Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 saattir açık pc ve şuanki sıcaklıklar,

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Yaklaşık 10 saattir açık pc ve şuanki sıcaklıklar,

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya

hangi program bu?
  • @kortin

Everest

>http://www.lavalys.com/

Burdan demo sürümünü indirebilirsin.
  • En sonunda aldığım yere geri götürdüm. asus nvidia 8200 chipsetli hdmi çıkışlı kartla değiştirdiler. hdmi-hdmi ile daha hiçbir şey kurmadan lcd tv dem görüntü geldi. Nvidia nın gözünü seveyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanadu28
    Bu kartla direk hdmi-hdmi kablo ile hiçbir dönüştürücü filan kullanmadan LCD Tv sini monitor gibi sorunsuz kullanabilen var mı?? varsa yaptıklarını bi anlatsın lütfeeennnn

abimin tv sinde denedik.
    hdmi den hdmi ye. problem olmadan görüntü aktardık.
    tabi görüntü çok net değildi.
  • f3 bios kullanın hiçbir sorun kalmayacak.
    f3 bios kullanıyorum. en ufak bir şikayetim yok.
    herşey mükemmel.
  • quote:

@kortin

Everest

eyvallah bende eskisi vardı cpu 80-85 gözüküyordu..sanırım gpu ısısıydı
    sizin resmi görünce yenisini çektim ondada cpu 30 derece civarı ama bende gpu diode gözükmüyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kortin

quote:

@kortin

Everest

eyvallah bende eskisi vardı cpu 80-85 gözüküyordu..sanırım gpu ısısıydı
    sizin resmi görünce yenisini çektim ondada cpu 30 derece civarı ama bende gpu diode gözükmüyor :(

Sitedeki proğram trial(deneme) sürümü, internetten ilacını bulman gerekir hocam.

• f3 yuklu bendede bir sorun yok...
  • bendede sorun olarak bişi yok ama neden se cok gec acılıor win start
  • Speedfan temp3 bende 80derece sizde ne durumda acaba ?
    Amd overdrive tmpin3 olarakta geçio boşta 80 oyunlarda 95-105 arası?nedir bu çözemedim sizde durum aynı mı ?
  • arkadaşlar bende amd 5200+ lı sisteme bu anakarttan almayı düşünüyorum, diğer seçenek asus 790g. gigabyte ı almayı düşünüyorum fakat windowsu geç açıyor denmesi biraz kuşku uyandırdı, nekadar geç mesela, açıldıktan sonraki hızı diğer anakartlarla karşılaştırırsanız nekadar? ve overclock yeteneği nasıl?
  • arkadaşlar aslıdna bu anakartı almaya karar verdim ama yorumlara birde baktım ki herkes şikayet ediyor bela okuyor karta, ne ayapacağımı şaşırdım. vatandan en son biosu yükleyerek vermelerini isteyecem ama sanırım ısınma problemine çözüm değil bu. kendi kendine ısınıp yansa (oc yapmadığım sürece) servisten geri alırlar değilmi?
  • Konuya şöyle bir göz gezdirdim, sorun yaşayanları görünce biraz tedirgin oldum Amcama htpc dizdim HDMi ile 1080p LCD ye ses ve görüntü, VGA ile projeksiyona görüntü bağlantısı yapacam
    İnşallah düzgünce çalıştırabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

ya bu kahrolası kart beni çileden çıkardı ,şimdide durup dururken mavi ekran hatası verdi oysaki biosu güncelledim ve yeni format attım tam şimdi rahat edicem derken..... ne yapsak acaba bu kartı çöpemi atsak arkadaşlar ,merak ediyorum sorunsuz bi şekilde kullanan varmı bu board ı?

