Herkese iyi geceler :) ben yatay geçiş başvurus yapıcam bugün ayrılmak istediğim kurumdan 2.sınıfı bitirdiğim için 2.sınıfa kadar olan ders içeriklerini aldım ama yoksa 4 senenkinimi almam gerekiyordu cevaplarınızı bekliyorum ediverin kafam çok karıştı
Öğrenci işlerinden mi aldınız yoksa internetten kendiniz çıktı mı aldınız? Öğrenci işlerinden aldıysanız iki yıllık ders içeriği verilmez, tamamı verilir normalde. Eğer öğrenci işlerinden aldıysanız ve 2 senelik onaylı ders içeriği aldıysanız sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama kendiniz çıktı aldıysanız her halükarda geçersizdir. 2 yıllık da alsanız, 4 yıllık da.
quote:
Orijinalden alıntı: Volksdeutsche
Öğrenci işlerinden mi aldınız yoksa internetten kendiniz çıktı mı aldınız? Öğrenci işlerinden aldıysanız iki yıllık ders içeriği verilmez, tamamı verilir normalde. Eğer öğrenci işlerinden aldıysanız ve 2 senelik onaylı ders içeriği aldıysanız sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama kendiniz çıktı aldıysanız her halükarda geçersizdir. 2 yıllık da alsanız, 4 yıllık da.
Dün okuluma gittim öğrenci işleri ben çıkartmam sen çıkartırsın gelirsin bölüm başkanına imzalatırsın dedi bölüm başkanı yoktu bende aldığım 4 dönem derslerini çıkartıp bölüm başkanının yerine vekalet eden bir hocaya imzalattırdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme