Arkadaşlar ben şu anda mevcut dsmartnet abonesiyim ancak netspeede geçiş yapacağım yarın sözleşmeleri verip ama kafama şu takıldı ben dsmartnette adsl kullanıyorum netspeedde ise vdsl kullanıcam. Geçiş yaptığımda apartmanda kablo değişikliği vs yapılacak mı? İnternette gördüm apartmandaki ankastreye kablo bırakıp gidiyolarmış bizim bağlamamız gerekiyomuş doğru mu? |
Geçiş işlemleri ve ankastre meselesi
-
-
Geçiş işlemlerinde ankastreden işlem yapılmıyor siz sadece geçiş işleminin tamamlanmasını bekleyip ardından modem arayüzünden iss tarafından verilen kullanıcı adı ve şifrenizi gireceksiniz
-
Hocam ancak ben adsl kullanıcısıyım yenisi ise vdsl olacak bağlantı farklılığı yok mu?
-
Yok hocam sadece santralden port değişimi yapılacak
-
Anladım hocam teşekkür ettim o zaman endişelenmeme gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebıseyAnladım hocam teşekkür ettim o zaman endişelenmeme gerek yok
altyapın destekliyormu baktınmı vsdl'i
-
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLawaltyapın destekliyormu baktınmı vsdl'i
Alıntıları Göster69mbpse kadar altyapım var port da var görünüyor adsl vdsl gibi bir ibare yok test içinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebısey69mbpse kadar altyapım var port da var görünüyor adsl vdsl gibi bir ibare yok test içinde
Alıntıları Göstertamamdır vdsl var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLawtamamdır vdsl var.
Alıntıları Göstereyvallah sözleşmeleri bugün kargoladım sorun çıkmaz inşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebıseyeyvallah sözleşmeleri bugün kargoladım sorun çıkmaz inşallah
Alıntıları Gösteryok yok çıkmaz internetinde kesilmiyor aktivasyon gerçekleşince mesaj geliyor onu giriyorsun modeme hazır.
ellerine ulaşınca arayacaklar sizi zaten. Referans kodlarını orada söylersin şimdiden hayırlı olsun.
-
Kablo mablo işleriyle uğraşmıcam di mi? önceki internetim adsl idi çünkü
-
Adslden vdsl e geçtim hiç bitşeyle uğraşmadım
-
Sağ ol hocam cevap için beklemedeyim ben de mng kargo ulaştırsın bakalım belgeleri :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebıseySağ ol hocam cevap için beklemedeyim ben de mng kargo ulaştırsın bakalım belgeleri :)
yok uğraşmayacaksın, temiz şekilde sorunsuz geçer kullanırsın umarım.
-
İnşallah çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X