Şimdi Ara

Gelişim hakkında fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce aşağıdaki yazdıklarımla nasıl bir gelişim sağlarım.

Boy 175, 13 nisanda spora başladım ve o tarihte kilom 53.5 idi.

-Şuan haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum, adapte olduğum ve hamlığımı attığım vakit 4 güne çıkarmayı düşünüyorum. 1 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde.

-Günde 1 tabak makarna veya pilav, bunun yanında da et/tavuk/balıktan herhangi birini yiyorum.

-Muz, süt, yulaf, yer fıstığı ezmesini robottan geçirip içiyorum. (aşırı lezzetli, şiddetle tavsiye ederim)

-2/3 adet yumurta yiyorum. Bunlar benim her gün sabit yediğim şeyler.

-Bunların dışında kuruyemiş, meyve ve elime ne geçerse iştahım dahilinde tüketiyorum. Dinlendiğim günlerde de beslenmem bu şekilde.

Kol, bel omuz vs ölçtürmedim, sadece kiloya odaklıyım. 1 ayı tamamladığımda tekrar tartılacağım. Merakla bekliyorum, umarım gelişme sağlayabilirim.

• Hocam, belirttikleriniz güzel besinler. Fakat bir anda bu kadar yüklenmeye de gerek yokmuş gibi geldi. Yaşınızı belirtmemişsiniz. Önemli bir faktördür.

Boyunuza göre kilonuz az olduğunu herkes belirtecektir. Önceliğiniz karbonhidratlı besinler olsun. Şuan önceliğinizin sağlıklı bir şekilde kilo almak olması diye düşünüyorum.

Komple vücudu çalıştıracak şekilde çalışıyorsanız bir gün spor, bir gün dinlenme ileride yorabilir. İlk başlarda benim gibi bir gün spor, iki gün dinlenme yapabilirsiniz. Spor gününüzde tüm vücudu normalden daha fazla hareket ile çalıştırırsınız. Dinlenme günlerini ise boş geçmeyip ufak tefek şınav, mekik, barfiks vb. hareketler yapıyorum.

Son olarak belki erken ama kilo almak için kullandığım bigjoy karbonhid kullanabilirsin. Çok faydasını gördüm ve şuan hala kullanıyorum.

https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-mass-gh-factors-go-5000-gr-50-sase-15208

Konu hakkında bilgili arkadaşlar yazar sanırım. Konuyu öne çıkardım. Gelişiminizi de paylaşın lütfen. Merakla bekliyorum.

• sanjii kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Şuan hala ilk mesajimdaki gibi devam ediyorum. Güzel gidiyor. Beni zorlayan bir durum yok yani. Tabi 1 ayın sonunda meyvesini almış mıyım göreceğim  supplement kullanmayi da pek düşünmüyorum hocam, fiyatlar aşırı yüksek, yiyebildigim kadar yerim, çalışabildigim kadar çalışırım, illa ki eski halimden daha iyi olurum diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfkli S kullanıcısına yanıt

Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Gelişiminizi paylaşmayı unutmayın. İyi sporlar

• Teşekkür ederim, tabi ki paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bigjoydan şikayetin var mı hiç ?

• Carlion kullanıcısına yanıt

Hocam dürüst olmak gerekir ise hiç eksi yönü yok. Tam anlamıyla faydasını gördüm. Günde iki defa sabah-akşam olarak kullandım.

Daha detaylı olarak belirtmek isterim ;

önemli olan bilinçli bir kullanıcı olmak. Ben sadece bu ürünü kullanıp etki görmeyi beklemedim. Bu ürün yanında disiplin ve istikrar ile sporuma/yediklerime dikkat ettim.

Sonuç olarak büyük katkısını gördüm.

01.01.2022 de 29 yaşında 57 kilo 1.82cm ile başladığım, 70kg olarak 15.02.2022 bitirdiğim ~45 günlük bir gün spor/bir gün dinlenme maratonumda etkisini çok gördüm. 45 günde 13kg aldım.

Sizde de aynı etki görülür mü bilemem ama bilinçli kullanırsanız etkisini görürsünüz. Hiç sabah kahvaltısı yapmayan, günde bir öğün yiyerek bütün günü öylece dolaşan bir insandım.

