Şimdi Ara

general mobile discovery internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde 2 adet windows 8 li biri bimden aldığım asus x55a serisi bir laptop diğeride toshiba satellite c855-1r2 bilgisayar var.cep telefonum general mobile discovery . internetim ise uydunet .modemim kablolu netmaster cxc150. telefonun usb kablosunu bilgisayara bağlayarak nasıl internete bağlanabilirim. yardımıcı olan ve okuma zahmetinde bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim

• marketten pdanet isminde programla bu istediğini yapabilirsin.ayarlarını hatırlamıyorum ama her iki yönde de internet paylaşımı sağlıyor
  • Usb yi bilgisayara baglandıgında telefonun ayarlar menüsüne gel. All setting-diger-usb internete bas.Bilgisayarın işletim sistemini seç oradan yönlendirecek.Bende windows 7 var,bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarda yerel ag baglantısına sag tıkla "paylaşım" sekmesine tıkla."Diger aygıtlarla paylaş" gibi bir şey olması lazım ona tik at tamamdır.Windows 8 de aynıdır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 14 Ağustos 2013; 14:03:07 >
  • googleye ''reverse tethering'' yazarsan gerekli açıklamaları bulabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=_pmoYJrTgnM
  • Şu konuyu inceleyip anlatılanları harfiyen uygularsanız kablolu internetinizi bilgisayarınızın wirelesını kullanarak kablosuza dönüştürebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_64767475/f_//tm.htm#64767475
  • the bancally senin yöntemini denedim fakat cevap vermedi. diğer aygıtlarla bağlan dediğimde spesifik bir bağlantı istiyor ve olmuyor.ama çok teşekkür ederim normalde olması gerekirken olmuyor inan sebebini bende bilmiyorum.hunter-o6 senin yöntemin içinde sağol programın deneme sürümünü indirdim telefonun hotspot ve usb bağlantısını açtım programla çalıştırdım bağlantıyı gördü ve hazırladığım şifreyi girdim fakat bağlantı başarısız hatası veriyor sadece hotspot denen programı çalıştırarak yaptım dispactch diye bir programıda var ama hiç çalıştırmadım.acaba bilgisayar ile ilgili bir ayar mı olması lazım ne yapacağımı şaşırdım sabahtan beri uğraştım inanın bana herşeyi doğru yapıyorum sizde yardımcı oluyorsunuz ama şans galiba ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pdanet gibi uyumlu programlarda yok cihaz desteklemiyor....
  • arkadaşlar uzun uğraş ve destekleriniz sonucu olay çözülmüştür.hepinize teşekkür ederim. pdanetle cepten bilgisayara bağlanabildim fakat bilgisayardan cebe bağlanamadım burda 101 hatası verdi.connectify ile sonunda bağlanabildim o da şöyle oldu bilgisayar üzerinde şifre yazınca wifi kısmından kabul etmedi denedim denedim olmadı bu sefer bir de cebin wifiyından deniyim dedim oldu yalnız tek sorun connectifyın deneme süresi bitince ne olacak...neyse buna da şükür sabahtan beri azmettim yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoz11

arkadaşlar uzun uğraş ve destekleriniz sonucu olay çözülmüştür.hepinize teşekkür ederim. pdanetle cepten bilgisayara bağlanabildim fakat bilgisayardan cebe bağlanamadım burda 101 hatası verdi.connectify ile sonunda bağlanabildim o da şöyle oldu bilgisayar üzerinde şifre yazınca wifi kısmından kabul etmedi denedim denedim olmadı bu sefer bir de cebin wifiyından deniyim dedim oldu yalnız tek sorun connectifyın deneme süresi bitince ne olacak...neyse buna da şükür sabahtan beri azmettim yaptım

bana da yardım edebilir misin? ben bağlanamadım connectify hep hatalı şifre diyor? nasıl bağlandın acaba biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.