Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün alıcam da oc menüsü varsa denemeleri yapardık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 13 Mayıs 2008; 10:16:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Bu kart oc işinde nasıldır???

Bugün alıcam da oc menüsü varsa denemeleri yapardık!!!

Bende 1-2 gün içinde sipariş vericem nereden alıyorsun kartı : )
  • Arkadaşlar,

Ayrıntılı oyun testleri nerede? Hala hybrid crossfire kullanıcı testleri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

Arkadaşlar,

Ayrıntılı oyun testleri nerede? Hala hybrid crossfire kullanıcı testleri bekliyoruz

Bu anakart HTPC'ler düşünülerek üretilmiştir. Üzerindeki onboard ekran kartından oyun performansı beklenemez.
    Hybrid crossfire yapsanız bile yeni nesil oyunlarda başarılı olamaz.
    Bu anakartla kuracağınız HTPC ile film, müzik, resim, internete girmek gibi şeyler yapabilirsiniz.
    Ancak iyi bir ekran kartı ile oyun performansı sağlanabilir (benim yaptığım gibi).
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

quote:

Arkadaşlar,

Bu anakart HTPC'ler düşünülerek üretilmiştir. Üzerindeki onboard ekran kartından oyun performansı beklenemez.
    Bu anakartla kuracağınız HTPC ile film, müzik, resim, internete girmek gibi şeyler yapabilirsiniz.
    Ancak iyi bir ekran kartı ile oyun performansı sağlanabilir (benim yaptığım gibi).

hybrid cf. yapınca crysis bile oynanabiliyormuş. eğer bu oyun takılmadan oynanabiliyorsa bence yeterli sayılır.

Edit: Bence herkes kullandığı hybrid cf. yapısını 3dmark skorlarıyla birlikte yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 13 Mayıs 2008; 13:06:58 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

@berrenger dostum aşağıdaki linki incelemende fayda var.

http://www.overclockersclub.com/reviews/gigabyte_gama78gms2h/

• testlere göre Bioshock oyununda 1024x768 çözünürlüğünde ve maksimum ayarlarda hybrid cf. ile 19 fps gibi bir değer almış:

http://www.overclockersclub.com/reviews/gigabyte_gama78gms2h/14.htm

Settings:

All settings to Maximum
    V-Sync off
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

quote:

Arkadaşlar,

@berrenger dostum aşağıdaki linki incelemende fayda var.

http://www.overclockersclub.com/reviews/gigabyte_gama78gms2h/

Ben sınırda fps değerleri ve düşük çözünürlük + eksik efekt ile oyun oynamayı pek sevmiyorum bu yüzden bu kartın oyun odaklı olmadığını söylüyorum. Elbette bir şekilde oyun oynanabilir ama; beni tatmin etmez.
    Ben bu anakarta HD3850 ekran kartı bağladım ve orta seviyede LCD TV'm ile oyun oynayabiliyorum ama; oyun için normal PC'mi tercih ederim. 8800 GTS 512 ile oyun daha başka

• quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

Selamlar arkadaşlar

MA78GM-S2H Bu Kartı kullananan arkadaşlara Bir sorum var: Dün akşam bu kartı ve XP yi kurdum CPU 4800+, ana kart çok az ısınıyor ve CPU çok sessiz çalışıyor.

Fakat HDMI - TV bağlantısında şöyle bir olay var:
    Kart normal olarak TV ye bağlı çalışırken TV den başka bir input seçilip mesela HDMI2 veya Scart, tekrar PC nin bağlı olduğu HDMI portuna geri döndüğünüzde sinyal yok mesajı alınıyor.
    Tek çare karta reset atıp windows u yeniden başlatmak oluyor. Reset atınca kart tekrar TV yi görüyor

Bunu önleyecek bir seçimlik ayarı varmı dır?
    O HDMI porta tv den geri dönünce kartın aslında tv yi görmesi lazım, bu konuda acil yardımlarınızı rica ediyorum

ATI catalist sorunu, güncel sürümünü yükleyin, sorununuz düzelecektir. Kolay gelsin.

• cod 4 ten bazı ss ler.... test yapılacak pek oyun olmadığı için diğerleri için birşey diyemeyeceğim...

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya

800x600 lerin ayarları:

• üstteki ikisi 1024x768

diğerleri 800x600 de.....

Sadece onboard ile anlındı bu görüntüler... crossfire falan yok..

sistem: amd4200 2gb corsair ram..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

üstteki ikisi 1024x768

diğerleri 800x600 de.....

