Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FFD2

Arkadaşlar bir konuda kararsız kaldım.

Acaba Cross fire destekli bir HD 3450 mi alsam yoksa paraya kıyıp HD 4830 filan mı alsam nedersiniz??

Ben de aynı konuyu düşünüyorum, 70 ytl ye alacağım bir hd3450 kartı hd3200 ile crossfire yapmak bana oyunlarda ne kadar extra katkı sağlar?
    bir de crossfire yapınca orijinal hdmi çıkışı çalışmaya devam ediyor mu acaba?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serotoninlover

quote:

Arkadaşlar bir konuda kararsız kaldım.

Acaba Cross fire destekli bir HD 3450 mi alsam yoksa paraya kıyıp HD 4830 filan mı alsam nedersiniz??

Ben de aynı konuyu düşünüyorum, 70 ytl ye alacağım bir hd3450 kartı hd3200 ile crossfire yapmak bana oyunlarda ne kadar extra katkı sağlar?
    bir de crossfire yapınca orijinal hdmi çıkışı çalışmaya devam ediyor mu acaba?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

C/F Yaptıktan sonra taktığınız Ana Kartınızın HDMI yada DVI çıkışlarından birini kullanabiliyorsunuz LCD TV'ye aktarım için yani eğer monitörde kullanacaksanız BIOS'tan belirli ayarlamalrı yaptıktan sonra dört adet monitörü bile destekliyor ama ben denmedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatal.error

64 bit ultimate kullanan. varmı arkadaşlar.

phenom 8450 2.1
    2gb kngston 667 mhz
    sapphire ati hd 3650 512 mb 128bit gddr3 pci-e

şu anda 32 bit ultimate kullanıyorum.
    64 bir programlar daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana. birde oyunların performansı bakımından geçmek istiyorum.
    deneyimi olan arkadaşlar varmı?

Ultimate degil ama xp64bit kurdum gta4de performans oluyor diye duymustum.1 saat kullandim direk sildim.Bir etkisi olmadi bence gereksiz ama herkesin fikri ayri tabi. benim pc 4200amd 3gb ram 1gb hd4650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 11 Mart 2009; 16:19:43 >
  • hımmm!!! anladım paduwan. zaten 64 bit programlarda şu anda pek yaygın değil. ben sadece 64bit oyun performansını merak etmiştim. teşekkürler verdiğin bilgi için.
    arkadaşlar diğer önerilere açığım. sanırım. 64 bit ramden baya yiyormuş. 2gb ram yeterlimidir.
  • Arkadaşlar ben de bu karttan alıp sistemi kurdum.Bios güncellemesi yaptım.Dual bios oldu.Ama vistaya giriş yapamıyorum :( Geri sayım yapınca bu mesajı tekrar gösterme yerine üstteki seçeneği işaretledim .Şimdi bunu nerden resetler ve ilk biosa dönebilirim.Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.Ne yapmam gerekli
  • nasıl dual bios oldu ya onu anlamadım bende de son bios yüklü dual bios olduğuunu nasıl anlıyosun weya
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremercan

nasıl dual bios oldu ya onu anlamadım bende de son bios yüklü dual bios olduğuunu nasıl anlıyosun weya

Dual bios yazıyor kocaman yeşil renkte açılışta sağda.Yaw çok acil yardım gerekli arkadaşlar.f12 dedim komple uçurdumu acaba.İlk defa Bios olayına girdim pişman oldum resmen
  • ben mi yanlış anakartı kullanıyorum acaba yaa weya yanlış yerde mi paylaşıyorum ytazdıklarımı bu kartın f12 die bi biosu yok en son f7 biosu war f12 ne zaman çıktı

bu anakartın linki budur arkadaşım biosu değiştirebilirsen değiştir burdan

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926

belki anakart kendine gelir..
  • Bios nasıl resetleniyor (pili çıkarmadan )söyleyecek biri var mı acaba.CLR_CMOS diyo ama 2 tane pin var jumper filan konmamış üstüne.Yada o şekilde olacaksa nasıl oluyor.Pili çıkarıp takmak sorun yaratır mı? İşi bilen birilerinden cevap bekliyorum.Acil gerekli arkadaşlar
  • Bir jumper takın CLR_CMOS yazan yere.
    Makinayı açın (ki açılmayacak) biraz bekleyin.
    Kapatın.
    Taktığınız jumper'ı çıkartın.
    Tekrar açın Deafult değerlerle normal açılması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFD2 -- 16 Mart 2009; 0:16:21 >
  • arkadaşlar bende de bu anakarttan var yaklaşık 5-6 ay önce almıştım arızalanınca garantiye götürdüm 3 hafta kadar bekledim ve onarıldı diye geri yolladılar ama takarken farkettim ki versiyonu 1.0 benim ilk aldığım anakart 1.1'di yani adamlar hem 3 hafta beklettiler beni üstüne bide onarıldı yazıp farklı anakart verdiler... ne yapmamı önerirsiniz ? tekrar götürüp yenisini istemeye değer mi ? yoksa 1.0 ile 1.1 arasında çok fark yok mudur ?
  • quote:

Bir jumper takın CLR_CMOS yazan yere.
    Makinayı açın (ki açılmayacak) biraz bekleyin.
    Kapatın.
    Taktığınız jumper'ı çıkartın.
    Tekrar açın Deafult değerlerle normal açılması gerek.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 19 Mart 2009; 0:28:05 >
  • Yeni bios çıktı.

