Bildirim
Geçiçi Ekran Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8GB ne amaçla aldın bilmiyorum ama üst düzey oyun pc'si alacaksın sanırım.
Yüksek çözünürlükte HD5770 yetersiz kalır, boşu boşuna belleklere para yığmaktansa(8GB belleklere hiç ihtiyaç yok, israftan başka birşey değil) ekran kartını en az HD6850 almaya bak derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
8GB ne amaçla aldın bilmiyorum ama üst düzey oyun pc'si alacaksın sanırım.
Yüksek çözünürlükte HD5770 yetersiz kalır, boşu boşuna belleklere para yığmaktansa(8GB belleklere hiç ihtiyaç yok, israftan başka birşey değil) ekran kartını en az HD6850 almaya bak derim.
Ya şimdi şöyle. RAM'i bir kez alıyım sağlam alıyım dedim. Onun dışında şuan için idareten bi ekran kartı, daha sonra da yılda bir ekran kartı falan değiştiririm diye düşündüm. -
4 gb ram yeterde artar fakat o pc de ne iş yapacaksın bilmiyorum. -
8Gb ram niye yaptınki ağır program mı kullanıyorsun??!!?!???
Çalıştırır. Yalnız 5770e 250Tl verilmez eksende 5750 Vapor-x var onu al 200TL.
İki kart arasında %10 performans farkı varken 50tl fazladan verilmez. -
Dediğim gibi uzun süreli götürsün diye öyle yaptık. 6850'de alabilirim ama alternatifleri varsa diye sordum. :A -
Hani işlemci yüksek alınır değiştirmemek için onu anlarım. Ama 1 kere bellek alınca yenisini ekleyemeyecek misin? -
işe bak... -
ya bende anlamadım da aslında işte abim :A :T -
-
Tek parça 4gb modüller var al ondan istediğin kadar güncellersin sonra. -
quote:
Orijinalden alıntı: Narcissist
Tek parça 4gb modüller var al ondan istediğin kadar güncellersin sonra.
Heh, teşekkür ederim.
Tek modül taksak destekler dimi sorun olmaz ? -
Olmaz. 4 takarsın baktın yetmiyor 4+2 veya 4+4 yaparsın hatta 4+4+4+4 bile yaparsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Narcissist
Olmaz. 4 takarsın baktın yetmiyor 4+2 veya 4+4 yaparsın hatta 4+4+4+4 bile yaparsın.
Vallaha çok sağol :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X