Şimdi Ara

Genetiğim çok ama çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıl doldu aylardır ölçü almıyordum geçen hafta alayım dedim almaz olaydım

kilo 83 boy 186
    kol 38
    omuz 120
    göğüs 103
    bel 92

yani oturup ağlıycam neredeyse,maalesef benim genetiğim o üçgen atletik vücuda izin vermiyor,belim ne yaparsam yapayım incelmedi,bir kere leğen kemiği çok geniş yanlarda çok hafif yağlanma ve küçük göbek var bunu eritsem bile belim 88 civarına ancak iner

bu durumda yapmam gereken üst tarafı büyütmek ama bu bele bu boya üst tarafı çok büyütmem lazım ki ona da çok sağlam beslenme ve zaman lazım

bazen diyorum keşke 1.70 boyunda olsaydım 6 ayda on numara şekilli vücut olurdu

var mı aranızda 1.80 üstü olup ve ince yapılı olup güzel vücut yapabilen inan bizim işimiz çok zor,benim en az 130-135 omuz çevresine lazım olmam lazım ki bunu yapmak çok ama çok zor zaten kemiklerim ince,mesela bazıları zayıf ve ince kemikli olmasına rağmen iskeleti geniş oluyor bende o da yok

• Arkadaşım 38 kol yapmışsın hala genetiğim kötü diyorsun , Çalışıyorum ama büyümüyorum gelişemiyorum sorusunun cevabı % 90 beslenmedir. Yağlanmanın cevabı yine beslenmedir. İlk önce bulk yap ufak tefek yağlanmalara takılma yeterli kas geliimine ulaştıktan sonra 2-3 definasyon ile yağları eritirsin. İkincisi beslenmeni düzelt ve mutlaka kalori ve makro hesabı yap , clean bulking yapıcaksın yani.

Kalori hesabı için Fatsecret programını yükle
    Savas Cebeciyoutube
    Neden Kaslarin Buyumuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=nH8sGzIyK4w
    Savas Cebeciyoutube
    Bulking Beslenme Programi
    https://www.youtube.com/watch?v=jUHXSN4CIp0&t=352s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 12 Haziran 2019; 16:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Arkadaşım 38 kol yapmışsın hala genetiğim kötü diyorsun , Çalışıyorum ama büyümüyorum gelişemiyorum sorusunun cevabı % 90 beslenmedir. Yağlanmanın cevabı yine beslenmedir. İlk önce bulk yap ufak tefek yağlanmalara takılma yeterli kas geliimine ulaştıktan sonra 2-3 definasyon ile yağları eritirsin. İkincisi beslenmeni düzelt ve mutlaka kalori ve makro hesabı yap , clean bulking yapıcaksın yani.

Kalori hesabı için Fatsecret programını yükle
    Savas Cebeciyoutube
    Neden Kaslarin Buyumuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=nH8sGzIyK4w
    Savas Cebeciyoutube
    Bulking Beslenme Programi
    https://www.youtube.com/watch?v=jUHXSN4CIp0&t=352s
    1 yıl diyorum bırakta kol 38 olsun ama omuz kısmını ne yapayım,benim gibi olanların yapması gereken 2 şey var
    ya ince bel yapacaksın üst tarafı geniş gözükecek fit bir vücudun olacak ama hacimsiz ve zayıf olacaksın

ya da hacimleneceksin yağlanmayı sorun etmeyeceksen belki çok kalıplı olacaksın ama hiç bir zaman parçalı olmayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

1 yıl diyorum bırakta kol 38 olsun ama omuz kısmını ne yapayım,benim gibi olanların yapması gereken 2 şey var
    ya ince bel yapacaksın üst tarafı geniş gözükecek fit bir vücudun olacak ama hacimsiz ve zayıf olacaksın

ya da hacimleneceksin yağlanmayı sorun etmeyeceksen belki çok kalıplı olacaksın ama hiç bir zaman parçalı olmayacaksın

Alıntıları Göster
    Genelde en uygunu clean bulking yapıp. Yani çok fazla yağlanmadan büyüyüp en son definasyon yapmaktır.İstersen ömründe bir kaç kez % 5-6 yağ oranlarına bile düşebilirsin fakat ömrü billah yaz kış bu şekilde hayatını devam ettirmen imkansız zaten. O yüzden şimdi büyümeye odaklan yağlardan kurtulmak en son oluyor. Yani çoğu proresyonel bu şekilde yapıyor. Çok kafaya takma bence sabır işi.
    Birde amacına uygun supplementleri kullanıyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 12 Haziran 2019; 17:24:30 >

• malaustası M kullanıcısına yanıt
    Spora başlamadan önce kaç cm di kollar merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

Alıntıları Göster
    Valla istediğin şeyi elde edecek kadar istiyor musun bı daha düşün. Alt tarafı 38 cm dediğin kolu yapmam 3 seneden biraz fazla mi aldı.

Yapman gereken sürekli low carb caloric deficit, belli bir yağ oranina indikten sonra devamında clean bulk. Ama ciddi temiz bir clean bulk, ne yediğin belli hesaplı kitaplı olacak, bu kadar istiyorsun madem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç gün idmana gidiyorsun haftada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.