Şimdi Ara

Gece Yolculuğu mu,Gündüz Yolculuğu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimisi gece yolculuğunu sever,kimisi gündüz.Kimisi yol boyunca kendini otomobilinin motor sesi ve dinlediği müziğe odaklar,kimisi ise gündüz çevreyi seyrederek,gezerek,görerek yolculuk etmeyi sever,peki siz hangisini seversiniz,gece yolculuğu mu,gündüz yolculuğu mu?

Gece  Yolculuğu mu,Gündüz Yolculuğu mu?

• Meskun mahal dışında hız limiti 90 km iken gece çıkardım uzun yolculuğa.. 90 la yol mu biter.. 110-120 giderdim.. Uzun yol dediğim öyle 500-600 km değil.. 1000 km lik yol giderdim.. Hız sınırı şimdi arttı.. Eğer gece yolculuğunu tercih edersem yazın sadece daha serin gidileceği için seçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Meskun mahal dışında hız limiti 90 km iken gece çıkardım uzun yolculuğa.. 90 la yol mu biter.. 110-120 giderdim.. Uzun yol dediğim öyle 500-600 km değil.. 1000 km lik yol giderdim.. Hız sınırı şimdi arttı.. Eğer gece yolculuğunu tercih edersem yazın sadece daha serin gidileceği için seçerim..
    Gece ve gündüzün avantajları var kendince dağ yollarındaki sollamalarda gece yolculuğu tercihimdir farları takip ederek sollarım.Gündüz yolculuğununda tadı bir başka soft bir müzik açıp tın tın gitmenin keyfi de var.Yerine göre herşey güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Gece ve gündüzün avantajları var kendince dağ yollarındaki sollamalarda gece yolculuğu tercihimdir farları takip ederek sollarım.Gündüz yolculuğununda tadı bir başka soft bir müzik açıp tın tın gitmenin keyfi de var.Yerine göre herşey güzel.

Alıntıları Göster
    Bu arada ben kendi tercihimide belirtiyim;

İlkkez gideceğim bir yer ise kesinlikle gündüz yolculuğu,
    Uzun bir yol ve yeteri kadar vaktim var ise gündüz yolculuğu,
    Aşırı sıcak günlerde 4-5 saat gibi kısa sürecek yolculuklarda gece yolculuğunu tercih ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Alıntıları Göster
    Bildiğim yollarda gece ya da gündüz pek fark etmez

Bilmediğim yollarda ise gündüz yolculuğu daha uygun düşüyor.

Bu Ramazan bayramından önce Antalya'ya gitme durumumuz var.

Ramazan ayına tekabül edeceğinden gece sahur yemeğini yedikten sonra yola çıkmayı düşünmekteyiz

Sakin bir kullanım ile öğlen saatlerinde orada olmayı planlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 19 Haziran 2011; 23:54:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ramazan ayına tekabül edeceğinden gece sahur yemeğini yedikten sonra yola çıkmayı düşünmekteyiz

Alıntıları Göster
    ben genelde sabaha karşı yolculukları tercih ediyorum. saat sabah 4 civarı yola çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Alıntıları Göster
    Gece eğer yol iyiysealtımdaki araç gittiği kadarda basarım acımam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Gece eğer yol iyiysealtımdaki araç gittiği kadarda basarım acımam

Alıntıları Göster
    yaz ise araba klimasız ise gündüz işkence olur gece çıkarım klima varsa gündüz daha iyi olur. yalnız şu var; doğudan batıya gündüz yolculuğundan nefret ederim. kış ise gece çıkmam soğuk ve don olur mümkünse gündüz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

yaz ise araba klimasız ise gündüz işkence olur gece çıkarım klima varsa gündüz daha iyi olur. yalnız şu var; doğudan batıya gündüz yolculuğundan nefret ederim. kış ise gece çıkmam soğuk ve don olur mümkünse gündüz daha iyi.

Alıntıları Göster
    gece yolculuğunu severim ancak ülkemizde bulunan art niyetli ve toplum zararlısı insanların yüzünden

oluşan güvenlik sorunu gerekçesiyle gündüz yol alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Alıntıları Göster
    gece yatmaz-gündüz kalkmaz bir kişilik olduğumdan gece yolculuğu tabii ki de.. tın-tın giden memur kişilikler daha az olup,sollamalarda da far yansımaları yardımcı oluyor ayrıca.. yalnız,far ayarı şart,yerine göre boş alanlarda sis+uzun şenliği de iyi oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

gece yatmaz-gündüz kalkmaz bir kişilik olduğumdan gece yolculuğu tabii ki de.. tın-tın giden memur kişilikler daha az olup,sollamalarda da far yansımaları yardımcı oluyor ayrıca.. yalnız,far ayarı şart,yerine göre boş alanlarda sis+uzun şenliği de iyi oluyor..

