Şimdi Ara

Gelecek korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 16(nisan da 17) lisede iki sene kaldım suan mesleki acik lise okuyorum bilisim teknolojileri. Kültür sinavlari iyi geçti ama diğer bilgisayar sinavlari kotuydu algoritma, çizim filan 2.donem duz liseye gecmeyi dusunuyorum. Simdiki aklim olsa derslerime cok calisirdim. Gelecek korkum var ya gene okulu bitiremez meslek sahibi olamayip para kazanamazsam diye. Olumsuzda dusunmek istemiyorum pozitif olmaya calisiyorum ama beceremiyorum galiba moralim bozuluyor okulu cok ozluyorum bide okumadigim icin pismanlik duygusu bitiriyo beni. Her gece kafami yastiga koyup dusunuyorum nolucam diye. Liseyi bitirip üniversiteyi kazanmam lazim ama bu dusuncelerde aklimdan cikmiyor moralim bozuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz liseye geç. Asla pes etme. Yapamadığın derslerin üzerine git. Alanında en iyi olmaya çalış. Kendine bir hedef koy ve o hedef için ne gerekiyorsa yap. Etrafındaki olumsuzluklara göz yum. Kim ne derse desin, sen hep en iyi olmaya çalış. Yani oturmakla düşünmekle olmuyor, çalışmalısın. Yabancı dilini geliştir, ileride mutlak lazım olur
  • Benim evim arabam hazır siz çalışın gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Benim evim arabam hazır siz çalışın gençler

aynen
  • Her şeyin çaresi vardır sen şimdiden yiyip bitirme kendini. Sen çalış gerisi gelir zaten takma kafana çok

• Gel bi zengin kalkışı yapalım falan .

Beyler cidden çalışın yatarak birşey yapamazsınız . Arkadaşín dediği gibi gözün hep en yükseklerde olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.