Virüs uyarısı çıktı. Nexus moddaki daha güvenli cheat engini kurarkende yanında bir ek yazılımın kurulmasını kabul etmezsiniz herhangi bir sorun olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Eylül 2024; 19:37:11 > |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (27. sayfa)
-
-
False positive olabilir belki. Bir çeşit hack aslında oyun için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir önceki bu kadar değildi iyice aptala anlatır moda geçmişler. Soulslike olmasın bunun bir kararı var dumanı görür gidip bakarsın.
-
Kısıtlı Bulmaca İpuçları ayarı var buna etkisi var mı bilmiyorum açık değilse açın. Onun dışında yapacak bir şey yok ben ilkinden çok farkını göremedim bu noktada.
Cüce köyünde müzik çalan dayının orada bug var içeri girdiğinde müziği asla bitirmiyor görevi alamıyorsun oyunu kapatıp açtıktan sonra sorun düzeldi.
-
O tamamen sistemsel hata olabilir. Ben sorunsuz gectim o bölümü.
-
Ben de aynisini yasadim. Internette aratinca da herkes kapatip açınca duzeliyor diyor evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deneyeyim onu da hocam, sağolasın.
edit: 1.2 versiyonda çalışmıyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 22 Eylül 2024; 20:26:23 > -
Bu arada, strönd bölümünde ışık elfleri ışık patlamasi yapinca oyun çöküyor ise 60fpse kilitleyin. Redditte ya driver guncellemesi yada 60fps kilidi yapin yazmis birisi, ben de 60fps kilidi ise yaradi.
Tam ekranı pencereli yapmakta cözüyor hocam.
Aynı sorun vanaheimda da daha var maalesef.
6 GB ekran kartı sahipleri oyunum çöker oynanmaz diye korkmayın arkadaşlar. Patch 1-2 yüklü Fgirl sürüm de 1650 ekran kartımla 1080p de FSR 3 Kalite + AMD FG açık şekilde sabit 60 alabiliyorum ve çökme sorunum da yok. Ayrıca yüksek sistemde çökme sorunu yaşayan arkadaşların da AMD FG'i kullanmasını öneriyorum.
-
Thorla kapışmaya kadar oynadım oyun akıyor 50 dolar vermedim ztn ps5de orj almıştım hesap satın Aldım öyle oynuyorum
10 saat geçirdim müthiş keyifli bir oyun. Emeği olanların eline sağlık. O kadar farklı mekan ve o kadar güzel dövüş mekanikleri var ki zor bırakıyor insan.
-
Bende hiç olmadı nedense
Resim dikkat amacli :)
Yahu Tyr kurtarmaya giderken draug ile karşilaştim 20 kere öldüm.. Öldüremedim gitti.. şimdi pes ettim yatiyorum.. Dengeli seviyede oynamama ragmen 2 vuruyor namussuz :)
-
Güncellemeden sonra vram kullanımı düştü mü bana mı öyle geliyor.
Leak düzeldi.
-
+1
Bu berserkerlar ilk oyunun valkyrie'leri mi?
-
İlk oyunda baba-oğul ilişkisi çok etkilememişti beni. Ama Ragnarok'ta bu hissi fazlasıyla vermiş adamlar. İkinciye bitiriyorum ama insan yine o duygusal etkiyi alabiliyor. Pek spoiler sayılmaz ama spoiler içinde bir yorum daha yapayım. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X