Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 pin cpu fan + 4 pin sys/fan soketleri
    -----------------------------------

rev 1.1

4 pin cpu fan + 4 pin sys/fan + 3 pin nb fan soketleri...kuzey köprüsünün dibinde ek soğutucu için düşünülmüş.

birde 1.1 in kuzey köprüsü soğutucusu 1.0 dan farklı,sanırım az daha yüksek..

1.0 dada özellikler arasında böyle birşey var; ' 1 x Trusted Platform Module (TPM) header'

sitesinden görebildiklerim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 15 Mayıs 2008; 10:18:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

Orjinalden alıntı: wildnesss

nayır... ben ilk sistem yüklememde onun gibi bi sorunla karşılaştım.. xp boot ta gidip gelen resim takılı kalıyodu 10saniye falan.. güney köprüsü driver ını yükledikten sonra öyle olmuştu. sonraki sistem yüklememde güney köprüsü driver ını kurmadım.. şimdi hiç bi sorun yok... ama hala tek sorunum dewam ediyo.... cs1.5 te ve half-life 1 de takılma oluyo...

arkadaşım hybrid cf. olayına girseydin HL serilerini de takılmadan oynayabilirdin gibi geliyor bana

aabi bu oyunları benm eski amd2500+ geforce5200 1gb ram bile hiç takılmadan oynuyordu... onunla hiç ilgisi yok.. yani kaldırmıyomu o oyunları :).. hl2 yi full detay az takılarak oynuyor ama orta detayda hiç sorunsuz oynuyor... hl1 demi takılacak.. bence opengl ayarlarında bi sorun war ama çözemedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: asparuh

Asus Vento Beyaz kasa
    AMD x2 4400 CPU
    1 GB 800 DDR 2 Ram
    Samsung 500GB HD(32MB Cache)
    Microsoft Kablosuz Set
    Asus DVD-Writer

ve tabi ki;

Gigabyte MA78GM Anakart........................................ Sistem siparişini bugün Sanalmarketten verdim.. toplam 630 ytl... sizce de uygunmudur.. Bence çoookkkkk uygunnn.......... Haftasonu hem kartı hemde sistemin performansını deneyip sizlerle paylaşacağım..... Umarım sorunsuz gelir ve sağlam çalışır... Herkese kolay gelsin...................

bencede uygun bi fiyat ama.. ..... ram i 2gb düşünseydin daha da ii olurdu... çünkü bu anakartın ekran kartı ramden alıyor bilindiği gibi... 256mb ayarlasan sana 700 küsür kalır... 512 ye 512.. idare eder ama pek yeterli olmayabilir...

hayırlı olsun güle güle kullan...

• quote:

quote:

Asus Vento Beyaz kasa
    AMD x2 4400 CPU
    1 GB 800 DDR 2 Ram
    Microsoft Kablosuz Set
    Asus DVD-Writer

ve tabi ki;

Gigabyte MA78GM Anakart........................................ Sistem siparişini bugün Sanalmarketten verdim.. toplam 630 ytl... sizce de uygunmudur.. Bence çoookkkkk uygunnn.......... Haftasonu hem kartı hemde sistemin performansını deneyip sizlerle paylaşacağım..... Umarım sorunsuz gelir ve sağlam çalışır... Herkese kolay gelsin...................

bencede uygun bi fiyat ama.. ..... ram i 2gb düşünseydin daha da ii olurdu... çünkü bu anakartın ekran kartı ramden alıyor bilindiği gibi... 256mb ayarlasan sana 700 küsür kalır... 512 ye 512.. idare eder ama pek yeterli olmayabilir...

yabancı bir sitede ekran kartının ram inin sistem ram inden yemedigini,kendi rami oldugunu okudum diye hatırlıyorum.ekran kartının

paylaşımlı olduguna eminmisiniz?

bilo eger öyleyse 1gb ram hediyen bendenbu foruma yazıp soruşturma işini almadan yapmalıydın gözüm.al al al dedin alel acele

aldım bende pes 2008--internet--mkv film 1 gb yetmezmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 15 Mayıs 2008; 12:04:43 >

• quote:

sonunda bende sistemi tamamladım.. süper oldu herşeyiyle... bu arada anakartı aldığım star bilgisayarada teşk.
    ankarada en uzucu orda..140ytl ye aldım. + ta915 kasa aldım.. kasada süper.. çok sessiz gerçekten. o oyun senin bu oyun benm oynuyorum şimdi :)

cod4 ü oynuyorum görüntü perf. falan çok güzel..

soruları olan warsa cevaplarız..

