Şimdi Ara

Gençler Sigarayı bıraktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sonunda başardım. 3.5 yıldır içiyordum, son 2 aydır deli gibi öksürük balgam çıkartıyordum. hırıltıda vardı. en son 16 temmuzun gecesinde bundan dolayı uyuyamadım ve o anda pakette kalan birkaç dal sigarayı kırıp çöpe attım. ilk 1 hafta dışarı çıkmadım. o derece yanımda biri içer bende içerim diye. ama son 4 gündür gram canım istemiyor. arkadaşlar yanımda içerken bile midem bulanıyor. içim kalkıyor.

nefes alma kalitem yüzde 50 arttı şimdiden. halı saha maçında kanat oynamaya başladım ötesi var mı bilmem. birkaç kilo aldım. önüne geçilemiyor malesef. ama oda çok önemli değil.

bünyeden bünyeye değişiyor ama size tavsiyem 1 hafta dayandıktan sonra insan istemiyor gençler. onuda fark ettim. bazı bünyeler 20 yıl bıraktıktan sonra bile istiyor, o kişinin iradesizliği. benim önümde paketler duruyor şu an ama inanın irade meselesi olduğundan can çekmesini bırakın nefret eder hale geldik.

fiziksel değişikliklere gelirsek, ağızda birkaç yara çıktı. yüzdede 2 sivilce. onlarda 2 gün kaldı ve geçti. bu arada balgamıda ekleyeyim acayip çıkarttım, ciğerlerim temizlendi hissediyorum.

kısaca gençler, sağlam irade, sağlam akciğerler.

• Hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama csb

• öğlen 3 ten beri yarım paketi geçmişin benimde bırakmam lazım
  • csb

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanıtla
  • yav he he csb+block
  • Ben 2 yıl ictim. Sonra sokakta basketbol oynamaya basladıgım icin bıraktım. Aslında bu meret bağımlılık yapmıyor. Sadece siz icmeyi düsünüyorsunuz. Ama onun yerine kendinizi spora ya da türlü işlere (Resim çizmek vb.) gibi islere verirseniz bırakırsınız hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş o akciğerler karardı artık geri dönüşü yok.

• Bende bırakıp bırakıp başlıyorum sigara bırakılmaz ara verilir.

Not: Sigara çok büyük aptallıktır sakın başlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

Bende bırakıp bırakıp başlıyorum sigara bırakılmaz ara verilir.

Not: Sigara çok büyük aptallıktır sakın başlamayın.

Aptallık olduğunu bile bile bırakmamakta aynı şekilde
  • Bu lanet olası şeyden benimde kurtulmam lazım 4 seneye yaklaştı. Ne bok varsa başladık işte. Bende bırakmak istemiştim 10 gün içmemiştim. Daha sonrasında çok cazip gelmeye başladı dayanamadım malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alltaki videoyu sigara yakmadan izle ve devam et dostum 3 yıl olacak nerdeyse hayat daha güzel emin ol sigara bırakılmaz deme bırakılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 27 Temmuz 2015; 1:07:46 >
  • sigara bırakılmaz ara verilir
  • Bende geçenlerde sigara bırakma hattını aradım. Evin adresini verdim ve 2 paket sigara bırakmalarını istedim. Telefondaki baya bi sövdü. Neden öyle bişe yaptı anlamadım. Kayıt altına alınmıyodu konuşma demek ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.