Şimdi Ara

General Mobile Discovery Şarj Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
3
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aylık Discovery im bayram tatilinde şarj olmamaya başladı. Bu konuyla ilgili forum sitelerinde araştırma yapınca telpanın bu hatayı kullanıcı kaynaklı olduğunu ve tamir için ücret talep ettiğini okudum. Bunları okuyup moralim bozuldu ve garantisini bozup bi telefoncuya yaptırmaya karar vermiştim ki telpayı aradım gayet kibar konuştular. Gözümü karartıp göndermeye karar verdim Bugün telefonu göndericem inşallah bakalım nasıl bi cevap gelcek... Başıan böyle bişey gelmiş olan var mı? Sizce ne gibi bir cevap veririler?

Not: Telpa kullanıcı hatası derse telefonu, şarj aleti ve kablosunu aynen geri isteyip tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. Yok efendim biz yaparız derlerse servis takip numarasını burdan paylaşıcam, açıkçası servis hızını da merak ediyorum...

• Sırf bu hatalar yüzünden bende 2 tane Discovery almaktan vazgeçtim ve nexus 4 e bakıyorum

şu tür teknik hatalrı olmasa 4 4 lük telefon valla

not: garanti asla böyle birşeye kullanıcı hatası diyemez, derlerse dava edin (ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 22 Ekim 2013; 14:36:51 >
  • PentaVeRe P kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten bende müzdaripim, ilk önce kendi kablosuyla şarj olmamaya başladı daha sonra diğer kablolarlada olmadı. Şuan telefon kapalıykan usb den şarj oluyor sadece arada onda da sorun çıkarıyor.
    Bugün garantiye gönderiyorum. Eğer kullanıcı hatası derlerse telpa ciddi terbiyesizlik etmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamDesigner

Aynı dertten bende müzdaripim, ilk önce kendi kablosuyla şarj olmamaya başladı daha sonra diğer kablolarlada olmadı. Şuan telefon kapalıykan usb den şarj oluyor sadece arada onda da sorun çıkarıyor.
    Bugün garantiye gönderiyorum. Eğer kullanıcı hatası derlerse telpa ciddi terbiyesizlik etmiş olur.
    Sonucu paylaşırsanız sevinirim
  • rbls1 R kullanıcısına yanıt
    Sonucu, adım adım paylaşacağım..
  • quote:

kullanıcı hatası derler. takıp çıkartırken içindeki bir parçanın kırılmasından kaynaklanıyordu sanırım. kalitesiz malzeme
  • quote:

İnşallah kullanıcı hatası falan demezler de yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMorgan2013 -- 22 Ekim 2013; 16:09:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jporta kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı hatası diyebilmeleri için dediğin gibi kırılan kopan bir parça olması gerek, fakat benim tel kapalıyken şarj olabiliyor, gerçi oda hiç kımıldamadığı halde bir oluyor bir olmuyor.
    Ama General Mobile bu kusurlarını gidermezse tam sahalara girdim derken kendini sonsuza dek silebilir..
  • quote:

Kullanıcı hatası diyebilmeleri için dediğin gibi kırılan kopan bir parça olması gerek, fakat benim tel kapalıyken şarj olabiliyor, gerçi oda hiç kımıldamadığı halde bir oluyor bir olmuyor.
    Ama General Mobile bu kusurlarını gidermezse tam sahalara girdim derken kendini sonsuza dek silebilir..
    Binlerce kişininin gm Discovery almaktan vazgeçmesinin nedenidir bu bahsettiğiniz Soket sorunu umarım bir çare bulurlar
    NOT:Bende böyle bir sorun yok rahatça şarj oluyor kablo sokete tam oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutcanRTRK

Binlerce kişininin gm Discovery almaktan vazgeçmesinin nedenidir bu bahsettiğiniz Soket sorunu umarım bir çare bulurlar

Cagin sorunu
    Bende de oldu 52 TL bayıldım
    Megersem kız gibi nazik olucakmıssın pehhhhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfa1500

quote:

Cagin sorunu
    Bende de oldu 52 TL bayıldım
    Megersem kız gibi nazik olucakmıssın pehhhhh

Garanti kapsamında sorunu gidermedilermi ?
  • 1.seriden almamaya dikkat edin cihazları 1. seri sorunlu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

1.seriden almamaya dikkat edin cihazları 1. seri sorunlu geldi

nerden anlıyoruz 1. 2. 3. ... seri olduğunu hocam herkez demiş 1. 2. lerde sıkıntı var diyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

1.seriden almamaya dikkat edin cihazları 1. seri sorunlu geldi

nerden anlıyoruz 1. 2. 3. ... seri olduğunu hocam herkez demiş 1. 2. lerde sıkıntı var diyede

ölü pixel testi yapın

• Bakalım ne olacak inş garantide yaparlarda ugraşmassın
    Bende elekronikçiyim sattıgım uydu lardan çok ta nadir olsa bir kaç hafta sonra bozulan oluyor. Tamire gelince kullanıcı hatası voltaj fazla gelmiş kondasitör yanmış diyom müşteri çetin ceviz çıkarsa sizin için ücretsiz yaparım diyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 23 Ekim 2013; 17:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Bakalım ne olacak inş garantide yaparlarda ugraşmassın
    Bende elekronikçiyim sattıgım uydu lardan çok ta nadir olsa bir kaç hafta sonra bozulan oluyor. Tamire gelince kullanıcı hatası voltaj fazla gelmiş kondasitör yanmış diyom müşteri çetin ceviz çıkarsa sizin için ücretsiz yaparım diyom
    16gb lerin hepsi yeni nesil geldi diye biliyorum 4gb lerde partiler eski olabiliyor.
  • quote:

16gb lerin hepsi yeni nesil geldi diye biliyorum 4gb lerde partiler eski olabiliyor.

Alıntıları Göster
    benim telefonda da aynı problem oldu sarj kablosunu hafiften yukarıya doğru çekince şarj ediyor ama yakında o da gider. sonucu paylaşırsanız sevinirim... takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

benim telefonda da aynı problem oldu sarj kablosunu hafiften yukarıya doğru çekince şarj ediyor ama yakında o da gider. sonucu paylaşırsanız sevinirim... takipteyim.

Kardeşi m garanti disi en az 50 TL en fazla 100 TL cikar gozden
  • Telefonum 4GB ikinci partiden aldım. Ekranda problem göreyince ölü piksel testi de yapmadım arkadaşım. Zaten s3 den çok daha iyi ekran görüntüsü var. Garantiden dönünce ölü piksel testi de yaparım.

Telefon geçen çarşamba ellerine ulaşmış ama bugüne kadar siteden takip edemiyodum daha bugün eklediler siteye. Sorgulamada garanti kapsamında yazıyo. Ama neyi kastettiğini anlamadım. Telefonun garantisinden mi bahsediyo yoksa arıza garanti dahilinde mi halledilecek... Öğleden sonra bi telpayı aramayı düşünüyorm cevaplarına göre tekrar bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PentaVeRe -- 24 Mart 2014; 20:04:15 >
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    Seninkinde bi gelişme var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.