Şimdi Ara

Gitsem mi Kalsam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayıt yapacagımız bugunler de tek bende mi oluyor bilmiyorum 1 aydır aklımı kemiren bir konu var bu yıl kocaeli üniversitesi iö iktisat kazandım ilk başlarda çok güzel gelsede şimdilerde o fikrim yıkıldı gibi birşey üniversitenin 5 yıl olması,ikinci öğretim olması (maddi acıdan ) ve bugunde oğrendiğim yurt çıkmaması artık sinir etkisi yarattı
    bu bölümü kime sorduysam atanması zor dersleri zor ve üniversitenin,hazırlık olması avantaj mı dezavantaj mı onu bile anlayamadım, geçme notunun şuan için 65 olması bile üzerimde çok büyük baskı yarattı şimdi kalsam diyorum 2 yıllık sağlık bölümlerini kazanmak amacım olacak diploma puanım yarıya inecek bunun farkındayım rehber hocama danıştıgmda o farkın kapanabilir oldugunu söylüyor beni tatmin etmedi bu cevabi ve belkide bir yıl daha hazırlanmak veya hazırlandıgın günleri bile aklına getirmek insanın çok zoruna gidiyo 2.yılımda kazandım kalırsam 3.yılım olacak benim pek bir temelim yok güneydoğuda eğtim almak zordur lisede bunu çok yaşadım harç parasını yatırdığım gün bile teredütle yatırdım ve onun bile şimdi pişmanlıgını yaşıyorum rica ediyorum arkadaşlar biri birşeyler söylesin artık kime sorsam ikiside senin elinde ordada calısacaksın burdada diyorlar baska birşey bilmiyorlar işin ehli olan biri lütfen benim durumumu yaşayanlardan cevap bekliyorum

( 10 yıldır neredeyse bu formu takip ediyorum sınavlara hazırlandıgımda bu formu takip ettim emin oldugum kişilerde var biliyorum bugun ilk defa bu forma yazmak nasip oldu lütfen bir cevabı esirgemiyin)

• arkadaşlar lütfen++
  • hazırlık okuyacakmışsın.
    boş zamanlarında tekrar öss ye hazırlanabilirsin
    ciddi sonuçlarda elde edebilirsin
    ama bana kalırsa git yani hazırlık okurken çalış yoksa kafan rahat olmazsa hiçbir şey yapamazsın maalesef
  • Bu sistem hepimizi delirtecek. Maalesef hicbir seyin garantisi yok. Eskiden insan universiteyi kazaninca icinde bir heyecan olurdu sevinirdi simdi boyle mi cogu kisi umutsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naotix

hazırlık okuyacakmışsın.
    boş zamanlarında tekrar öss ye hazırlanabilirsin
    ciddi sonuçlarda elde edebilirsin
    ama bana kalırsa git yani hazırlık okurken çalış yoksa kafan rahat olmazsa hiçbir şey yapamazsın maalesef

hazırlıkta bende sınava girmeyi düsündüm şimdi şuda varki bir koltug'a 2 karpuz oturmuyo malesef mutlaka biri aksayacak veya sınava orda girsem oraya adaptasyon süreci derken en az 3 ay geçmiş olacak birtek şöyle olabilir diye düsündüm cemaat'e kalırsam ki gidersemde ora gibi gözüküyo anca bir nebze orda hazırlanabilirm dedim ama kalırsamda işte dondurup kaydı gelecek sene kazanıp kazanmamaya göre muhafiyetten sınavından hazırlıgı geçmeyi düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndmn

Bu sistem hepimizi delirtecek. Maalesef hicbir seyin garantisi yok. Eskiden insan universiteyi kazaninca icinde bir heyecan olurdu sevinirdi simdi boyle mi cogu kisi umutsuz.