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Anakartı bugün 92$+kdv ye Star Bilgisayar'dan aldım!!!

Teknofiyat'ta görünmüyor. Kendilerine de sordum başvurduklarını söylediler!!!

Buyrun link:http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=GA-MA78GM-S2H

Arkadaşlar, star bilgisayarın linkinde 107USD+Kdv gözüküyor bu anakart? Ben de ankaradayım, siz pazarlıkla mı bu fiyatlara aldınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

Arkadaşlar, star bilgisayarın linkinde 107USD+Kdv gözüküyor bu anakart? Ben de ankaradayım, siz pazarlıkla mı bu fiyatlara aldınız?

Sanırım kampanya bitmiş!!!
  • Beyler bu anakart iyi güzel de Sistem açılışında windows yükleme ekranında en az 10 sn. kasma yapıyor.
    XP'de de aynı sorun vardı Vistada da devam ediyor.
    F3 bios varken de aynıydı F4 biosu yükledim yine aynı.
    Hatta ben bu sisteme Acrobat Prof. 8 'i yükleyemiyorum sistem donuyor. Acrobat Reader 8 yükleniyor ama.
    Ahci mode devrede sistemi yüklerken AHCI driverlerıyla birlikte yükledim.

Sistem şu şekilde:

Gigabyte MA78GM-S2H
    AMD Athlon 5000+
    2x1 Kingston 800 Mhz
    Seagate 320 GB 7200.10
    500 Watt OCZ PSU
    Sapphire HD3850 256 MB

F4 BIOS çıktıktan sonra sisteme format atıp yeniden yükledim.
    En son driverlar da yüklü ama; şu kasma olayını anlamadım.
    Ekran kartı hariç bütün bileşenler yeni alındı.

Böyle sorunlarla karşılaşan arkadaşlar varmı? Ya da problemin çözümü hakkında fikri olan.

• quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

quote:

Asus Vento Beyaz kasa
    AMD x2 4400 CPU
    1 GB 800 DDR 2 Ram
    Microsoft Kablosuz Set
    Asus DVD-Writer

ve tabi ki;

yabancı bir sitede ekran kartının ram inin sistem ram inden yemedigini,kendi rami oldugunu okudum diye hatırlıyorum.ekran kartının

bilo eger öyleyse 1gb ram hediyen bendenbu foruma yazıp soruşturma işini almadan yapmalıydın gözüm.al al al dedin alel acele

=) ewt hala al derim... malesef ramden alıyor ekran kartı... ama dediklerim için yeterli olur.. ileride bi 1gb daha eklersin ama :D

benim ram 2gb.. 512 sini ekrana ayırdım..

resim A:

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya

• berrenger aynı sorun bendede war. F3 bios yüklü anakartla gelen cd den yükledim driverları.Windows XP de açılışta 7-8 sn ye bekliyo çubuk duruyo.

En iyisi beklemek yeni bios ve driverlar çıkana kadar.Ben tvye bağladım açılış çok ilgilendirmiyo beni aslında ama yinede sorun tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebey

berrenger aynı sorun bendede war. F3 bios yüklü anakartla gelen cd den yükledim driverları.Windows XP de açılışta 7-8 sn ye bekliyo çubuk duruyo.

En iyisi beklemek yeni bios ve driverlar çıkana kadar.Ben tvye bağladım açılış çok ilgilendirmiyo beni aslında ama yinede sorun tabiki.

bu sorunları yaşayan arkadaşların anakartları hangi revizyon? 1 mi yoksa 1.1 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

Orjinalden alıntı: bluebey

berrenger aynı sorun bendede war. F3 bios yüklü anakartla gelen cd den yükledim driverları.Windows XP de açılışta 7-8 sn ye bekliyo çubuk duruyo.

bu sorunları yaşayan arkadaşların anakartları hangi revizyon? 1 mi yoksa 1.1 mi?

rev.1 f4 bios ve son chipset + diğer driverlar güncel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

quote:

Asus Vento Beyaz kasa
    AMD x2 4400 CPU
    1 GB 800 DDR 2 Ram
    Microsoft Kablosuz Set
    Asus DVD-Writer

ve tabi ki;

Rami benden.. sistem sağlam olursa sorun yok

• rev.1 F3 bios, driverlar güncel diil :)
  • Arkadaşlar bende MA78GM ile 780g ailesine katldım.
    Bütçem kısıtlı olduğu için sadece mb+cpu+ram aldım.
    PSU eski Aopen 300W ve ATX güç soketi 2x10 ve bir tane 4 pin 12V kare soketim var.
    Ben kare 12V soketini işlemcinin yanına ayrı olan yere taktım.
    Anakarttaki 2x12 ATX bağlantısına bağlasammı daha iyi olur yoksa cpu yanındaki bağlantıda bıraksammı ?
    O/C için mutlaka 2x12 li bi PSU almam gerekirmi ?

Zamanım olmadığından henüz system yükleyemedim ama rev1.0 anakartımda muhtemelen F3 bios vardır.
    Sorunum olmasa dahi F4 bios yüklememi tavsiye edermisiniz ?
    Yoksa çalışanı elleme misali olduğu gibi mi bıraksam ???
  • bios yükleme nasıl oluyor yardımcı olur msunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falco.N

Arkadaşlar bende MA78GM ile 780g ailesine katldım.
    PSU eski Aopen 300W ve ATX güç soketi 2x10 ve bir tane 4 pin 12V kare soketim var.
    Anakarttaki 2x12 ATX bağlantısına bağlasammı daha iyi olur yoksa cpu yanındaki bağlantıda bıraksammı ?

Zamanım olmadığından henüz system yükleyemedim ama rev1.0 anakartımda muhtemelen F3 bios vardır.

arkadaşım anladığım kadarıyla senin güç kaynağın 20 pinli.
    Bu 20 pinli soketi anakarttaki 24 pin soket girişine sol tarafa gelecek şekilde koyacaksın ve sağdaki boş kalan 4 tane girişe herhangi birşey bağlama.
    Diğer (kare-Sarı siyah kablolu)) 4 lü girşi de işlemci yuvasına yakın olan (12 V) girişe bağlayacaksın.
    Bunun dışında başka bir şekilde bağlamaya kalkma, zaten bağlayamazsın da. Giriş uçlarındaki şekiller farklı olduğu için giriş yapamazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

quote:

Orjinalden alıntı: Falco.N

Arkadaşlar bende MA78GM ile 780g ailesine katldım.

arkadaşım anladığım kadarıyla senin güç kaynağın 20 pinli.
    Bu 20 pinli soketi anakarttaki 24 pin soket girişine sol tarafa gelecek şekilde koyacaksın ve sağdaki boş kalan 4 tane girişe herhangi birşey bağlama.
    Diğer (kare-Sarı siyah kablolu)) 4 lü girşi de işlemci yuvasına yakın olan (12 V) girişe bağlayacaksın.
    Bunun dışında başka bir şekilde bağlamaya kalkma, zaten bağlayamazsın da. Giriş uçlarındaki şekiller farklı olduğu için giriş yapamazsın.

Zaten böyle şu an ama merakım ilerde bana sorun yaratıp yaratmayacağı.
    Biraz araştırmadan sonra bu extra 4 pinin PCI-e spesifikasyonlarını karşılamak için eklendiğini öğrendim.
    Fakat şu an sistemimde herhangi bir PCI-e kart mevcut değil.
    Acaba ileride hcf yapmaya kalkarsam 24 pinli bağlantı yapmam gerekirmi ?

• İmzamdaki 2.desktop htpc phenom 9600 kıngston 2 adet 2gb 800 mhz ıle kullanıyorum cok memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

İmzamdaki 2.desktop htpc phenom 9600 kıngston 2 adet 2gb 800 mhz ıle kullanıyorum cok memnunum..

HTPC nin açılımını yazan biri olursa çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapry

quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

İmzamdaki 2.desktop htpc phenom 9600 kıngston 2 adet 2gb 800 mhz ıle kullanıyorum cok memnunum..

HTPC nin açılımını yazan biri olursa çok sevinirim

HTPC = Home Theatre PC
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.