Download. F8a 2009/02/10

1. Improve Phenom II CPU compatibility
    2. Improve Audio compatibility

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka aN -- 20 Mart 2009; 15:33:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ka aN

Yeni bios çıktı.

Download. F8a 2009/02/10

1. Improve Phenom II CPU compatibility
    2. Improve Audio compatibility
  • Merhaba,

Bu forumdaki 18 sayfalık mesaj yazışmalarının hemen hemen hepsini okuduktan sonra bu anakrtı bgun bende aldım. Eski anartıma göre (m61p-s3) özellikle sistem açılışı ve hdd kullanımında performans farkı var gibi gözüküyor. Bu elektronik eşya tamamen şans işi, hemen bir örnek vermek istiyorum. Kartı almaya vatan comp. gittik. Kartın kutusunuı aldım , inceledim. Rev.1.0 dı tamam ne yapalım dedim. Adam kasaya götürdü bunun barkodu okumuyo başka ver dedi yanındaki elemana . Eve geldim Rev 2.1 :) Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekimmm

Merhaba,

Bu forumdaki 18 sayfalık mesaj yazışmalarının hemen hemen hepsini okuduktan sonra bu anakrtı bgun bende aldım. Eski anartıma göre (m61p-s3) özellikle sistem açılışı ve hdd kullanımında performans farkı var gibi gözüküyor. Bu elektronik eşya tamamen şans işi, hemen bir örnek vermek istiyorum. Kartı almaya vatan comp. gittik. Kartın kutusunuı aldım , inceledim. Rev.1.0 dı tamam ne yapalım dedim. Adam kasaya götürdü bunun barkodu okumuyo başka ver dedi yanındaki elemana . Eve geldim Rev 2.1 :) Saygılar..

Hayırlı olsun eski anakartım benimde m61p-s3tü zamanında o da güzel götürmüştü beni:)
    Bu anakartın rev 2.1'i yok ki.en azından sitesinde görünmüyor 1.1dir sanırım.Revler arasında çok uçuk farklarda yok gördüğüm kadarıyla.

• Bir süredir kimse de n ses çıkmıyor, problemler düzeldi mi düzelmedi mi?
    Sanırım yarın yada bir sonraki gün bu anakartla birlikte amd 5200 yada 5600, alarak katılacağım kervana, artık rev.2.1 çıkmış durumda sitesine göre ama piyasaya ne zamana çıkar kim bilir...
  • En son biosu FCa yı kurdum rev. 2.0 için.Ama biosa girip rami tekrardan 1066 olarak tanıtamadım .ctrl+f1 ile ince ayarlara girdim.FB biosunda M.I.T de ddr2 clock ayarı açılıyordu.x4.00 ı x5.33 voltajı da +0.03 e getirdim mi gerçek değeri olan 1066 olarak görünüyordu.Şimdi x4.00 değiştirilemiyor Sadece voltajı +0.03 e getirebildim.ddr2 kısmına girip ordan bi ayarlama yapmam gerekecek sanırım.1066 olarak görmesi için ordan nasıl bi ayar yapmam gerek acaba.Bilen varsa ve açıklarsa sevinirim
  • Tamam hallettim Set memory clock'u manual yapmamışım meğersi Yaw buradan cpu değerleriyle de oynanabiliyor Benim amd X3 2.1 i en fazla kaç yapabilirim Sadece voltaj ve cpu clock ı değiştirerek cpu hızını artırabilirmiyim stabil olarak Cevaplarınızı bekliyorum.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 30 Mart 2009; 15:42:37 >

• Rev 1.x ve 2.x arasındaki farklar az, bunları tekrar edelim:

Rev 1.0 ile Rev 1.1 arasındaki en aşikar fark kuzey köprüsündeki metal soğtutucunun değişmesi. Afaki fark yok. İkisi için de aynı BIOS yaması uyuyor.

Rev 2.0'ın da kuzey köprüsü metalinde farklılıklar var, BIOS yaması farklı ve en önemlisi şu: Bu modelde dualBIOS özelliği mevcut. BIOS'u yenilerken arıza yaşanırsa, yedekteki entegre devreye giriyor. Çift BIOS entegresini anakartın sağ alt köşedesindeki iTE'nin yanında görebilirsiniz.

Rev 1.0:
    http://www.gigabyte.com.tr/images/products/motherboard_productimage_ga-ma78gm-s2h_big.jpg

Rev 1.1:
    http://www.gigabyte.com.tr/images/products/motherboard_productimage_ga-ma78gm-s2h_rev_1_1_big.jpg

Rev 2.0:
    http://www.gigabyte.com.tr/images/products/motherboard_productimage_ga-ma78gm-s2h_rev_2_0_big.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkertezcan -- 26 Mart 2009; 5:23:25 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.