Şimdi Ara

GERDEĞE GİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bu oluşum anlamını yitirmeyemi başladı yoksa bana mı öyle geliyo sağda solda herkes yattığı kadınları erkekleri yazıyo konuşuyo bu durumda o geceninde bi anlamı kalmamış oluyo

aranızda evlilik geçiren var mı ama daha önce hiç ilişkiye girmeden gerdeği bekleyen var mı yada beklermisiniz

• bu gidişle mecburen bekleyecez gibi
  • Şu zamanda kendini evleneceğin kadına saklamak çok zor (kaşıgözüoynayanabi.gif)
  • quote:

aranızda evlilik geçiren var mı ama daha önce hiç ilişkiye girmeden gerdeği bekleyen var mı yada beklermisiniz

+ bir soru daha

bekaret sizin için önemlimi olmalı?
  • İşin açığı bana çok saçma geliyor.. Bekleyen bayanlar olabilir.. Ama erkeklerin çoğunda böyle birşey söz konusu dahi değil.. E bu durumda eşit değiller.. Bu yüzden de bana saçma geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

+ bir soru daha

bekaret sizin için önemlimi olmalı?

evlenmeden önce söylerse iyi olur ama evlendikten sonra öğrenirsem sorun yapmam ve kesinlikle ailesine söylemem
  • Valla pek onemi yok bekaretin, birbirimizi seviyorsak bunlar onemsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerdek neresi iyi bi yer mi?
    şaban.gif
  • bence bekaretin önemsiz olduğu televizyon, gazete, internet gibi yayın ortamlarında sürekli söylenerek topluma işlenmeye çalışılıyor. bekaret önemlidir, önemli olmalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_d_a

İşin açığı bana çok saçma geliyor.. Bekleyen bayanlar olabilir.. Ama erkeklerin çoğunda böyle birşey söz konusu dahi değil.. E bu durumda eşit değiller.. Bu yüzden de bana saçma geliyor..

bayanlar neden bekler bi bayan gözüyle söylesen
  • İşin korkunç boyutu şu ki ;

Bakire genç kızların sayısı her sene bir öncekine göre azalıyor...Kimse bekaret olayını takmıyor artık...

Bizden sonraki jenerasyonun halini düşünemiyorum...

Amerikan kültürüne gün geçtikçe ayak uyduruyoruz.Bir kaç sene sonra , ortamdaki temiz bir kıza ''ezik'' gözü ile bakılacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 15 Ağustos 2008; 4:28:15 >
  • neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 15 Ağustos 2008; 4:30:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

İşin korkunç boyutu şu ki ;

Bakire genç kızların sayısı her sene bir öncekine göre azalıyor...Kimse bekaret olayını takmıyor artık...

Bizden sonraki jenerasyonun halini düşünemiyorum...

Amerikan kültürüne gün geçtikçe ayak uyduruyoruz.Bir kaç sene sonra , ortamdaki temiz bir kıza ''ezik'' gözü ile bakılacak...

malesef bakılmaya başlandı bile etrafımda örnekler çoğalıyo
  • bu konuda fikrimi söyleyeyim.

bekaret zarın arkasındaki kanın gelmesi peki bu ne demek bir ilişki yaşanması

ama bu kimseyi kandırmasın çünkü dikilebilen birşey.

ama şöyle bir yanı var aslında eğer biri bunu sadece eşine vermek istiyorsa çok anlamlı sahiden çok anlamlı

ama vermişsede dünyanın sonu değil gibi geliyor hani

şu soruyuda sormalı insan

ilk durakmı olmalıyım yoksa son durakmı?
  • @SiNaN33

haklı
    markete gittiniz yoğurt aldınız kapağı açık isterse bin kişi kefil olsun temiz desin güvenirmisiniz
    garip bi benzetme oldu ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Orjinalden alıntı: e_d_a

İşin açığı bana çok saçma geliyor.. Bekleyen bayanlar olabilir.. Ama erkeklerin çoğunda böyle birşey söz konusu dahi değil.. E bu durumda eşit değiller.. Bu yüzden de bana saçma geliyor..

bayanlar neden bekler bi bayan gözüyle söylesen

Geleneklerimizde vardır bu.. Tabii ki önceden daha sıkıymış.. Görmeden evlenmeler,bir erkeğin elini tutmanın günah olduğunu düşünmek vs.. Şimdi bunları üstümüzden attık.. Geriye bir tek bekaret konusu kaldı.. Gerçi bu da yavaş yavaş siliniyor.. Ama büyük şehirlerde.. Küçük yerlerde yaşayan bazı kişilerde hala bu önem devam etmekte.. Kızlarımıza sorsak onlara da saçma geliyor olabilir.. Ancak aile korkusundan dolayı ses çıkaramadıklarını düşünüyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

@SiNaN33

haklı
    markete gittiniz yoğurt aldınız kapağı açık isterse bin kişi kefil olsun temiz desin güvenirmisiniz

bozulur hacı o yoğurt
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

bu konuda fikrimi söyleyeyim.

bekaret zarın arkasındaki kanın gelmesi peki bu ne demek bir ilişki yaşanması

ama bu kimseyi kandırmasın çünkü dikilebilen birşey.

ama şöyle bir yanı var aslında eğer biri bunu sadece eşine vermek istiyorsa çok anlamlı sahiden çok anlamlı

ama vermişsede dünyanın sonu değil gibi geliyor hani

şu soruyuda sormalı insan

ilk durakmı olmalıyım yoksa son durakmı?

o zoman ölene kadar başkalarıyla yaşaylımher akşam eve döndüğümüzde eşimiz zaten sondurak sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

@SiNaN33

haklı

bozulur hacı o yoğurt

olay budur

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

@SiNaN33

haklı

bozulur hacı o yoğurt

bide çilekli muzlu fantezi yaptılarsa al sana meyveli yoğurt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.