Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
18
Favori
28.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Virüs uyarısı çıktı.

Nexus moddaki daha güvenli cheat engini kurarkende yanında bir ek yazılımın kurulmasını kabul etmezsiniz herhangi bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Eylül 2024; 19:37:11 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    False positive olabilir belki. Bir çeşit hack aslında oyun için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Bir önceki bu kadar değildi iyice aptala anlatır moda geçmişler. Soulslike olmasın bunun bir kararı var dumanı görür gidip bakarsın.

Kısıtlı Bulmaca İpuçları ayarı var buna etkisi var mı bilmiyorum açık değilse açın. Onun dışında yapacak bir şey yok ben ilkinden çok farkını göremedim bu noktada.

• Cüce köyünde müzik çalan dayının orada bug var içeri girdiğinde müziği asla bitirmiyor görevi alamıyorsun oyunu kapatıp açtıktan sonra sorun düzeldi.

• megaprince M kullanıcısına yanıt

O tamamen sistemsel hata olabilir. Ben sorunsuz gectim o bölümü.

• megaprince M kullanıcısına yanıt

Ben de aynisini yasadim. Internette aratinca da herkes kapatip açınca duzeliyor diyor evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

deneyeyim onu da hocam, sağolasın.

edit: 1.2 versiyonda çalışmıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 22 Eylül 2024; 20:26:23 >
  • Bu arada, strönd bölümünde ışık elfleri ışık patlamasi yapinca oyun çöküyor ise 60fpse kilitleyin. Redditte ya driver guncellemesi yada 60fps kilidi yapin yazmis birisi, ben de 60fps kilidi ise yaradi.

• el_jericho kullanıcısına yanıt

Tam ekranı pencereli yapmakta cözüyor hocam.

Aynı sorun vanaheimda da daha var maalesef.

• 6 GB ekran kartı sahipleri oyunum çöker oynanmaz diye korkmayın arkadaşlar. Patch 1-2 yüklü Fgirl sürüm de 1650 ekran kartımla 1080p de FSR 3 Kalite + AMD FG açık şekilde sabit 60 alabiliyorum ve çökme sorunum da yok. Ayrıca yüksek sistemde çökme sorunu yaşayan arkadaşların da AMD FG'i kullanmasını öneriyorum.

• Thorla kapışmaya kadar oynadım oyun akıyor 50 dolar vermedim ztn ps5de orj almıştım hesap satın Aldım öyle oynuyorum

• 10 saat geçirdim müthiş keyifli bir oyun. Emeği olanların eline sağlık. O kadar farklı mekan ve o kadar güzel dövüş mekanikleri var ki zor bırakıyor insan.

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

• el_jericho kullanıcısına yanıt
    Bende hiç olmadı nedense

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Resim dikkat amacli :)

Yahu Tyr kurtarmaya giderken draug ile karşilaştim 20 kere öldüm.. Öldüremedim gitti.. şimdi pes ettim yatiyorum.. Dengeli seviyede oynamama ragmen 2 vuruyor namussuz :)

• Güncellemeden sonra vram kullanımı düştü mü bana mı öyle geliyor.

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Leak düzeldi.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

+1

• Bu berserkerlar ilk oyunun valkyrie'leri mi?

• İlk oyunda baba-oğul ilişkisi çok etkilememişti beni. Ama Ragnarok'ta bu hissi fazlasıyla vermiş adamlar. İkinciye bitiriyorum ama insan yine o duygusal etkiyi alabiliyor. Pek spoiler sayılmaz ama spoiler içinde bir yorum daha yapayım. 🙂

Malum oyunda bir kehanetten bahsediliyor. Bu kehanetin gerçekleşeceğine iyice inanan Atreus ile pek inanmayan ama içini de kemiren Kratos'un baba-oğul ilişkisini cidden çok güzel işlemişler. Atreus her ne kadar Kratos'tan çekinse de, onu korumak uğruna fazlasıyla sıktığını,bunalttığını düşünse de çok seviyor. Kratos da Faye'ye yani Atreus'un annesine çocuğunu koruyacağına dair söz verdiğinden kendini aşırı sorumlu hissediyor vs vs. 🙂

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.