Şimdi Ara

Gelin Adayının İstekleri Kayserili Damat Adayını Çıldırttı: 3+1 Ev 30 Burma Bilezik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayserili damat adayı, kız tarafının isteklerini duyunca evlenmekten vazgeçti
    https://www.haberler.com/3-sayfa/kayserili-damat-adayi-kiz-tarafinin-isteklerini-17828535-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 17 Eylül 2024; 13:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece araba parasını faize koysan her gün farklı tatlı yersin.
    Millet neyin derdinde ise artık.

• Haberlerde damat adayının 36 yaşında olduğu ve çifçilik yaptığı söyleniyor. Kadının yaşı belirtilmiyor ama fotolarda 20'li yaşlarda olduğu maksimum 23-25 gibi görünüyor. Yani kendisinden 10 yaş büyük ve çifçiflik yapan birisi ile babasının hayrına evlenmek istememiş ve kendini garantiye almaya çalışıyor anlaşılan.

Ev veya bilezik bunlar düğünlerde istenebilen şeyler zaten. Ama 68 bin TL lik teş taş üstüne 200 bin TL lik tekrar bir beş taş flan bunlar ekstrem şeyler. Severek evlenmezsen olacağı bu gelin adayı kendine yuva değil sağmal bir eş arıyor gibi daha çok... İsteme kahvesinde kahve tepsine bir sıfır araba anahtarı bırak demekte iyimiş :D

• yoluncak kaz tipinde bir evlilik,kız aşırı güzel mutemelen resmen paralı yoluncak damat aramışlar kızın güzelliğini kullanıp.

kendi yaşına tipine uygun bir düzgün bir aile kız bul, kız 30+ olunca üstüne para bile verirler hatta kuru nikaha bile tav olurlar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Eylül 2024; 14:8:23 >
  • Eee kız ne verecek karşılığında şey mi anladınız işte o da başı ağrımazsa 

• Buldu 36 yaşında zamanı geçmekte olan erkeği yolacaktı az kalsın. Ulan anne babada bile karakter yok kızlarında nasıl olsun

• Dünya kadar malın olacağına.

Uğruna ne yiğitler....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlenme ne la yıl olmuş 2025 ne zaman son bulur bu saçmalık acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Eylül 2024; 14:32:7 >
  • Kız ne kadar güzel olursa olsun, 3 hafta sonra o güzelliğin katma bir değeri kalmaz erkek katında, sıradanlaşır. Bu nedenle zaten en çok aldatılan kadınlar güzel kadınlardır.

Erkeğin aradığı sade güzellik ise daha düşük maliyetle elde edebilir. Bu tafrayı çekmek zorunda değil.

• bu da haber oldu ise yani, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. damat adayının, "siz istediklerinizi bana verin, ben size iç güveysi geleyim" demesi de komik olmuş.  

başlamadan bitmesi, daha hayırlı olmuş. damadın bir tek, " donumu da vereyim, ister misiniz? " demesi kalmış.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kizin resmini kapatmislar, hicbir yerde goremedim. Rezalet ve kepazelikten baska bir sey degil. Bu adam guzel bir kizla evlenmek istiyorsa gitsin Rusya'nin kucuk bir kasabasindan alsin 18 yasinda bir kizi. Ne ugrasiyor Turk Kizlariyla?

• Eskiden;
    “Gelin ata binmiş; ya nasip! demiş.”

Şimdi;
    “Gelin klavyesini açmış; bir ev, birde araba! demiş.”

• Alıntı

metni:
    Gelin adayının babasının yaşadığı ilçeye gelerek hakkında araştırma yaptığını belirten F.D; "Gelin adayının babası Kayseri'deki Hacılar Belediyesi'ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor. Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor. Kendisi ve verilerimi paylaşan belediye sorumluları hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Gelin adayı N.S.Ç ise benden istediği ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koşuyor. N.S.Ç, kendisini şaşırtmamı isterken asıl o bu istekleriyle o beni şaşırttı. Dolandırılmaktan sonra anda kurtuldum. Ben de kendilerine; 'Bu saydıklarınızı siz bana alın ben size iç güveyi geleyim' diyerek taleplerini reddettim" diye konuştu.

%99 dolandırıcı bunlar. Düğünden önce ev ve arabayı üstüne yaptırıp 30 da burma bilezikle kayıplara karışacaktı muhtemelen.

• Bir Kayserili olarak kayseriden evlenmedim az buçuk başıma neler geleceğini tahmin ediyordum.  

• 30 burma bilezik param olsa çok farklı hayatım olurdu.

• Abi, kız az bile istemiş, bizim yeğen de çiftçi, yok böyle bi şey, adam da ne romantiklik var, ne şaka yapma bilir, dümdüz, kalas gibi, babası da aynıydı, bu da aynı.

Ya, böyle adamla kız bi ömür nasıl geçirsin, ahır ve köy kokusu da cabası, parfüm deodorant sürmeyi de bilmezler, para için bile çekilmez yani, bi de altına yatacan, iş değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paralara harem kurulur, keyfine bakılır

• Sokaktan. Çevir birisi evli dahi olsanız böyle teklif yap sizinle imam nikahı kıyar

• Evli kaldığın her 10 senede bir bilezik, 25 yılda Araba, 50 yılda villa.

Bu şekilde öneri sunulabilir. Yoksa düğün gecesi kaçıp boşanma davası açtı derler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.