Şimdi Ara

Ghost cd si ile yedeği alınmamış dosyaları kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün bilgisayarımı açmaya çalışırken mavi ekran hatası verdi ne güvenli modda ne de normal olarak açamıyorum bilgisayarı bios ekranından sonra bişey gelmiyor içinde de benim için çok önemli dosyalar var ghost cd si vardı bende onla bilgisayarı başlattım dosyalarıma ulaştım ama sadece görebiliyorum bu kurtama işlemi nasıl oluyor ayrıntılı bir bilgi verebilecek varmı cd yemi yoksa flash a falan mı atılıyor dosyalar lütfeenn çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoxIST -- 25 Haziran 2009; 11:23:21 >

• Bi bilen yok mu arkadaşlar inanın çok acil olmasa sorun değil ama bana çok lazım dosyalar var
  • Olayı anladığım kadarı ile cevap vereyim

Senaryo 1:

Ghost CD ile ulaştığın dosyalar Ghost yedeğin ise

"GHOST 2003 BOOT CD ile IMAGE Almak ve Geri Yüklemek Çok Basit " diye google'da arama yap

quote:

Aradan zaman geçti Windows hatalar vermeye ve istikrarlı çalışmamaya başladı...

Buradan itibaren denilenleri uygula

Unutma

HDD ile Partisyon ayrımına dikkat
    ve
    Dikkatli oku

Senaryo 2:

Ulaşmaya çalıştığın dosya Ghost yedeği dışında müzik, döküman yedeği ise; Ghost CD'si ile kurtarma işlemi yapamazsın

O diski bir başka PC'ye slave olarak takıp, oradan dosyaları kurtarabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdgeCrusher -- 24 Haziran 2009; 21:52:50 >
  • Bana heralde senaryo 2 uyuyor.
    Yani sorunumu tam anlatacak olursam evet bilgisayar çöktü güç düğmesine bastıktan sonra bios ekranının sonuna kadar açılıyor sonrasında mavi ekranın gelmesi ile birlikte restart atıyor.Sorun şu ki çöken bilgisayar laptop yani içinden hdd yi almam imkansız,içinde olan fotoğraflar ise format atmam konusunda elimi kolumu bağlıyor ilk başta onları kurtarmam lazım.Bu yüzden aklıma ilk gelen şey Ghost cd si oldu ama daha önceden ghost ile alınmış bir yedeğimde yok.Yalnız şunu söyleyeyim ghost ile bilgisayarı açtığımda dosyalara ulaşabiliyor görebiliyorum ama ne yazık ki ne ile kurtarabileceğim hakkında bir bilgi vermiyor yani bir dosyaların imajını al veya taşınabilir belleğe at diye bi seçenek yok.Bir başka yöntem aklıma geldi onu denedim elimde bir ubuntu live cd vardı bilgisayarı onla açıp dosyalara ulaşmaya çalıştım ama masaüstünde ki dosyaları bulamadım.XP de masaüstünde olan dosyalar ubuntu dosya sisteminde hangi klasörde oluyor onu bilemiyorum lütfen yardımcı olun..

• Tamam arkadaşlar sorunu halletim.Slax Live Cd adlı linux tabanlı bir işletim sistemi(USB Bellekten dahi çalışan) ile sorunu çözdüm dosyalarıma ulaştım şimdi yedeklerini alıyorum.Yakın bir zaman da burda aynı durumdan mağdur olan arkadaşlar için ayrıntılı bir yazı yazacağım.İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.