< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 28 Temmuz 2023; 6:54:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte GeForce GT 710 2G 849TL > 721TL
-
-
Teşekkürler ofisteki bilgisayar için bir tane aldım 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12700KF kullandığım için yedek parça niyetine aldım. Teşekkürler.
-
eski bir masaüstü var arada kullandığım, ona alsam içindeki ömrünü tamamlamak üzere olan hd6850'den daha iyi performans verir mi sizce?
-
Driver sebebiyle belki başabaş olabilir. 6850 daha güçlü kart ancak hayli eski.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pek bir şey değişmeyecekse gerek yok hocam. 6850 ömrünü tamamladı denebilir 100 derece civarı hep yükte. kalsın o zaman o bilgisayar öyle hiç ellemeye gerek yok. teşekkürler.
-
H.265 codec destekliyor mu bu gibi eski nesil kartlar?
tesekkurler bende yararlandım
-
Ne yazık ki bu kart desteklemiyor hocam. Eski modeller geniş kapsam, kimi destekler kimi desteklemez.
-
Teşekkürler, HTPC sistemler için bunun yerine güncel APU işlemci almak daha mantıklı o zaman.
Elektrik tasarrufu da önemli, düşük profil kartlar çok az enerji tüketir. 6850 gibi devasa kartlar 127w çekiyor gt710 19w, bu da faturayı etkiler.
-
721TL güncel
alınır mı bilemedim yedek olarak kararsızlık zor
-
Eğer kısa bi' uğraşırım derseniz yedek olarak ikinci el 1000TL'ye kadar RX550 RX460 RX560 RX570 RX6400 GTX750Ti GTX950 GTX960 GT1030 GTX1050 GTX1050Ti GT1630 gibi kartlara bakmak daha mantıklı. Bu kart idare bile edemeyecek kadar güçsüz maalesef artık.
Ben Mayıs'ta Amazon'dan GT1030 almıştım 2GB, DDR4 olan versiyondu galiba. Fansız, low profile dedikleri versiyondu galiba. Ofisteki makineyi baya adam etti, arada akşamları geç kapatınca oyun falan atabiliyorum. A8 APU ile görüntü alıyordum 1030 ile çok daha güzel geldi bana performansı 1250'ye almıştım galiba Mayıs 2023'te. Ama uzun süre oyun oynanmıyor low profile kartlarla sanıyorum ısınıyor ve masaüstüne atabiliyor Full HD eski oyunlardan kasayım derseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X