Şimdi Ara

Geçiçi Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem toplayacağım. Ancak ram'i 8gb yapınca ekran kartına fazla bütçe kalmadı.
    Geçiçi olarak 5770 alsam, şuan piyasadaki oyunları çalıştırır mı ? en azından medium seviyesinde.
    Yazın daha iyi bi karta geçiş yapacaz zaten.
    Veya 5770 yerine önerilerinizi bekliyorum.

• 8GB ne amaçla aldın bilmiyorum ama üst düzey oyun pc'si alacaksın sanırım.
    Yüksek çözünürlükte HD5770 yetersiz kalır, boşu boşuna belleklere para yığmaktansa(8GB belleklere hiç ihtiyaç yok, israftan başka birşey değil) ekran kartını en az HD6850 almaya bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

8GB ne amaçla aldın bilmiyorum ama üst düzey oyun pc'si alacaksın sanırım.
    Yüksek çözünürlükte HD5770 yetersiz kalır, boşu boşuna belleklere para yığmaktansa(8GB belleklere hiç ihtiyaç yok, israftan başka birşey değil) ekran kartını en az HD6850 almaya bak derim.

Ya şimdi şöyle. RAM'i bir kez alıyım sağlam alıyım dedim. Onun dışında şuan için idareten bi ekran kartı, daha sonra da yılda bir ekran kartı falan değiştiririm diye düşündüm.
  • 4 gb ram yeterde artar fakat o pc de ne iş yapacaksın bilmiyorum.
  • 8Gb ram niye yaptınki ağır program mı kullanıyorsun??!!?!???
    Çalıştırır. Yalnız 5770e 250Tl verilmez eksende 5750 Vapor-x var onu al 200TL.
    İki kart arasında %10 performans farkı varken 50tl fazladan verilmez.
  • Dediğim gibi uzun süreli götürsün diye öyle yaptık. 6850'de alabilirim ama alternatifleri varsa diye sordum. :A
  • Hani işlemci yüksek alınır değiştirmemek için onu anlarım. Ama 1 kere bellek alınca yenisini ekleyemeyecek misin?
  • işe bak...
  • ya bende anlamadım da aslında işte abim :A :T
  • Peki diyelim ki şöyle yaptık :

Geçiçi Ekran Kartı

Sonradan 2+2+2 yapabiliyo muyuz yoksa yine 2+2+2+2 mi olmak zorunda :D anlatıyım ona göre abime
  • Tek parça 4gb modüller var al ondan istediğin kadar güncellersin sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcissist

Tek parça 4gb modüller var al ondan istediğin kadar güncellersin sonra.

Heh, teşekkür ederim.
    Tek modül taksak destekler dimi sorun olmaz ?
  • Olmaz. 4 takarsın baktın yetmiyor 4+2 veya 4+4 yaparsın hatta 4+4+4+4 bile yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcissist

Olmaz. 4 takarsın baktın yetmiyor 4+2 veya 4+4 yaparsın hatta 4+4+4+4 bile yaparsın.

Vallaha çok sağol :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.