< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) (8. sayfa)
-
-
AFAD’la bu afetin üstesinden gelir , halkın desteğini ve seçim öncesi oyları toplarız, böylece askeri de artık afetlerde ön plana çıkarmayız havasıyla işe kalkıştılar. Yaşanan afetin büyüklüğünü ve verdiği zararı kısa sürede tespit edemeyince hatalarını gördüler , askeri devreye almada geç kaldılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 7 Şubat 2023; 22:41:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayın turizm bakanımızın bu konuda öncü olarak onlarca otelini depremzedelere açması gerekiyor
Yerli ve millilik bunu gerektirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amin...
-
headshot...
-
Aynı şey orman yangınlarında olmadı mı?
Ülke iyi yönetilmediği için bunun sonuçlarını her felakette görüyoruz.
-
Sadece otelleri mi? Diyanetin bütçesi çok yüksek, camileri neden depremzedelere açmıyorlar?
-
Bütün camiiler şuan açık hocam.. Diyanet açıklama yaptı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Uygun olan camiler" diyor diyanet. Bunun yerine önüne herhangi bir şart getirmeden "Camilerin hepsinde" demesini beklerdim.
Hangi cami depremzedeleri ağırlamak için uygun olmayabilir ki? Bunu sorun kendinize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 7 Şubat 2023; 21:46:58 > -
Uygun olandan kastı, yıkılmamış, hasarsız, sağlam camiler olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2. Ordu komple Suriye'ye angeje... ordaki askerlerin yarısı Suriye'nin içinde diğer yarısı hareket destek birliklerinde (topçu, muhabere, lojistik vs). Bu nedenle karargahlarda o kadar çok asker yok. Şu an Gelibolu'dan, Edirne'den Kıbrıs'dan asker gelmesi bu yüzden.
41. komando Tekirdağ
T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter“41’inci Komando Tugay Komutanlığımızda görevli Mehmetçikler, arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. #MSB #Deprem”https://twitter.com/tcsavunma/status/1623012513519480844Kıbrıs
T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konuşlu bulunan 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığımız personeli, arama-kurtarma çalışmalarına destek için Mersin’e geldi. Mehmetçikler, deprem bölgesine intikal ediyor. #MSB #Deprem”https://twitter.com/tcsavunma/status/1622986992056164354Edirne
T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter“Edirne'de konuşlu 54’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığımızın 1’inci Komando Taburunda görevli personelimiz arama-kurtarma faaliyetlerine destek için Gaziantep'e intikal ediyor. #MSB #Deprem”https://twitter.com/tcsavunma/status/1622922063118839809Gelibolu
T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter“Gelibolu’daki 2’nci Kolordu İstihkâm Alay Komutanlığımızda görevli subay, astsubay ve uzman erbaşlarımız, deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine destek için teçhizatlarıyla birlikte bu sabah bölgeye hareket etti. #MSB #Deprem”https://twitter.com/tcsavunma/status/1622872506339131392
-
Yardım etmek isteyen ben ahbap hesabına yolladım tüm yardımı verdiği söylendiği için
HESAP ADI: AHBAP DERNEĞİ
TL Hesabı
1021-1380059
IBAN
TR120006400000110211380059
-
Umarım düşündüğünüz gibidir.
-
Allah yardımcıları olsun
Sabahtwitter“Depreme yakalanan bir aile, o anları böyle kaydetti. #deprem”https://twitter.com/sabah/status/1623054423286231043?s=20&t=NYNiZ7XKtZaUNdRb-FDdeA -
Şu zamanda bile halen daha yalan dolan, kara propaganda yapanları Allah ıslah eylesin, şuanda karalama zamanı değil, yardım zamanı.
Böyle kişilere söylenecek laf bulamıyorum.
-
Depremden zarar gören herkesin Allah yardımcısı olsun. Tüm kayıplarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah birdaha böyle afet göstermesin.
-
AFAD'ın da boyası döküldü, gerçek görüldü.
akşam veryansın tv'de Oğuzhan Uğur antakya'dan bağlandı.
AFAD tırı yanaşmış, içinde 7-8 tane 18-19 yaşlarında AFAD görevlisi inmiş.
Oğuzhan Uğur'a "şimdi ne yapalım abi" diye sormuşlar.
Oğuzhan Uğur, AFAD görevlileri bilgisiz, tecrübesiz, organizasyon yok, koordinasyon yok diyor.
maaş alsınlar diye, AKP gençlik kollarını AFAD görevlisi yapmışlar sonuç bu....
-
Flightradar24: Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map
İHA'lar deprem bölgesinde...
GÖLGE61- nurdağı çevresinde
TIKTIKTB2 - gaziantep üstünde
TB2T233 - kahramanmaraş güneyinde
KOZAN03 - kahramanmaraş üzerinde
GKTÜRK61- pazarcık üzerinde
-
gerçeklere verecek cevabınız yok,
önce konuyu çarpıtarak başka bir yere çekiyorsunuz.
sonra o çektiğiniz konuya cevap veriyorsunuz.
güzel taktik, zira bu taktiğe tv'lerde çok gördük.
oğuzhan uğur, başından geçeni anlattı.
18-19 yaşında gençler, bir youtuber'a ne yapacağını sormuşlar
bu gençler AFAD'a alınmış ama galiba hiç eğitim verilmemiş.
AFAD genel merkezi, tırı malzeme doldurmuş, içine 7-8 kişik ekip koyup göndermiş.
ama gönderdikleri bu gençler işte
gerçekler bunlar, derdimiz kötülemek değil.
zaten yardım kampanyalarından herşey ortaya çıkıyor.
kızılay'a ve Afad'a kimse güvenmiyor ki,
youtuber'lar dernekler bu kurumlardan daha fazla yardım topluyor.
kızılay'a yardım edeceğime Ahbap derneğine yardım ederim diyorlar
150 yıllık kurumu bu hale getirenlere "rezilsiniz" dedin mi hiç, onları eleştirdin mi...
çünkü eleştiriye alışık değilsiniz, birisi söyleyecek diğerleri yapacak acaba bu doğru mu diye kimse sorgulamayacak...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X