Şimdi Ara

getz & yeni fabia ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 25-30 bin ytl ye sıfır dizel bir araç almak istiyorum. İki kişi oldugumuzdan bagajı sorun olmayacak arabanın performansı onemlı surus keyfi açısından... getz hakkında kabaca bıraz fıkrım var , fabianın da tipi ve iç mekanı hosuma gidıyor. sizce hangısınde karar kılmalıyım? şimdiden tesekkur ederım...

• Ben olsam Fabia ' yı tercih ederdim... ve 1 sn bile düşünmezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Ben olsam Fabia ' yı tercih ederdim... ve 1 sn bile düşünmezdim...
    Performans olarak getz fabiadan daha ii ama senin tercihin ikisinde de pişman olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4rm4n

Performans olarak getz fabiadan daha ii ama senin tercihin ikisinde de pişman olacağını sanmam.

Alıntıları Göster
    Getz'in kasadı eskidi artık ama fabia yenilendi o yüzden daha güncel olduğu için fabiadan yana kullanırım tercihimi.Ki arkasında volswagen kalitesi olduğunuda unutmayalım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Getz'in kasadı eskidi artık ama fabia yenilendi o yüzden daha güncel olduğu için fabiadan yana kullanırım tercihimi.Ki arkasında volswagen kalitesi olduğunuda unutmayalım dostum.

Alıntıları Göster
    evet fabia yenilendi ama ben pek yollarda yeni fabia görmüyorum. benim tercihim getzden yana olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

evet fabia yenilendi ama ben pek yollarda yeni fabia görmüyorum. benim tercihim getzden yana olurdu

Alıntıları Göster
    evet ben de fazla gormuyorum ama daha yenı arac olmasındandır dıye tahmın ettım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enokta

evet ben de fazla gormuyorum ama daha yenı arac olmasındandır dıye tahmın ettım...

Alıntıları Göster
    yeni fabia alın bence performans için 1.6 105 hp alın ama onun da dizeli yok fabiada
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

yeni fabia alın bence performans için 1.6 105 hp alın ama onun da dizeli yok fabiada

Alıntıları Göster
    abimin de yeni aldığı getz i tavsiye ederim. hyundai'yi hep küçümsemiştim ama getz'e biniince tüm fikrim değişti. bir kere arabanı içi çok ferah. hatta bindiğim 2005 passattan bile ön tarafı daha rahat geldi. ön camların fazlasıyla ileriye doğru olması genişlik hissi yaratıyor. ve dizelin içeriye verdiği ses az. kesinlikle rahatsız etmiyor. motorun performansı çok iyi ve çok az yakıyo. fabia'nın arkasında wv olması seni aldatmasın. getz de de yanılmıyorsam beş yıl garanti var. bir sorun olursa garantiden değiştir. zaten beş yıl sonra büyük ihtimalle yeni bir araba alacaksındır. yalnız arabanın süspansiyonundan tıkırtı geliyo. ama rahatsız edecek düzeyde değil.zaten dikkat etmezsen sesi farketmiyorsun.getzlerin hepsinde bu sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: posterity

abimin de yeni aldığı getz i tavsiye ederim. hyundai'yi hep küçümsemiştim ama getz'e biniince tüm fikrim değişti. bir kere arabanı içi çok ferah. hatta bindiğim 2005 passattan bile ön tarafı daha rahat geldi. ön camların fazlasıyla ileriye doğru olması genişlik hissi yaratıyor. ve dizelin içeriye verdiği ses az. kesinlikle rahatsız etmiyor. motorun performansı çok iyi ve çok az yakıyo. fabia'nın arkasında wv olması seni aldatmasın. getz de de yanılmıyorsam beş yıl garanti var. bir sorun olursa garantiden değiştir. zaten beş yıl sonra büyük ihtimalle yeni bir araba alacaksındır. yalnız arabanın süspansiyonundan tıkırtı geliyo. ama rahatsız edecek düzeyde değil.zaten dikkat etmezsen sesi farketmiyorsun.getzlerin hepsinde bu sorun var.

Alıntıları Göster
    ben yeni fabia yı öneririm celal pir'de de bu arabadan var ve çok memnunmuş frankfurt otomobil fuarında da büyük ilgi toplamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

ben yeni fabia yı öneririm celal pir'de de bu arabadan var ve çok memnunmuş frankfurt otomobil fuarında da büyük ilgi toplamış...

