|
Bildirim
Şu kusur sayılabilecek girintiden bile bir ek özellikmiş gibi bahsedip sonunda apple ile ilgili olumlu bir habere çeviriyorsunuz ya helal olsun diyorum, evet artık girinti yok bütün uygulamalar girintisiz çalışıyor bu bir devrim, adamlar yoktan problem ortaya çıkarıyorlar sonrada onu düzelttik diye haber yaptırıyorlar, arkadaşlar size tavsiyem girintisiz seviyorsanız güncelleme beklemeyin iphone 8 veya note 8 alabilirsiniz onlara güncelleme çoktan geldi.
|
Haberin Apple ile ilgili olumlu yanı nedir mesela neden bahsedip övmüşüz?
|
Akıllıca sevdim bunu, ancak mesele çıkıntı değil, bunaltı derece reklam yapılması zaten sitenin her yerinden reklam fışkırıyor bir de içerik reklam olunca biz üyeler de derdimizi belirtiyoruz, neyse o çıkıntı editörler için olsa bir dert olmasa bir dert bakın tekrar söylüyorum 1-2 sene sonra kasa değiştiğinde artık çıkıntı yok diye sunulacak ve bu ekranlar o zaman editörlerimiz tarafından haber yapılacak.
|
İğrenç duruyor. Begenmedigimiz şeyi eleştirmek icin illa mühendis mi olmak gerekiyor?
|
bunun haber değeri ne?? iphone x kullanıcılarına bildirmek gibi saçma sapan birşey değildir heralde amacınız. çünkü öyleyse benim lg g5'ime de 2 hafta önce optimizasyon güncellemesi geldi. onu da haber yapın. tüm telefonlara gelen optimizasyonları böyle haber yapın.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 6 Aralık 2017; 0:32:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 6 Aralık 2017; 1:23:4 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 6 Aralık 2017; 1:38:44 > |
|
|
|
|