Şimdi Ara

Gittiginiz lastikciden memnunmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittiginiz lastikciden memnunmusunuz degilmisiniz.
    memnunsaniz veya degilseniz neden oldugunu yazin lutfen tesekkurler.
    ve bi lastikcide ne olmasini.isterdiniz.

• Güleryüz kaliteli işçilik ve ekonomi
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Güleryüz kaliteli işçilik ve ekonomi
    Jantı takıp çıkarırken levye kullanmayanı görsem yeter. Bi de o dönen zımbırtı katlediyo jantı.
  • bunlar zaten olmasi gereklee kardesim sen bi lastikciye gittiginde ne olmasini isterdin bunlardan haric
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Jantı takıp çıkarırken levye kullanmayanı görsem yeter. Bi de o dönen zımbırtı katlediyo jantı.

iste o olmuyo kardesim makinalar full otomatik degil levyeli olmak zorunda tabi janti cizenler var tabi ama isini adam gibi yaparsan cizmezsin ayrica levyesiz full otomatik makinalar var kendi cikarip takyor ama oda uzun surede sokup taktigi icin pek kullanilmiyor.biraz fiyatida maliyetli
  • Daha dun euromaster da 4 lastik balans, 3 jant duzeltme ve rot ayari yaptirdim. guleryuzlu hizli ve ilgili arkadaslardi. adamlar cay kahve ikram ede ede sistim malu. havalar soguk iyi gidiyo meret. aracimdanda gayet memnunum gidisi degisti valla takanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

Daha dun euromaster da 4 lastik balans, 3 jant duzeltme ve rot ayari yaptirdim. guleryuzlu hizli ve ilgili arkadaslardi. adamlar cay kahve ikram ede ede sistim malu. havalar soguk iyi gidiyo meret. aracimdanda gayet memnunum gidisi degisti valla takanin

evet cay olmazsa olmazidir dukknin tabi guler yuz iyiiscilikde onemlidir abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

Daha dun euromaster da 4 lastik balans, 3 jant duzeltme ve rot ayari yaptirdim. guleryuzlu hizli ve ilgili arkadaslardi. adamlar cay kahve ikram ede ede sistim malu. havalar soguk iyi gidiyo meret. aracimdanda gayet memnunum gidisi degisti valla takanin

evet cay olmazsa olmazidir dukknin tabi guler yuz iyiiscilikde onemlidir abicim

Alıntıları Göster
    Fiyat. Gidip 4 lastik sökme-takma balansa 50TL isteyen yere gitmem.
    Her işin bedeli var, 15 dk'lık iş için 50TL vermem.
    Geçen far temizleme rutuş boya yaptırdım adam 1 saat titizlikle çalıştı 20TL aldı. Maalesef lastikçiler kara borsa misali soyguncu olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Fiyat. Gidip 4 lastik sökme-takma balansa 50TL isteyen yere gitmem.
    Her işin bedeli var, 15 dk'lık iş için 50TL vermem.
    Geçen far temizleme rutuş boya yaptırdım adam 1 saat titizlikle çalıştı 20TL aldı. Maalesef lastikçiler kara borsa misali soyguncu olmuş.

bence isini temiz yapiyosa 50 tl para degil kardesim.
  • dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi orta gelir düzeyli kişiler için büyük para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bizim gibi orta gelir düzeyli kişiler için büyük para.

haklisin kardesimde sade 4 degisim yapip 50 tl almak cok ama 4 balansda yapiosa bence tam orantili balansin tanesi 7.5 tl zaten hesap et
  • Hakedilen maksimum değisım arti balans 30 tl bence.50tl benim bir günde girdiğim 7 derse aldigim para nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin. -- 14 Ocak 2015; 22:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin.

Hakedilen maksimum değisım arti balans 30 tl bence.50tl benim bir günde girdiğim 7 derse aldigim para nerdeyse.
    Ben dev bir lastikçi tesisi bekliyorum.

Girdim mi her türlü marka ve stok olmalı.

25-30 personeli olmalı.

Maalesef ülkemizde böyle ufacık yerler var.

Biraz markalaşma ve birleşme gerekiyor.

