Şimdi Ara

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ---%100 BURSLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi %100 burlsu endüstri mühendisliği tutuyor.Sizce kıbrısta üniversite eğitimi nasıldır?İyi bir eğitim alırmıyım?Buradaki hangi unilere denk gelir düzey olarak ayrıca imkanları ve Kampüs yaşamı nasıldır?Lütfen bilgisi olanlar paylaşsın.Teşekkürler.

• Ekşi sozlukteki yazıları oku, hiç tavsiye etmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlükteki ve diğer sözlüklerlerdeki yorumlara sakın bakma. O platformlar velet kaynıyor. Okuyan okumayan herkes yalan yanlış yorum yazıyor. Çok büyük kısmı 10-16 yaş arası hayatında üniversite bile görmemiş velet diye tabir edeceğimiz aklı bir karış havada kendini bilmez tipler.
  • kıbrısta hayat pahalıdır(diyorlar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: YıldızTeknikMekatronikM.

Ekşi sözlükteki ve diğer sözlüklerlerdeki yorumlara sakın bakma. O platformlar velet kaynıyor. Okuyan okumayan herkes yalan yanlış yorum yazıyor. Çok büyük kısmı 10-16 yaş arası hayatında üniversite bile görmemiş velet diye tabir edeceğimiz aklı bir karış havada kendini bilmez tipler.

Bilgilendirdigin iyi oldu teşekkürler bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekşi sözlükteki ve diğer sözlüklerlerdeki yorumlara sakın bakma. O platformlar velet kaynıyor. Okuyan okumayan herkes yalan yanlış yorum yazıyor. Çok büyük kısmı 10-16 yaş arası hayatında üniversite bile görmemiş velet diye tabir edeceğimiz aklı bir karış havada kendini bilmez tipler.

Genelde olumsuz yorum yazılır tamamda ekşi yazarlarına velet demen çok komik olmuş, senin evinde bilgisayar yokken ekşideki abilerin vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Genelde olumsuz yorum yazılır tamamda ekşi yazarlarına velet demen çok komik olmuş, senin evinde bilgisayar yokken ekşideki abilerin vardı.

Ekşi bildiğim kadarıyla 99 da kurulmuştu evimizde ise çok şükür 97 den beri bilgisayar var .
    Hem ben çok büyük bir kısmı velet dedim hepsi velet demedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Bilim Üni Pilotaj
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cidden hayat pahalıymış. Burada yiyeceğin 15tl'lik bir hamburger menüsü orada 28 liraymış. Ayrıca arkadaşımın söylediğine göre bizde 50 kuruşa satılan küçük sular orada 3 tl'ye satılıyormuş.
  • peki eğitim kalitesi nasıl??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.