Bildirim
Geleneksel Migros 23 Nisan oyuncak indirimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%50 olursa butun hatwillsleri alacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam genelde hotwheels ya da matchbox tarzi metal arabalar yerine m toys kendi ithalatlari olan metal arabalar oluyor.
migros calisani arkadaslar. bekliyoruz mujdeli tarihi
gncl
ayrıca kırtasiye reyonundada oluyor ben rotring
Faber castell grip 1347 alıcam
1 senelik deoolama yapivam. ama hala ses seda yok
quote:
Orijinalden alıntı: erhan3707
ayrıca kırtasiye reyonundada oluyor ben rotring
Faber castell grip 1347 alıcam
Oluyorsa kızıma kuru boya pastel boya alacagım vb kırtasıye ışı ufak meblağ -
var arkadaslar gelisme bilgi.
ya hocam daha 20 gün var adamlar niye haftalar öncesinden ilan etsin. 1 ay öncesi açmışsınız konuyu her gün haber yok demişsiniz yani normal değil mi byu kadar süre varken -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
ya hocam daha 20 gün var adamlar niye haftalar öncesinden ilan etsin. 1 ay öncesi açmışsınız konuyu her gün haber yok demişsiniz yani normal değil mi byu kadar süre varken
ya hocam heyecanimi mazur gor. bu sene yine olursa acayip yuklenicem. 7 aydir bu zamani bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cegabo85
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
ya hocam daha 20 gün var adamlar niye haftalar öncesinden ilan etsin. 1 ay öncesi açmışsınız konuyu her gün haber yok demişsiniz yani normal değil mi byu kadar süre varken
ya hocam heyecanimi mazur gor. bu sene yine olursa acayip yuklenicem. 7 aydir bu zamani bekliyorum.
anladım hocam heyecanınızı da dediğim gibi 23 nisan haftasının cumartesisi başlayacak büyük ihtimal yani 25 nisan da başlar. tabi eğer yaparlarsa. hangi şehirdesiniz ona göre hazırlanalım yoksa sizden bişi kalmayacak bize
-
istanbuldayim hocam. en buyuk migros beylikduzunde. oraya giderim heralde. ama bence 25 nisandan once olur. 23 nisan gununu kapsayan sekilde baslatirlar. belki 18 nisan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cegabo85
istanbuldayim hocam. en buyuk migros beylikduzunde. oraya giderim heralde. ama bence 25 nisandan once olur. 23 nisan gununu kapsayan sekilde baslatirlar. belki 18 nisan olabilir.
Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar
Bundan iki adet Almam gerekir neredeki migrosta var arkadaşlar
Kardeşim Migros ta çalışıyor. 23 Nisan da ki indirimi bekliyor o da.
İndirim var yani uzun lafın kısası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 6 Nisan 2015; 19:05:20 > -
Biraz kırtasiye ürünü almaya niyetliydim. Alacağım ürünlerden bazılarının piyasa durumları şöyle. belki dahada uyguna bulunabilir. Malesef durum içler acısı.
pritt-cantali-pastel-boya
alternatif
prit 3lü
alternatif
okul seti
alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan -- 15 Nisan 2015; 10:32:07 >
-
indirim aciklandi mi ki?
tam 23 nisan'da mı indirim oluyor yoksa 22 Nisan'da da gidilebilir mi? -
geçen sene legolarda indirim varmıydı , hatırlayan varmı acaba?
ayrıca en çok lego çeşidini anadolu yakasında hangi mağazada bulabilirim arkadaşlar. -
16 nisan bulteninde yer alir. 23 nisan oncesi basliyor. 23 nisan son tarih oluyordu daha once.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurt dışından gelen para hesaba geçmedi
- gpn teknoloji güvenilir mi
- outlet telefon ne demek
- joma krampon alınır mı
- xsolla dolandırıcılığı
- telefon iade edilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X