< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelin Adayının İstekleri Kayserili Damat Adayını Çıldırttı: 3+1 Ev 30 Burma Bilezik (2. sayfa)
-
-
o parayi faizde korsan rus bankasından şeftali kebabını eve sipariş edersin.
-
holosko + bir miktar para daha masum
-
Erkekleri kızdırıyor, ulan adam o parayla + 10 sene seçerek sevişir
Birde sana iyi davranacağını garantisi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu'da devam eden gelenek,bu biraz abartı olmuş tabii.
Hatırlayın mandra filozofu filmini, hatlı minibüs istiyordu kız babası da ,araziyi almak isteyen zengin iş adamı hediye ediyordu minibüsü .
Direk 1 Milyon euro başlık deseydi, hem para babada kalırdı hem nakit iyidir.
-
Şaka maka bu forumda ne akpliler ne ychpliler gördüm ama senin kadar bom boş yorum yapan görmedim
Ya kardeş boş yapma, istersen git adamla evlen, zaten boştaymış şu an, kimseyi bulamamış, düğüne beni çağırma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarlık var mı yoksa son oluru bu mu diye sorsalardı.
-
Mr bomboş başkasını boş yapmakla itham ediyor ve 50iq Luk kapasitesi ile başka boş bir espiri yapmaya çalışıyor. Senin gibi adamların varlığını kesfettikce akpnin nasıl iktidara olduğunu anlamaya başlıyorum.
He he öyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
o paraya 10 yıllık eskort masrafı karşılanır. burda 1 yıllığın bile garantisi yok boşanıp nafaka ödemek de var.
-
Satış konusunda anlaşılmış ama fiyatta anlaşamamışlar
-
samsunda bir köyde gelin, köyde hızlı internet yok diye boşandı.
-
Serv Anlaşması dayatmışlar resmen.
-
Bunlarla evlenen, düşünen varsa bu aptallık, bu soygun, bu eşkıyalık devam eder. Alsın kızının turşusunu kursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Eylül 2024; 20:27:53 >
altından kaplı olsa yine evlenilmez kendilerini bulunmaz hint kumaşı sananlar var.
6 ay sonra boşanıp sahip olduklarının yarısını talep edip kendine de nafaka bağlatır zaten .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 19 Eylül 2024; 20:40:52 > -
Valla öyle bir şeyde hiç vakit kaybetmeden engellerdim.
hiç bir kadın bu çileye değmez...
-
Gelin adayı ,damadın Kayserili olduğunu
hesaba katmamış .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X