< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (29. sayfa)
-
-
Oyun net 2018 god of war dan daha iyi bir oyun her şey anlamında oyun budur işte ders alınacak bir oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer Sony oyunlarına göre daha iyi optimizasyonu var gibi. Girdim bir saat oynadım, performans gayet iyi.
-
Daha iyi değil tam aksine daha kötü. Oyunun ilk kısımlarında performans güzel ama diğer bölümlerde performansta ciddi tutarsızlıklar var.
Oyunu port eden firma Jetpack Interactive. Performans anlamında Nixxes'in PC'ye port ettiği Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Spider Man gibi oyunların yanına bile yaklaşamaz Ragnarok portu.
-
Haklısınız aynı ayarlarda ilk zamanlar gayet akıcı olan oyun ilerleyen bölümlerde yavaştan kasma gösterdi 4060 ekran kartı var bu arada
Vram kullanımı 7’den başladı ilk bölümde ve iki saat içinde 10’u geçti. Ram ise 17’lerde. 1600p Ultra’da bu şekilde.
Patch gelse iyi olur özellikle vignette için. Fov maalesef çok dibinde karakterin ama hem iyi hem de kötü bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle aşırı büyük sorun yok gibi ama patchlerle biraz rayına oturur diye düşünüyorum
1650 turing tabanlı 2000 3000 gibi siz açamazsınız mı dedim açar yapay zeka çekirdekleri var dedim okumadan dalmayın. alayım o 1070 amd "FG"!!! açan videoları. fsr3 açmak bir şey fsr3 fg açmak başka bir şeydir.
-
Acer Predator: Gaming Testyoutube🎮Review God of War Ragnarok PC All Settings on GTX 1070, Intel Core I7-7700HQ. Gameplay and Performance Test on Laptop From 2017: Acer Predator 15 G9-593-71EH. 🎞️Time Cods: 00:00 - 1080p Native Low Settings 01:17 - 1080p Native Medium Settings 02:22 - 1080p FSR3 Quality Medium Settings 03:29 - 1080p FSR3 Quality High Settings 04:14 - 1080p FSR3 Quality Ultra Settings 05:44 - 1080p FSR3 Quality Frame Gen On Ultra Settings 06:56 - 1080p Native Frame Gen On Ultra Settings 💻Notebook Specifications: ⚬ Operating system: Windows 10 Home ⚬ Video card: Nvidia Geforce GTX 1070 8GB ⚬ Processor: Intel Core i7-7700HQ 4/8 2.8GHz(Turbo Boost 3.6GHz) ⚬ RAM: 16GB DDR4 2400MHs ⚬ Operating System Installed on SSD 128GB ⚬ Game Installed on HDD 1TB ⚙️Which programs I use: ⚬ Nvidia APP, for video recording ⚬ MSI Afterburner, for undervolting the video card, and customising the overlay ⚬ Riva Tuner Statistic Server, for displaying monitoring on the screen ⚬ Intel Extreme Tuning Utility, for processor undervolting ⚬ Mem Reduct, for clearing RAM Tags...just ignore them #godofwarragnarok #godofwar #godofwarpc #gtx1070 #gtx #gtx1060 #gtx1650 #gtx1660super #rtx #benchmark #rtx2080 #rtx3060 #rtx3060ti #intel #i7 #laptop #gtx980ti #pc #nvidia #rtx4070 #rtx4080 #geforce #rtx2060super #rtxoff #rtx3090 #rtx4060 #raytracing #gtx1050ti #rtx2060 #rtx4090 #amd #gtx1070laptop #gtx750ti #ryzen #godofwar2018 #rx6700xt #ryzen5 #fsr2 #dlss #fsr3 #rtx3050 #rtx3080 #rtx3070 #gtx1070ti #gtx10 #newgame #game2024 #rpcs3 #godofwar3 #fps #rx6600xt #rx7700xt #core #intelcorei7 #rtx4060ti #intelcore #i5 #rx580 #rx5700xt #rx6600 #godofwar2 #switch #cpu #test #ryzen3600 #ryzen5600x #testing #rx7600 #gt1030 #gtx1050 #gtx1080 #notebook #rtx4070ti #gpu #rtx4080super #rtx3050laptop #steamdeck #gamebenchmarks #rtx2070super #epicgames #pcgames #rx7900xtx #pcgaming #laptopgaming #rx7800xt #laptops #laptoplifestyle #rx570 #rx #pcgamer #gtx1660 #gtx1660ti #gtx1650super #acer #acerpredator #asus #asusrog #hp #msi #asusrog #lenovo #predator #gigabyte #fullhd #adventure #performancetest #steam #dlss3https://www.youtube.com/watch?v=z-QOpN6A-QQ
-
uğraştım açılmıyor.
diye arattım bir tane video yok. notebook dersen zaten işin rengi değişir 4090 derler masaüstü 4080 gücünde olmaz. 1070 demişlerdir notebookta 1650 çiptir 1650'de var bak düşük model değil. zaten bir iş olmuş o videoya. sen ikna olmadın ama bütün yt'den bir gün önce açtım ben bu başlığı. ilk mesajda orijinal dediğim yerden başla. AFMF sürücüye gömülmüş FSR3 FG'dir. bir kaç mesaj sonra düşmeye başlıyor ilk inceleyenler ertesi gün.