Alıntıları Göster
    Gece yolculuğunu daha çok severim.
  • quote:

aynen ben sislerim eksik olmaz rahat olduğumdan da genelde yol müsaitse 160 altına inmem yerine göre 260 a kadar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

aynen ben sislerim eksik olmaz rahat olduğumdan da genelde yol müsaitse 160 altına inmem yerine göre 260 a kadar gider

Alıntıları Göster
    eski şehirlerarası otobus host'u olaraktan tabiikide gece yolculuğu eğer yaz ise...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

eski şehirlerarası otobus host'u olaraktan tabiikide gece yolculuğu eğer yaz ise...

Alıntıları Göster
    uzun yolsa gündüz yolculugu gece ısıklar yüzünden gözlerim agrıyor 150-200 km den sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Alıntıları Göster
    gece acemi şöför sayısı daha az olur
    gece trafik yoğunluğu daha az olur
    gece daha serin ve kuru olur (yaz ayları için)
    gece yakıt tüketimi daha düşük olur
    gece yol daha kısa sürer
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

uzun yolsa gündüz yolculugu gece ısıklar yüzünden gözlerim agrıyor 150-200 km den sonra...

Alıntıları Göster
    Eğer 3-4 saatlik bir yolculuk olacaksa güneş doğmadan 1 saat önce çıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

gece acemi şöför sayısı daha az olur
    gece trafik yoğunluğu daha az olur
    gece daha serin ve kuru olur (yaz ayları için)
    gece yakıt tüketimi daha düşük olur
    gece yol daha kısa sürer
    ...

Alıntıları Göster
    bende gece yolculuğunu severim ve tercih ederim.

bildiğim ya da bilmediğim yol olsun fark etmez , 90-110 arası giderim.
    hatta sanat müziği eşliğinde gece yol almak bana çok zevkli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Alıntıları Göster
    Aslında her ikisinin de güzel tarafları var.Benim en çok hoşuma giden zaman dilimi ise çok kısıtlı.Tam geceden gündüze geçtiği vakitler yada tam tersi gündüzün geceye geçtiği vakitler.Bu vakitler öyle olmalı ki farları yakmaya gerek kalmamalı ancak çok aydınlık da olmamalı

Kısaca yılın bu günlerinin saatlerine göre diyecek olursam: 05.00 civarı ve tersi durumda 20.00 civarı oluyor sanırım.

Ek: İlk mesajdaki fotoğraftaki zaman tam istediğim an işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 20 Haziran 2011; 1:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

bende gece yolculuğunu severim ve tercih ederim.

bildiğim ya da bilmediğim yol olsun fark etmez , 90-110 arası giderim.
    hatta sanat müziği eşliğinde gece yol almak bana çok zevkli geliyor.

Alıntıları Göster
    Parçayı açıp resme bir süre bakın ne hissettiğimi anlarsınız
    Sevgiliniz nişanlınız metresiniz herneyinizse cabrio bir aracınız hafif bir meltem güneşin batışına doğru süzülüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Alıntıları Göster
    gece direksiyon başında uyuklayan sorumsuz vicdansızlar mutlaka olur.size denk gelip gelmemesi şansınızla ilgili.birçok kişiden dinledim gece direksiyonda uyuduğunu.

örnek-1:akrabalarımla doluştuk vw volta uzun yola çıktık.yol 20 saat.bir ara baktım araç kararsız gidiyor,şeridinde kalamıyor.sürücüde derman kalmamış.diğerine devredip uyumasını önerdim.inanmayacaksanız ama adam diğer sürücüye vermek yerine önlem olarak emniyet kemerini takıp devam etti.bayağı bir çabaladım anca zor bela diğer sürücüyle yer değiştirdi.

örnek-2:adam panelvanla uzun yola gidiyor.uyku bastırınca kenara çekeceğine direniyor uykuya.uyku ağırlaşıyor bu yine pes etmiyor.sonunda direksiyon başında uyuyakalıyor ama gözleri açık.bir süre sonra kendine geliyor ama şoke oluyor.zira kendisinde olmadığı süre içerisinde bir sürü viraj dönmüş bulunuyor.çıkardığı ders ise ibretlik:vaden dolmamışsa ne olursa olsun birşey olmaz,vaden dolmuşsa yatakta uyusan bile kurtuluşun yok.yani bu elemen yine yolda uykusu gelse yine kenara çekmeyecek,öldürmeyen Allah öldürmez deyip devam edecek.

UZUN YOL OLAYINI MUTLAKA AMA MUTLAKA UÇAK İLE ÇÖZELİM.önceden alındığında bilet fiyatları gayet uygun olabiliyor.olmasa ne olur sağlığımızdan canımızdan önemlimi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.