evet ben de her gün yeni bi dandikliğiyle karşılaşıyorum bu anakartın. format atıp xp kurdum, onboard ses kartını disable yapıp audigy kartımı taktım, şimdi de ethernet bağlantısı koptu bir türlü bağlanmıyor. harici ethernet kartıyla bağlanıyorum şu an. asus am2 boardum da hiçbir sorun yaşamıyordum, bi daha asustan şaşmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

işlemciden yana hiç bi sıkıntın olmaz. crysis ve cod4 ü onboard ile bitirdim. cod4 orta ayarda crysis düşük ayarda. ama iyi bi ekran kartı olsa fena olmazdı hani :) şimdi juiced2 yi oynuyorum. en düşük ayarlarda biraz takılma war.. süper oyun bu arada tawsiyemdir :)

nasıl takılma olmadı cod 4 de. Bende crysşsten fazla takılıyor
    sürücü ve bios versiyonlarını verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertdisk -- 5 Ekim 2008; 17:31:16 >
  • Sanırım bu sorun bir bende var bi şeyleri yanlış yapıyorum, bios seçenekleri yada sürücü seçimi.
    igabyte MA78GM-S2H anakart
    AMD Athlon 64 X2 5000 işlemci
    2 Gb 800 mhz Kinston tek slot bellekli sistemim beklediğim performansı vermiyor. AMD Athlon 64 X2 4000 , 2 gb ram ve biostar 690g anakartlı sistemimden daha ağır çalışıyor. (ofis uygulamaları ve ilk açılış dahil).
    Özellikle grafik sürücüleri yüklendiğinde belirgin bir yavaşlama var. İlk Açılıştaki "hoş geldiniz sayfası" bozuluyor. ( Yazı küçülürken arka plandaki golguları sayfaya yaymıyor arka plan mavi olması gerekirken bir kaç parça mavi alan geri kalanı beyaz oluyor). Atinin sitesinden onboardlar için olan cytalist kurduğumda restarttan sonra "kurmaya çalıştığınız sürücüler kullandığınız işletim sisteminin daha eski versiyonu için yazılmıştır ....." diyor ve 4 bit 640x480 den açıyor. tekrar restert yaptığımda eski sürücülerine dönüyor. Gigabytin sitesindeki sürücüleri ise kabul ediyor. ancak sürücü güncellememde çözüm olmadı. Yine Siteden f4 ve f5 biosları indirip yükselttim sonuç yine aynı. biostan hd ide... Gpu 512 ayarlı (700 mb gozüküyor windows altında)

Bu gün bir kaç defa da mavi ekran ile karşılaştım. bir yığın yazının içinde "atiduag.dll" ile ilgili bir satır vardı dikkkatimi çekti.
    şu an salt web sietsindeki sürücüler yüklü cytalist yüklübile değil.
    Konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar yardım etsin lütfen.

• arkadaşlar forumda vardır belki ama hepsini okuyamadım,
    XP de crossfire olurmu?
    igabyte MA78GM-S2H
    asus hd 3450 512 mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

f3 bios kullanın hiçbir sorun kalmayacak.
    f3 bios kullanıyorum. en ufak bir şikayetim yok.
    herşey mükemmel.

ya ben f5 biosu yükledim tekrara geri f3 veya f5 i nasıl geri yükleyeceğim
  • İyi Akşamlar Arkadaşlar, SONY 40X3500 aldım ve ilk işim pc'yi bağlayıp HD'lerin keyfini sürmekti ama hevesimiz kursağımızda kaldı. Neyaptımsa bir türlü 1920x1080 alamadım HDMI'den bağlanıyorum önce Monitörün DVI/HDMI Kablosu takılı idi onu çıkarmadan denedim ATICCC'den ikincil monitör olarak yaptım hiç sinyal almadım. Sonra monitörün kablosunu çıkardım ve HDMI/HDMI kabloyu taktım bu sefer pc görüntüsü geldi fakat 640x480 olarak geldi. Çözünürlüğü yükseltmeye kalktığımda görüntü tamamen gitti LCD'de bu ne iştir anlamadım! LVDTV'm herkezin bildiği SONY'nin en üst modeli pc sinyal algılaması da 1920x1080 olmasına rağmen çözemedim. İkinci kablo ile taktığımda ( HDMI-HDMI ) Monitörü devreden çıkartmıştım ve LCD tek monitör olarak çalışmıştı. Acaba nerede hata yapıyorum? Yada eksiğim nerede olduğu konusunda yardım bekliyorum. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.