Şimdi Ara

Geri kafalı aile..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar babam cezaevinde (trafik kazasi) annemle kaliyoruz.2side eski kafali insanlar.gecen gun mtb istedim simdiki bisikletine (eskiciden aldim)dag lastigi tak dediler.Bilgisayarim 11 yillik ve annem bozdu.Yenisini almiyorlar.Anne diyorum odeabank kredisiyle alalim diyorum tvde gordum insanlari dolandiriyolar diyor.Babam zaten ne gerek var kafasinda.Gecen hediye aldim anneme niye para harcadin diye beni hirpaladi.Ne yapabilirim ? Tum hayatlari kulaktan dolma islerden ibaret..Beyaz pantolon giydim kizmisin dediler,saç uzatiyorum milletin icinde dalga geciyor amcmalarla bir olup kız gibi muhabbeti donuyor.Allah rizasi icin yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oku Üniversitesitede toz ol. Yada bir kız evlen ailenden uzak bir yerde yaşayın.

• Okulu bitirip kurtulmaya bak başka çare yok

• Kardeş senin durum vahim eğer lisedeysen üniversiteye başka şehire git biraz kafan rahatlar
  • Simdi gidip tekrar konu acacagim anneme diyalogu aynen aktaririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalender26

Simdi gidip tekrar konu acacagim anneme diyalogu aynen aktaririm.

2 yıllık ta olsa bir üniversiteye git kaç kurtul.

Oradan 4 yıllığa tamamlarsın.

Kendi yoluna bak. Onların da kafasında dank eder yıllar sonra sen evden gidince.
  • Zor bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda sana kim nasil yardim edebilir? Nufusumuza mi alalim ne yapalim?
  • Belki kafana çok takıyorsundur.Diyebilirler onların yaşadığı zamanda onlar yoktur ve alışamadıkları için böyle diyorlardır.Ailen var annen baban yanında bak pantalon falan da diyorsun harçlık falan veriyorlardır. İster uzak ister yakın eğer gerçekten seviyorlarsa seni ellerinden geldiği kadarıyla bakarlar.Şükür et ve sabret rahatlarsın eninde sonunda.

• Görmezden gel.
  • sularına git onların yanında onlar gibi davran beyaz giymeni istemiyorlarsa yanlarında giyme bilgisayar almıyorlarsa ikna et bence ailenle iyi geçinmenin iki tarafında mutlu olmasının yolu budur yoksa bir süre sonra sürekli kavgalar çıkar sevgi bağı zayıflar ve kopar . aile ilişkisi eskisi gibi olmaz kendimden biliyorum tabi bunları onlarla vakit geçirdiğin zaman yap ve çok fazla geçirmemeye çalış :)
  • Ailen geri kafalı değil sende zeka geriliği var.

Baban içeride olduğuna göre ciddi maddi sıkıntılar çekiyorsunuzdur. Ve sen ne iduğu belirsiz insanlara ozenip garip garip isteklerle ailenin karşısına çıkıyorsun. Utanman gereken yerde birileri senin fikirlerini desteklesin diye burada ailene hakaret ediyor ve milletinde etmesini istiyorsun.

Rezil herifin tekisin

• Maddi durum aylık 5000 tl evimiz var.Simdi prim yapmayı bırak lutfen
    .(annem para harcamıyor hicbisey almiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalender26 -- 30 Haziran 2014; 7:44:52 >
  • Anadolu lisesini kazan istedigin pc dedi kazandim almadi.Dersane sinavini kazan ipad dedi kazandim %80 burs aldim almadi.En son 2 donem cift tesekkur getir istedigin seyi alacam dedi sonuc almadi.Ee daha ne bekliyorsun benden ? Bi arkadasim var cocuk acik ogretimde yemedigi bok yok ailesinin durmuda yok 1 dedigi 2 etmiyorlar.anneme bi kere saygida kusur etmedim.

• işte ALLAH ta kullarına aynen böyle yapıyor sen istedikçe o vermiyor sen istemeyi bırak biraz mülayim ol bak annen sana sen istemeden neler alıyor neler
  • dostum sadece bir tane hayatın var. bi daha dünyaya gelmeyeceksin o nedenle sen nasıl istiyosan içinden nasıl geliyosa öyle yaşa. sna söylenenlere de kulak tıka.. Benim ailem de çok geri kafalı. bunu da dindar olmalarına borçlular tabiki.. Annem beğenmediği şeylerde beni uyarır ama yapma demez. ama bende bi baba var dostum düşman başına.. nefret ediyorum kendisinden. istediğin herşeyin üzerinde yemin edebilirim tuvalette kalma süreme bile karışıyor artık sen düşün. sen beyaz pantolon giymişsin de kızmışlar çok mu.. ama içinden geldiği gibi yaşa. yaşın kaç bilmiyorum ama eğer işin yoksa güzel bi iş bul ve evden ayrıl ayrı yaşa..
  • İstifa et.
  • Kaç yaşındasın bilmiyorum ve kesinlikle germek için yazmıyorum bunu çok klasik olacak ama zamanı gelince neyi neden yaptıklarını yada yapmadıklarını anlayacaksın. Benim ailem orta gelir düzeyindeydi ve ben bütün okul hayatım boyunca onlardan bir şeyler istedim alabilirlerdi ama almadılar. Kuzenim ise özel üniversitede okudu, istediği ne varsa yapıldı edildi ve şuan 31 yaşında olmasına rağmen hiç bir iş tecrübesi yok çalışmıyor.. Hatta dayımın bunun üzerine yapmayı düşündüğü evi satıp bmw alacakmış bende ilk bir aralar çok kızardım aileme ama sonra fark ettim ki ne yapıyorlarsa bizim için yapıyorlar ha birde şuan istediğim her şeyi alabilecek güce sahibim bu yüzden şimdi ki aklımla iyi ki öyle davranmışlar da sorumluluk sahibi olmamı sağlamışlar diyorum. Kısaca geri kafalı olan onlar değil, kafası basmayan bizleriz

• Dostum baban içerde,annen dediğin parayı alıyosa da biriktiriyodur gelecek için.Senle dalga geçiyolarsa kulak tıka,gül.Kendine toz kondurmazlık yapma.Okulunu bitir,işini bul ve istediğini al.

• Üniversiteye geçmediysen üniversiteyi uzak bir yerde oku ama baban yoksa evde anneni yanlız bırakma. Çık dışarı, olmuyosa da olmasın takma kafana keyfine bak. Özelikle 40 yaşnı aşmış insanları değiştirmek gerçekten çok zor. Buna kafa yorma. Sen ailende herkese nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davran. Mesela ben 20 yaşındayım. Annemden ne istesem kabul etmez. Bunu bildiğim için istemiyorum direkt yapıyorum. Bu demek olmuyor ki ben annem'i takmıyorum onun sözlerini tanımıyorum, kesinlikle. Sadece annemden nasıl müsade alınması gerektiğini iyi biliyorum diyelim. Sende öğrenirsin zamanla, inat etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.