Yemin Ederim kardeşim şu 2 yıldır yaşamaktan tiskindim...
    Ne desem şimdi sana boğazıma düğümleniyo kelimeler...
  • quote:

Bu sistem hepimizi delirtecek. Maalesef hicbir seyin garantisi yok. Eskiden insan universiteyi kazaninca icinde bir heyecan olurdu sevinirdi simdi boyle mi cogu kisi umutsuz.
    2 yıllık sağlık bölümlerine önce sağlık meslek mezunları alınıyor. Ne kadar iyi puan yaparsan yap giremeyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar+++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfu2

2 yıllık sağlık bölümlerine önce sağlık meslek mezunları alınıyor. Ne kadar iyi puan yaparsan yap giremeyebilirsin.

berfu2 valla hocam bu yıl tıbbı labar. 5 puanla kaçırdım çoğu yerlere bakıyorumda 270 ve üstü istiyor şimdi benim düsüncemde şu ki ben sıfır fen yapmıstım ygs'den bu yıl 3-10 arası birşeyler yapsam fenin getireceği sanırım 4-5 puan okul puanımda tabi kırılacak ne kadar etki ederek gelir veya alınabilir mi yoksa bende biliyorum sağlık mesl. gittiğinde ama işte merakım veya beni çelişkiye sokan belkide 5 puanla kaçırmam

Sistemin içine s.... millet barajı geçer istediği bölümü parasıyla okur senden benden bizim gibiler icin 3 -4 yıl hayata erken atılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfu2

Alıntıları Göster
    dostlar biraz cevap lütfen..
  • Oss ye tekrar hazirlandigini bir hayal et. Gitmedin evdesin calisiyorsun. Aklin universitede mi kalir yoksa haril haril ders mi calisirsin. Uni de kalir diye hissediyorsan kesinlikle 1 sene daha yazik etme. Hayatin kararir. Hem gitmemissin hemde calismiyorsun ozaman simdikinden daha kotu bir yere gitmek zorunda kalirsin.

Ama benim buraya icim sinmedi ben bir sene daha adam gibi calisip adam gibi bi yer kazanacagim diyorsan ,kararliysan dusunme bile. Hayatinin meslegini seciyorsun 1 sene hic birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Abicim şimdi ben eskiden 1 calısıyorsam kalırsam mecburen 5 calısmak zorundayım maddi bir güçte yokki okutsun aile, birde şu düsünce hakim bende etraf iktisatcı işletmeci kaynı aöf felan saymıyorum kalsam bile yine kazınalacak bölüm ona eyvallah ama kalırsam dediğim bölümlere oynayabilirmiyim ? beni düsündüren 2 soru var
    1-Fen yapabilirmiyim 3-10 arası
    2-Okul puanı kırılacak o puan nasıl etki edecek alabilirmiyiz birde alan dısı tercih olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

Oss ye tekrar hazirlandigini bir hayal et. Gitmedin evdesin calisiyorsun. Aklin universitede mi kalir yoksa haril haril ders mi calisirsin. Uni de kalir diye hissediyorsan kesinlikle 1 sene daha yazik etme. Hayatin kararir. Hem gitmemissin hemde calismiyorsun ozaman simdikinden daha kotu bir yere gitmek zorunda kalirsin.

Ama benim buraya icim sinmedi ben bir sene daha adam gibi calisip adam gibi bi yer kazanacagim diyorsan ,kararliysan dusunme bile. Hayatinin meslegini seciyorsun 1 sene hic birsey
    +++++
  • quote:

haklısın ama eskiden olsa şu an üni kazananların yüzde 80'i kazanamayacaktı bile.
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    o zamanda belkide tüm bölümlerin bi kıymeti olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

haklısın ama eskiden olsa şu an üni kazananların yüzde 80'i kazanamayacaktı bile.

Alıntıları Göster
    cep telefonunu onaylat

• quote:

cep telefonunu onaylat

Alıntıları Göster
    +++
  • quote:

cep telefonunu onaylat

Alıntıları Göster
    ++++++++++++++++++up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan01c

++++++++++++++++++up

Alıntıları Göster
    ++++++++ up'
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan01c

++++++++++++++++++up

Alıntıları Göster
    Açıkçası hem zor bölüm hem mezunu çok hem de pek iyi bir üniversite değil. Senin de pek içine yatmamış anlaşılan. Ben olsam bir daha hazırlanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.