evet beyler göbeğim var ve bir türlü eritemedim. spora gittim mekik çektim gram erimiyo. kilo veriyorum ama göbekte bi değişme yok. yayvan bi göbek değil aynı hamile göbeği gibi. bayramdan sonra tatile gitmeyi düşünüyorum bu göbekle kızların dikkatini çekemem. napcam bi yardımcı olun...
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn88 evet beyler göbeğim var ve bir türlü eritemedim. spora gittim mekik çektim gram erimiyo. kilo veriyorum ama göbekte bi değişme yok. yayvan bi göbek değil aynı hamile göbeği gibi. bayramdan sonra tatile gitmeyi düşünüyorum bu göbekle kızların dikkatini çekemem. napcam bi yardımcı olun...
Hala nie burda oturuosun çantanı su şişeleryle doldur koooooş bisiklete bn basket oyna ama hemen ermez gômek öle 1 haftalk iş falan deil azim sabr gerek gerçekten kilo vermek istıosan tatlı hamur u kes hep sıvı tüket yeşşlk ye yaşn kaç bilmiorum ama belli bi yaşdan sonra eti haftada 1 kere yesen bile oluo..
doğum yap
bende de bira göbeği gibi bişey var. mekikle falan o bölge üstüne yoğunlaşsam bu sorun çözülür diye düşünüyorum fakat sadece düşünüyorum hiç sevmem mekik çekmeyi
yaşım 22. bi ara günde 200 e yakın mekik çekiyodum ama sonradan öğrendim ki mekik göbek eritmiyo göbek kaslarını biçimlendirip şişiriyo. hatta sadece mekik değil spor salonuna gidip yaklaşık 3 saat çalışıyodum.( bundan 3 ay kadar önce) baktım yine değişme yok. bende bıraktım. bugünlerde yine başlamayı düşünüyorum sabır isteyen bi durum aslında aylarca düzenli gitmek gerekiyo.
reserved bu konuda bende bilgi sahibi olmak istiyorum bir ara okurum
quote:
Orijinalden alıntı: HacıTheBlack
reserved bu konuda bende bilgi sahibi olmak istiyorum bir ara okurum
Favorilerime ekle
quote:
Orijinalden alıntı: airmemoli
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn88 evet beyler göbeğim var ve bir türlü eritemedim. spora gittim mekik çektim gram erimiyo. kilo veriyorum ama göbekte bi değişme yok. yayvan bi göbek değil aynı hamile göbeği gibi. bayramdan sonra tatile gitmeyi düşünüyorum bu göbekle kızların dikkatini çekemem. napcam bi yardımcı olun...
Hala nie burda oturuosun çantanı su şişeleryle doldur koooooş bisiklete bn basket oyna ama hemen ermez gômek öle 1 haftalk iş falan deil azim sabr gerek gerçekten kilo vermek istıosan tatlı hamur u kes hep sıvı tüket yeşşlk ye yaşn kaç bilmiorum ama belli bi yaşdan sonra eti haftada 1 kere yesen bile oluo..
ne biçim yazıyosun, heygirl'den mi geldin?
quote:
Orijinalden alıntı: radres
quote:
quote:
başarılı tespit detected
quote:
Orijinalden alıntı: radres
quote:
quote:
Aynı durum bendede var dostum.Günde 90 tane 40 kg ağırlık çekiyorum salonda göbek için erime falan yok.Bence yemeği kesmeliyiz
aynen dostum 3 beyazdan uzak dur diye boşuna dememişler biz un la şekerden uzak dursak yeter sonra baklavayı göbekte görürüz belki..
bira içmiycen rakı içmiycen rakı içsende yanında meze yemiycen ve sürekli yüzüp koşcan..
bende de acaip göbek var bu dediklerimi yapıyor muyum hayır
Göbek olan arkadaşlara soruyorum basende varmı.Bende göbek bölgesine fazla birikmemiş yağ ama basen bölgesi kadınlardaki gibi ya.Banyoya girdiğimde aynaya bakmaya korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mURADİM61
Göbek olan arkadaşlara soruyorum basende varmı.Bende göbek bölgesine fazla birikmemiş yağ ama basen bölgesi kadınlardaki gibi ya.Banyoya girdiğimde aynaya bakmaya korkuyorum
Allah'a şükür o yok
içine çek
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn88
quote:
Allah'a şükür o yok
Aslında iri bi insanım omuzlar geniş felan ama bu basen olayının mantığı nedir anlamadım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn88
quote:
Allah'a şükür o yok
Aslında iri bi insanım omuzlar geniş felan ama bu basen olayının mantığı nedir anlamadım
vücut yapısıyla alakalı bişey kimisi kilo alır vücuda dengeli dağılır kimisi alır sadece göbeğe gider kimisi hayvan gibi yer kilo almaz..
quote:
Orijinalden alıntı: SKIDROW
doğum yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme