Şimdi Ara

gizli internet bağlatacağım ? Yardım Edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gizli eve internet bağlatacağım. 2-3 sene önce bağlıydı iptal ettiler. Tekrar bağlatacağım. Kafaya koydum. Sabit telefon hattı mevcut. Herşey tamam. Kimlik, gizli kablolar vs. Ama eve interneti bağlamaya gelirler diye duydum. Gelirler mi ? Bilginiz var mı ? İnternet bağlantısı santralle ilgili birşey değil mi niye eve gelip herşeyi mahvediyorlar ? Yardım ! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Prof -- 15 Nisan 2018; 16:54:32 >

• fiber bağlatacaksın %99999 ihtimalle geliyorlar. adsl ise sözleşme imzalamaya gelebilirler belki. öyle bi şey olursa da ev müsait değil diyip aşağıda bi yerde sözleşmeyi imzalarsın. bu arada yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Aralık 2016; 23:2:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Prof

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

fiber bağlatacaksın %99999 ihtimalle geliyorlar. adsl ise sözleşme imzalamaya gelebilirler belki. öyle bi şey olursa da ev müsait değil diyip aşağıda bi yerde sözleşmeyi imzalarsın. bu arada yaş kaç?

ya ttnet ofisine gitsem orda halletsem imza mimza olmaz mı ? Pederin kimlikle gidicem. Hat onun üzerine. O işi bi şekilde hallederim. Ama eve gelmesinler. Sabit hat var . Santralden açsalar yetmez mi ?

sanmıyorum işin zor. ben olsam vınn falan alırdım.
  • Niye yasakladılardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de o yollardan gectik. yeri geldi modemi goturduler yeri geldi pcnin kablosunu. online oyunlar icin alacaksan alma git ders calis ilerde oynarsin
  • Vınn kullanabilirsin.Ama kotasına ve ücret sözleşmesine dikkat et.1 yıl ücret ödemek zorundasın sanırım.
  • Cebindeki net neye yetmiyor. Altı üstü karı kızla konuşacaksın netten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya vınn dan giriyorum şu an zaten. gizlice. ama boru gibi fiyatı. harçlıklar yetmiyo buna. program oyun indiremiyorum. çok sakat. hızlı kotasız net şart oldu.
  • bağlantı çekiyor ve imza alıyorlar. +18 ev sahibi lazım. Bi de elektrik su gibi fatura göstermelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vınn al hacı gizli kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

bağlantı çekiyor ve imza alıyorlar. +18 ev sahibi lazım. Bi de elektrik su gibi fatura göstermelisin

telefon kablosu var işte daha ne bağlantısı çekecekler. ulan bişey olsa ttnet çağarsan gelmez. gelsin istemezsin bacadan girerler. ya kimlik filan halledicem. fatura da ayarlarım. yeter ki gelmesinler. ttnet ofisine gidip imzalarken eve gelmeyin yokuz evde desem olur mu acaba ?
  • Yaş kaç ? Birde faturalar senin üstüne değilse hayatta bağlatamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

biz de o yollardan gectik. yeri geldi modemi goturduler yeri geldi pcnin kablosunu. online oyunlar icin alacaksan alma git ders calis ilerde oynarsin

Bu arkadaşı dinleme oynayabildiğin kadar oynamaya bak bizi de böyle kandırdılar ilerde oynarsın diye ilerisi geldi işten kafamızı kaldıramaz olduk :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Prof kullanıcısına yanıt
    Öyle kimliği götürmeyle falan olmuyor kardeşim. Telekoma direk hat sahibi kişinin gidip orda bulunması gerekiyor yoksa işlem yapmıyorlar. Kimliği gotursende fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Prof

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Yaş kaç ? Birde faturalar senin üstüne değilse hayatta bağlatamazsin

fatura pederin üstüne . interneti onun üzerine alıcam kimliğini götürücem . faturaları ağaçlar kesilmesin deyip mail olarak isteyeceğim. yeter ki eve gelmesinler. gelirler mi eve ? sabit hat için kablo zaten var. 3 sene önce internet vardı. o kablodan yine versinler. ne geliyonuz eve... santralden açsınlar neti tamam. hizmet mizmet istemiyorum.

yaş kaç?

• Büyük ihtimal küçüksün, takma bunları kafaya boş işler.
  • Konuya ve yazdigi mesajları görürseniz bu konu sahibinin yaşını ve zihniyetini tahmin etmekte zorlanmazsınız .
  • Dr.Prof kullanıcısına yanıt

• İnternet kafeye gidip giremiyor musun sanki ya da vınn kullanıp. Ailenin interneti kaldırma amacını anlamıyorum, sene olucak 2017...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

İnternet kafeye gidip giremiyor musun sanki ya da vınn kullanıp. Ailenin interneti kaldırma amacını anlamıyorum, sene olucak 2017...

Internetiniz varsa siz de de iptal ettirin o zaman, herkes iptal ettirsin. Internet kafeye gider gireriz. Sene 2017...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.