, 220v olduğundan emin olun,, telefon şarjı falan olabilir, dikkatli kullanıldığı sürece sıkıntı olmaz, fakat tostmakinasını çalıştırmayabilir,, oradan 600w a kadar alırsınız ama 3000w için birşey diyeme sakıncalı,, tesisatı inceleyiniz, kablo kaçlık, içerde başka sigorta paneli falan varmı.
    NOT: işlemler risk içerir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

gece lambasının, 220v olduğundan emin olun,, telefon şarjı falan olabilir, dikkatli kullanıldığı sürece sıkıntı olmaz, fakat tostmakinasını çalıştırmayabilir,, oradan 600w a kadar alırsınız ama 3000w için birşey diyeme sakıncalı,, tesisatı inceleyiniz, kablo kaçlık, içerde başka sigorta paneli falan varmı.
    NOT: işlemler risk içerir..

Kablonun fotografini atsam isinize yarar mi bide toprak hatti konusunda ne dusunuyorsunuz

• byadiqe B kullanıcısına yanıt
    Saksıdan alamiyacaginiza gore, toprakli dişi fisin notr ile toprak arasina tel atacaksiniz.

• elektrikçilerde satılıyor öyle bir şey "yurt prizi" dersen anlarlar.prize takıyon onu 2 tane fiş 1 tane de ampul çıkışı var.ama topraklımıdır o ayrı(bence değildir elektrikçiye sormanda fayda var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 4 Mart 2015; 21:49:27 >
  • Böyle bir şey sanırım işini görecektir ancak tost makinesi riskli görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaberdeybaha -- 4 Mart 2015; 23:01:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

elektrikçilerde satılıyor öyle bir şey "yurt prizi" dersen anlarlar.prize takıyon onu 2 tane fiş 1 tane de ampul çıkışı var.ama topraklımıdır o ayrı(bence değildir elektrikçiye sormanda fayda var)

Sıkıntı odada priz olmamasi. O yüzden dediginiz olmuyor. Ama tesekkur ederim yinede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaberdeybaha

Böyle bir şey sanırım işini görecektir ancak tost makinesi riskli görünüyor.

Iste aradigim buydu aynen. Tost makinesi olmaz ama en azindan sarj ederiz telefonlari. Bu aparattan bulursam alicam hemen :) internette satan bi yer var midir acaba?

• milyoncu diye tabir ettiğimiz her şeyi satan dükkanların elektrik reyonlarında bile var.
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=duy+priz
  • quote:

Orijinalden alıntı: byadiqe

quote:

elektrikçilerde satılıyor öyle bir şey "yurt prizi" dersen anlarlar.prize takıyon onu 2 tane fiş 1 tane de ampul çıkışı var.ama topraklımıdır o ayrı(bence değildir elektrikçiye sormanda fayda var)

Sıkıntı odada priz olmamasi. O yüzden dediginiz olmuyor. Ama tesekkur ederim yinede :)

prizi yanlış yazmışım ampule takılandan olacak işte bi arkadaş atmış fotosunu ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaberdeybaha

milyoncu diye tabir ettiğimiz her şeyi satan dükkanların elektrik reyonlarında bile var.
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=duy+priz

tekzen de buldum aldım çalışıyor :) bi sorun daha cozulmus oldu cok tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

prizi yanlış yazmışım ampule takılandan olacak işte bi arkadaş atmış fotosunu ondan

tesekkurler yardımlariniz icin :)

• quote:

Oncellikle herkese iyi akşamlar,
    Ben devlet yurdunda kaliyorum ve odalarda priz yok bundan dolayı odadaki gece lambasına gelen iki kabloyu biri mavi biri siyah faz ve notr sanırım. Bu iki kabloya priz bağlamak istiyorum ama toprak hatti yok lambada. yapmak istediğimiz seyler bi tost makinesi calistirmak ve telefon sarj etmek. Bunu yapabilir miyim? Toprak olmadigi icin bi sıkıntı cikar mi? Cevaplarsaniz sevinirim. Iyi aksamlar.

piyasa elektrikçilerinde bulunur sanıyorum duy şeklinde ampülü çıkartıp bu duylu pirizi takın ampülüde
    bu duya takabilirsiniz en basit çözüm bu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 8 Mart 2015; 16:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Oncellikle herkese iyi akşamlar,

piyasa elektrikçilerinde bulunur sanıyorum duy şeklinde ampülü çıkartıp bu duylu pirizi takın ampülüde
    bu duya takabilirsiniz en basit çözüm bu heralde

buldum aldim kullaniyorum dostum cok tesekkurler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.