Şimdi Ara

gelde uyuz olma fps 60-110 arası!!!x1600pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reokar -- 27 Kasım 2006; 20:51:05 >

• kardeşim rezil etttiniz beni biriniz cevap yazın bari
  • Öncelikle şunu bilmeni istiyorum insan gözü 24fps den sonrasını algılıyamıyo bu bilimsel bi gerçek.oyunda anlaşılıyo vs. falan filan yok öyle bişey :) yani 25 fps ile 200 fps arasındaki farkı biyolojik olarak farkedemezsin.Bu yüzden oyunlarsa fps 25 in altına düşmedikten sonra takılma vs. hissetmezsin.

Senin sorunun cevabı ise büyük ihtimal senin ekran kartın aa ve af açık olarak çalışıyodur o yüzden fps düşer.İkincisi yazılımsal bir problem olabilir.Driver,directx,windows vs. Diğer donanımlarındanda kaynaklanıyo olabilir.Ancak senin ekran kartının yanında 9600 çok güçsüz bi ekran kartı.
  • sen x1600pro ile 9600xt kıyasliyosan bu donanim ile ugraşmayi birak
  • kardeşim yapma ya nasıl fps önemsiz diyosun sen al bakalım bar'ı 25 fps de bi 125 fps ne kadar fark eder görürsün o zman.Ayırca 25 değilde 125 ten yukarı için geçerli senin söylediklerin lütfen.Ayrıca ayarlar en düşük düzeyde ne aa af açık değil.800*600 oynuyorum yere bakınca 125'i alabiliyorum ama gel görki ilerlediğmde 60 hatta bazı zmanlar 50 bile oluyo.Nasılş çıkıcam bu işin içinden.
  • Ne 125'i, ne 200'ü? Sen o kartla güncel oyunlarda 30-40 FPS alabileceğine dua et. FPS ölçümlerini neyle yapıyorsun? Ayrıca nasıl bir dil kullanıyorsun, "ulan" ne demek? Aslında bu topic'e cevap verdiğime bile inanamıyorum ama diğer arkadaşa karşı kullandığın dili görünce sinirlendim. Neyse şimdi gidip deveye hendek atlatacağım.
  • o kartı cod'da bilmemkaç fps almak için aldıysan hata etmişsin 100 alsan ne olur 50 alsan zaten en düşük 25 ile oynasan gene iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: reokar

arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.

sorun göze batıyo

ne oynuyosun bilmiyorum ama stabil bi xp için bile 1gb şart oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.

sorun göze batıyo

rem cok onemli deyil ben 256mb takincada 1gb takincada ayni aliyordum testler ayniydi

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

quote:

sorun göze batıyo

rem cok onemli deyil ben 256mb takincada 1gb takincada ayni aliyordum testler ayniydi

hangi test?

bi de aklıma geldi, sistemi kim topladı. genelde sistem toplamak parçaları birbirne takmak olarak görülüyor,
    bu yüzden 2 senedir amd leri mısır patlatır gibi patlattı millet

• hoam ne 200 fps si ya hangi oyunda alıyor arkadaşın bu kadar FPS yi benim x1800xt bile çogu oyunda 35-40-50 fps arası gidiyor ne yaptın sen yaaaa...
  • aa veya af açıktır.ayrıca o 25 kare olayı hikaye.monitörü bile bi 60hz den 80hz'e çıkart bariz anlıyorsun farkı.hz in birimi 1\s yani saniyedeki tazeleme...
  • sana kim önerdi ise bu kartı iyi gaz vermiş

bide hangi oyunları oynadığını yazsan ben 5200 de bile 100 fsb alıyorum ama marioda

sana acil bi ram lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

quote:

sorun göze batıyo

hangi test?

bi de aklıma geldi, sistemi kim topladı. genelde sistem toplamak parçaları birbirne takmak olarak görülüyor,
    bu yüzden 2 senedir amd leri mısır patlatır gibi patlattı millet

3d mael 03-05

• yav arkadaşım 30 dan yukarı görüyorsan sorun yok işte oyna oyununu. düşük fps de oyna sorun olmaz. kassın biraz nolcak yahu

imzayla tezat oluşturuyorum sanırım biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.