İş yerine öğün götürme, yemek seçmeme, her bulduğunu iştahla yeme, hayatımda ağzıma sürmediğim ciğeri bile löp löp yiyerek bu katkıyı gördüm.

adam sorduğuna pişman oldu, ne uzun yazdık la..  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

estağfirullah hocam bende kullanıyorumda ortak şikayet olarak çoğu kişide gördüğüm aşırı gaz yapma sorunu ,başkalarında olmayıp bende olan jinekomasti sorunu var mı diye merak ettim.

Birde muzlu olanında idrarım florasan gibi parlıyor sapsarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 4 Mayıs 2022; 18:35:36 >
  • Carlion kullanıcısına yanıt

Sizin durumunuz çok kritikmiş... Siz bu tür ürünleri kullanırken dikkat edin. Hormon dengeniz çok hassas ise 100 kat temkinli davranmak gerek.

Gaz konusunu çok duydum. Bende olmadı. Su ile tüketiyorum. Süt ile tüketenlerde gaz yapıyor olabilir. Su ile deneyebilirsiniz.

İdrarın sarı olması normal. Şuan Bigjoy BCAA 4.1.1.1 kullanıyorum. Limon aromalı. Spor sonrası tuvaletimi yaparken idrar sap sarı geliyor. Sanki g*tüme limon ağacı sokmuşlar gibi...  Normal bir durum. Gıda boyası vücut tarafından direkt atılıyor olabilir.

• Ben 2 yıldır kullanıyorum nerdeyse. Tozdan bağımsız bir şekilde olabileceğinide söyledi doktor. Genelde bodycilerde görülebiliyormuş. Toza bağlı görülüyorsa ona göre temkinimi alıcam.

• @sanjii hocam 2 kilo almışım 1 ayda. Oldukça zor kilo alan biriyim. Aldığım kilo, gözle görülür şekilde etki etti. Yağ oranı düşük olması avantaj sağlıyor tabi.

Bu arada bazı egzersizlerin son setlerini drop set yapıyorum, bu faydalı mı zararlı mı emin olamadım

• Hocam önemli olan sağlıklı şekilde kilo almak. İki kilo az bir miktar değil. Kabul edilebilir bir artış.

"bazı egzersizlerin son setlerini drop set yapıyorum" dediniz. Burada önemli olan hangi egzersizlerin son setleri olduğu. Salonda mı yoksa evde mi çalışıyorsunuz yazmamışsınız. Bir spor merkezine gidiyorsanız danışabileceğiniz uzman birisi var ise bu tür ekstra hareketleri sorup bilgi alın.

Yarar sağlayacağım derken sakatlanmayın. Sinsidir sakatlıklar... Bir ısı hissedersin dirsekte, bacakta veya bilekte, sonra çok canınız yanar.

Fitness ile birlikte aldığım için, kilolar, çalıştırdığım yerlere gidiyor :) Aslında şöyle bir durum var, ben spor salonuna gidiyorum ama hocalar su tutmaktan balona dönmüş kişiler, o yüzden ben kendi bildiklerimle ve öğrendiklerimle ilerlemek istiyorum.

Drop set kısmına değineyim. Örneğin biceps için 3 farklı egzersiz yapıyorum, bunu normal şekilde (3 set 10 tekrar gibi) yaptığım zaman elde ettiğim pump beni tatmin etmiyor. Bu sebeple 3. hareketin son setini drop set yaptığım zaman istediğim pump'ı alıyorum ancak bu beni çok yoruyor. Bu yorgunluk anında kas yakımı ihtimali beni düşündürüyor. Beslenmem yeterli, o yüzden çok da ihtimal vermiyorum açıkçası. Bu arada drop set olayına yeni başladım. 1 ayın tamamını o şekilde geçirmedim.

Bu 1 ay boyunca da bu şekilde ilerleyeceğim, eğer gelişim güzel devam ederse, bu taktikle devam :)

• Siz yine de dikkatli olun hocam. O son sette zorlamalar her an sakatlık çıkarabilir. Fazla yıpratmayın kendinizi. Dikkatli olmakta fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.