Şimdi Ara

Geçmek Mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece lol oynicam. onun için geceğim. (bu sistem iyi neden geciyorsan derseniz anakart 1333 mhz 4 gb desteliyor ama bios guncellemek lazım bende guncelleyemediğim için alacagım yeni anakart ve al
    Şuanki İşlemci : Intel Pentium Dual Core E6700
    Alacagım (219 tl ) Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci
    Yeni Alıp takacagım Anakart : MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
    Kullandıgım Ekran kartı : R7 240
    Kullandıgım Ram : 2 + 4 gb 1333 mhz ram

• Evet çok mantıklı. G3258 ,, E6700'dan stok hızda 4 kat daha seri paralel işlem yapabilir.

OC olunca daha da katlar zaten.
  • Aklimda bi endise var. Ya hocam yeni anakart alicamda benim kasaya uyarmi vidasi dugmeleri flen ya aklimda deli sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece lol oynayacaksan elindeki sistemin yetiyor diye tahmin ediyorum.Eğer yetiyorsa ve g3258 alayım daha sonra daha iyi bir işlemci alırım mantığı ile alacaksan bence sabredip bir kereden iyi bir işlemci almanı öneririm.
  • Alabilirsin sorun olmaz ama bende elindeki sistem yeter diyorum :) anakartta sorun olusturmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    Bak aslında yetiyor. Anakartta yetiyor. 4 Gb Ram aldım ama biosum destekliyor ama biosu güncellersem destekliyor bende guncelleyemiyorum. Bilmiyorum daha dogrusu bir Allahın kuluda yardım etmedi o yüzden bende yeni anakart alayım dedim yarın alacagım vatandan Sonrada işlemci alacagım.Format atıyorum ilk 1 ay kasmıyor sonraki aylar oyun kasıyor. Bu aralar Pc kendini kapatmyada başladı pc 4 yıl oldu biraz takviye yapayım diyorum işte. Aklımda tek sorun Aldıgım anakart benim kasaya uyarmı o kadar kabloyu aynı yerlerine takıp çalıştıra bilirmiyim? Şuan yazarken bile pc kasıyor artık delli etti yani.
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    Derdini pek anlamadım neyi destekliyor neyi desteklemiyor 4 gb ram aldın 2 gb da vardı 6 gb mı görmüyor sistem ? Eğer öyleyse işletim sistemin 32 bit olduğundan dolayıdır.4gb üstü ramlerde 64 bit işletim sistemi kullanman gerekiyor.Bios güncellemede markaya göre değişir.Asus modelleri flash bellek ile güncelletebilirken aynı zamanda masaüstündende güncelleyebiliyorsun vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim Derdim Biosu Güncellemekle, 2 Gb Ram takılı, 4 GB ram takınca pc ekranı gelmiyor. Biosu güncellersem Hem gelir hemde 6 gb ram olur hemde 150 tl vermeme gerek kalmaz. Ama Kimse yardım etmiyor
  • Foxconn G41XME-K Anakart Kullanıyorum
  • http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket775/G41MXE/BIOS/964F1P10.zip

linkteki bios çalışmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 31 Temmuz 2015; 23:27:30 >
  • Bir hata alıyorum. Fox Liveuptade'deyken bios guncellemesini buluyor tamam guncelle diyorum güncellerken not fod award die bir hata veriyor. İlgilencekseniz özelden mesaj atayım yardım edin şu 150 tl vermekden kurtuluyum
  • Flash Bellekden Yapmayı bilmiyorum Technopad anlatmış ama Biosdan Boot edin flen demişler onları bilmiyorum işte. Bu dosyalar bende mevcut
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    Anakartım foxconn olmadığı için programı açamıyorum da genelde bu tarz programlarda manuel olarak da bios dosyasını seçebileceğiniz bir kısım oluyor internet üzerinden update yapamayanlar için. Olmadı usb ile bootlayıp flashlarsınız, yardımcı oluruz bir şekilde. Sırf bunun için gidip anakart almayın.
  • Facebook Yada whatsapp verebilirmisiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.