10 esnaf birleşip büyük yer açsalar daha mantıklı.
  • quote:

Hakedilen maksimum değisım arti balans 30 tl bence.50tl benim bir günde girdiğim 7 derse aldigim para nerdeyse.
    Ortamın derli toplu olmasına bakarım...Adamın bana hitap ediş şekline bakarım...Sonra iş yapma tarzlarına bakarım...
    En son N11 den aldığım lastikleri anlaşmalı lastikçi Kompetan Oto Lastik servisinde taktırdım...
    Yukarıda yazdığım her konuda sınıfı geçtiler benim gözümde...On numara hizmetleri var...
  • quote:

bence bi lastik dukkanin olsaydi 50 tl yi bile az gorurdun o iste oe gorundugu gibi kolay is degil tamam araban 15 dkda cikio ama nasil cijtigini bilemiosun aciklarim istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

25-30 personeli olmalı.

ortaklik berbat bisey kimse o ise girmez girenler var ama istisnalar kaideyi bozmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Ortamın derli toplu olmasına bakarım...Adamın bana hitap ediş şekline bakarım...Sonra iş yapma tarzlarına bakarım...
    En son N11 den aldığım lastikleri anlaşmalı lastikçi Kompetan Oto Lastik servisinde taktırdım...
    Yukarıda yazdığım her konuda sınıfı geçtiler benim gözümde...On numara hizmetleri var...

aynen eski sanayi usulu yag bere icinde olmamasi gerekli.
  • quote:

quote:

25-30 personeli olmalı.

ortaklik berbat bisey kimse o ise girmez girenler var ama istisnalar kaideyi bozmaz.

İşler nasıl hocam, piyasa dönüyor mu rahat??

Siz nerdesiniz??
  • quote:

quote:

quote:

25-30 personeli olmalı.

İşler nasıl hocam, piyasa dönüyor mu rahat??

Siz nerdesiniz??

ben ankaradayim kardesim ben yeni aciyorum dukkani son rutuslar hayirlisiyla haftaya acicaz 3.subemizi

• Dürüst olsun yeterli, nice ustalar var zanaat var zerre ahlak yok.
    Size iki farklı lastikçide yaşadığım olaylarla ilgili ile diyaloğun yazayım.

Lastikçi 1: Neden kış lastiği takyırmıyorsun?
    Ben: İhtiyacım yok çünkü, soğukta arabaya binmeyi sevmiyorum, toplu taşıma daha sıcak oluyor. Çok gerekirse taksiye binerim.
    lastikçi 1: Ceza yersen ağlama ama
    Ben: Ya sabır, orası seni ilgilendirmez. Yapıyor musun rotasyonu?
    Lastikçi 1: Alın arabayı lifte
    Huysuz çırak: (üstünde yapılması gereken balans için) ben olsam hiç uğraşmam bunla!
    Tecrübeli usta: Çok konuşma da, işini yap,(bana dönerek) kardeş sen kusura bakma.
    Ben: (iş yeri sahibine dönerek) bu usta olmasa buraya gelmem.

Usta işimi halletti, sağolsun nasıl balans yapıyorsa rotasyon sonrasında bile şaşmıyor. Gözümde büyük usta.

Lastikçi 2:Buyrun hoş geldiniz.
    Ben: 2 ay olmuştur uğramıştım size, kış lastiği için fiyat almıştım ama çok zaman geçti, şimdi taktırmak istiyorum yeniden bakabilir miyiz fiyatlara?
    Lastikçi 2: ebat ne?
    Ben: 205/60/16
    Lastikçi 2: 200 tl
    Ben: o zam gelmiş demekki bana takımı için 700 lira demiştiniz o zaman.
    Lastikçi 2: Bu sene hiç o fiyatı vermedim!
    Ben: Bana vermiştiniz.
    Lastikçi 2: Hayır vermedim (kendisiyle konuşmuştum bir de)
    Ben: Bakın ben o fiyattan alayım diye söylemiyorum, o zaman bana bu fiyatı kendiniz verdiniz.
    Lastikçi 2: Hayır vermedim.
    Ben: Yalan söyleyecek halim yok, kaldı ki zam gelmiş olabilir birşey dediğim de yok.
    Lastikçi 2: Yalan söylüyorsun demedim.
    Ben: Ona geliyor ama cık cık cık
    Lastikçi 2: Tamam abi takalım, konuşuruz.
    Ben: Yok abi sağol. Ben vazgeçtim.
    Lastikçi 2: Olmadı ama böyle
    Ben: Hayırlı işler size abi...

Dürüst olsunlar yeter.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.