Sadece onboard ile anlındı bu görüntüler... crossfire falan yok..

sistem: amd4200 2gb corsair ram..

Bence O/B bir ekran kartı için güzel değerler , crossfire yaptıktan sonra performans olarak %30-70 lik bir artış olursa eğer, testlerde belirtildiği gibi ,çok güzel değerler çıkabilir ortaya.
  • Arkadaşlar kartı bugün aldım ve oc işlerine başladım şimdi!!!

Kart gerçekten müthiş!!! Şuan sisteme oc çekmeye çalışıyorum!!!

Amd 64 2x 5200 ile İlk deneme:

Testlere devam!!!

@Z-DGİ

Anakartı bugün 92$+kdv ye Star Bilgisayar'dan aldım!!!

Teknofiyat'ta görünmüyor. Kendilerine de sordum başvurduklarını söylediler!!!

Buyrun link:http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=GA-MA78GM-S2H

Gökhan beye çok teşekkür ederim...

Şimdi imzamı değiştireyim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 13 Mayıs 2008; 22:56:15 >

• Arkadaşlar bu ne şimdi böyle???

Bu anakartla gördüm bu bilgiyi!!! Ve neden bu kadar yüksek??? Bu ss'de sıcaklık yine biraz düşük, tam yükte iken 106 derece oldu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 14 Mayıs 2008; 0:46:26 >

• CPU sıcaklık değerini yanlış gösteriyor.
    Yeni bios çıktı ama; bu sorun halen devam ediyor.
    Merak etme bu sıcaklık değeri gerçek değil, core sıcaklık değerlerini baz al onlar gerçektir.
  • Yeni Bios ve chipset driverını kurduktan sonra vista 32 bit ultimate yüklüs sitemde power dvd 8 ile film izlerken ilk mavi ekranı aldım.
    Bunları yüklemeden önce de sistem özellikle açılırken kasıyordu ama; şimdi kasma süresi daha uzun.
    Bios ve driverlar daha oturmamış galiba.
    Sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı?
  • nayır... ben ilk sistem yüklememde onun gibi bi sorunla karşılaştım.. xp boot ta gidip gelen resim takılı kalıyodu 10saniye falan.. güney köprüsü driver ını yükledikten sonra öyle olmuştu. sonraki sistem yüklememde güney köprüsü driver ını kurmadım.. şimdi hiç bi sorun yok... ama hala tek sorunum dewam ediyo.... cs1.5 te ve half-life 1 de takılma oluyo...
  • quote:

Yeni Bios ve chipset driverını kurduktan sonra vista 32 bit ultimate yüklüs sitemde power dvd 8 ile film izlerken ilk mavi ekranı aldım.
    Bunları yüklemeden önce de sistem özellikle açılırken kasıyordu ama; şimdi kasma süresi daha uzun.
    Bios ve driverlar daha oturmamış galiba.
    Sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı?

power dvd ne için kullanıyorsunuz? dvd mi, hddvd mi, blueray mi?
    power dvd 7 belki daha kararlı çalışıyordur, denediniz mi?

evet, bios ve driverlar tam oturmamış olabilir, sabırlı olmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

nayır... ben ilk sistem yüklememde onun gibi bi sorunla karşılaştım.. xp boot ta gidip gelen resim takılı kalıyodu 10saniye falan.. güney köprüsü driver ını yükledikten sonra öyle olmuştu. sonraki sistem yüklememde güney köprüsü driver ını kurmadım.. şimdi hiç bi sorun yok... ama hala tek sorunum dewam ediyo.... cs1.5 te ve half-life 1 de takılma oluyo...

arkadaşım hybrid cf. olayına girseydin HL serilerini de takılmadan oynayabilirdin gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 14 Mayıs 2008; 16:45:15 >
  • Asus Vento Beyaz kasa
    AMD x2 4400 CPU
    1 GB 800 DDR 2 Ram
    Samsung 500GB HD(32MB Cache)
    Microsoft Kablosuz Set
    Asus DVD-Writer

ve tabi ki;

Gigabyte MA78GM Anakart........................................ Sistem siparişini bugün Sanalmarketten verdim.. toplam 630 ytl... sizce de uygunmudur.. Bence çoookkkkk uygunnn.......... Haftasonu hem kartı hemde sistemin performansını deneyip sizlerle paylaşacağım..... Umarım sorunsuz gelir ve sağlam çalışır... Herkese kolay gelsin...................
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.