Alıntıları Göster
    ŞİDDETLE FABİA DİYORUM
  • Arkadaşım biliyorsun skodayı vw üretiyor. Ben olsam düşünmeden direkt fabiayı alırdım. Volkswagen mühendisliğiyle hyundai mühendisliği kıyaslanmaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmusician

Arkadaşım biliyorsun skodayı vw üretiyor. Ben olsam düşünmeden direkt fabiayı alırdım. Volkswagen mühendisliğiyle hyundai mühendisliği kıyaslanmaz herhalde
    fabia 2 adım önde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

fabia 2 adım önde!

Alıntıları Göster
    Görünüş cool...performans gayet iyi... iç hacmi süper...kullanım zevkli ...kasa yeni...volkswagen çatısında...
    Tabiki yeni FABIA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHEVALIER -- 18 Ekim 2007; 23:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHEVALIER

Görünüş cool...performans gayet iyi... iç hacmi süper...kullanım zevkli ...kasa yeni...volkswagen çatısında...
    Tabiki yeni FABIA

Alıntıları Göster
    alman koreliyi ezer her koşulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottocu

alman koreliyi ezer her koşulda

Alıntıları Göster
    bence ikiside değil bu sınıfta en cok hoşuma giden arac ford fiesta 1.6 tdci ghia donanım 90ps 204 tork var aracta arac hem hafif ve her viteste canlı 3kapıda var 5 kapıda 2 kişi olduğunuza göre 3 kapı siyah tam sizlik arac 33000 ytl 0 km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

bence ikiside değil bu sınıfta en cok hoşuma giden arac ford fiesta 1.6 tdci ghia donanım 90ps 204 tork var aracta arac hem hafif ve her viteste canlı 3kapıda var 5 kapıda 2 kişi olduğunuza göre 3 kapı siyah tam sizlik arac 33000 ytl 0 km.

Alıntıları Göster
    Yeni Fabia da yalıtımı beğenmedim. Dizel motor adeta kucağınızdaymış gibi. Hem titreşimi hem sesi direk içerde.

Onun dışında güzel bir araç. Eski Fabia lar daha sessizdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Yeni Fabia da yalıtımı beğenmedim. Dizel motor adeta kucağınızdaymış gibi. Hem titreşimi hem sesi direk içerde.

Onun dışında güzel bir araç. Eski Fabia lar daha sessizdi.

Alıntıları Göster
    Hocam yeni fabia kullanıcısı olarak ilk başlarda biraz sesli geliyodu ama şimdi ya kulagım alıştı yada motor açıldı mı oturdu mu derler öyle birşey oldu...Bu arada ses genelde düşük viteslerde geliyodu 4 ve 5 te ses kesiliyodu ama şimdi dedigim gibi ya sese alıştım yada motor sessizleşti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

ben de celal pir in tv da bu arabayı cok begendıgını soylemesı uzerıne lısteme almıstım... arastırdıgım kadarıyla fabıa da performans getxs e gore bıraz daha dusukmus kı getzın atak yapısını cok begenıyorlar bı de fabıa nın motor sesı cokmus.. ama iç-dış tasarım ve malzeme kalıtesınde fabıa onde gııdyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: enokta

quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

ben de celal pir in tv da bu arabayı cok begendıgını soylemesı uzerıne lısteme almıstım... arastırdıgım kadarıyla fabıa da performans getxs e gore bıraz daha dusukmus kı getzın atak yapısını cok begenıyorlar bı de fabıa nın motor sesı cokmus.. ama iç-dış tasarım ve malzeme kalıtesınde fabıa onde gııdyor...

Alıntıları Göster
    Yeni fabia inceleme...karar vermenizde baya bir yardımcı olacak ...
    http://www.evodergi.com/evo/0709/izlenim7.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: CHEVALIER

Yeni fabia inceleme...karar vermenizde baya bir yardımcı olacak ...
    http://www.evodergi.com/evo/0709/izlenim7.asp

Alıntıları Göster
    ben fabia derim...

birincisi arac daha yeni cıktı hos bi tasarımı var ve baya gider böle.getz baya eskidi artık..

getz deki oerformansı bulamssın fabiada belki ama yinede ben fabia derim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.