-
Ben VRAM leak yaşıyorum. Öyle ki 5 dk içinde bile Vram %95 falan oluyor. FG açıkken yırtılmalar oluyor, Vsync otomatik kapanıyor. Dolayısıyla fg kapalı oynuyorum. Bütün ayarları lowa çektim minimum vram kullansın diye ancak maalesef düzgünce oynayamıyorum. Dodi yükledim birkaç gün önce, silip tekrar yüklemek dışında nasıl güncellerim? 170gb tekrar indirmek istemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tavsiye vereyim. Frame generation açıkken malum vsync otomatik kapanıyor. Ben de napıyorum hem yüksek fps alıp hem yırtılmayı önlemek için nvidia control panel/3d ayarların yönetilmesi/uygulama ayarlarından oyunu seçiyorum. Düşey senkronizasyonu açık hale getiriyorum. Bu şekilde fg ve vsync açık oluyor. Tabi ekran kartı nvidia ise 🙂
Bunun aklıma gelmemesine şaşırdım. Oyunu açtıktan sonra geri kapatasım gelmiyor ondandır belki. Sağ olun. Diğer mevzuyu da çözdüm sanırım. Forumdaşlar kürekle dövmeden kaçayım. Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps limitinden neden sınırlandırmıyorsun hocam fps'i?
-
Gow için fps sınırı var ordan yapılıyo da ben genel yazdım. Her oyunda malum fps sınırı yok.
Bir de bazı oyunlarda sınır 30-60 şeklinde ilerliyo benim monitör hz 75. Ondan dolayı da işe yaramadığı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 24 Eylül 2024; 16:43:15 >
Ben bu oyun için yazdın sandım pardon. Monitör yenileme hızı yüksek olanlarda problem olmuyordur vsync kapalı olması ama daha düşük olanlarda evet. Bende 144 fps'ye zaten ulaşmıyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Eylül 2024; 16:52:12 >
@Peace Sells.. Konuda arkadaşın birinin dediği gibi Nvidia veya AMD denetim masalarından Ragnarok'un exe'sini vsync açık şekilde ayarlayın. Bende de yırtılmalar oluyordu ama bunu açtıktan sonra baya azaldı. Vram leak ise oyunun genel bir sorunu, bu konuda baya bir patch yiyecektir. Ben Fgirl sürümden oynuyorum her iki patch de yüklü şekilde ve bir sorunumda yok hani. Eğer çok rahatsız ediyorsa Fgirl sürüm için PM atın bakalım. Ben dil dosyalarını çıkartarak 60 GB indirdim.
@Jake Lockley Kendi attığım linkte sorun yok. Gizli sekmede de denedim sorunsuz açılıyor ama kendi attığınız Youtube aramasında ki ilk 2 video da sorununuza çözüm sunuyor. 1650'nin çipini 1070'e takarlar demişsiniz sanırım ama o iş öyle olmuyor bence. Siz bu konuda fikirlerinizi gözden geçirin bence. Hadi benim 1650'imde Turing mimarinden dolayı yapay zeka çipi var da Ragnarök'ün kendi resmi sistem gereksinimlerinde bu adamlar nasıl Turing olmayan 1060'ı koyuyorlar ve onda da AMD FG çalışıyor?
-
yani bütün YT'ye madik atıyorum ama ikna olmuyorsun ben yanlışım öyle mi bir tane açılmayan notebook videosu görebiliyorsun diye? masaüstü göster diyecem onu da gösteremeyeceksin ben sana mutluluklar diliyorum. bu engin bilgilerini amd ile de paylaş yazılımsal fsr3.1 FG yapmışsınız bütün nvidia kartlarda çalışıyor o zaman bu nvidia neden FG için illa 4000 serisi gerekir diye sayılıklıyor diye? şimdi şunu anlamıyorsan sen esas bu işleri bırak. 1070 denince o masaüstü demektir. 4090 denince o masaüstü demektir ama notebookta 4090 der ne takar Allah bilir güç tüketim vs. adam o makineye bak yok diyorum başka video YT aramasını senden öğrenmeyeceğim 47 yaşındayım ben o makineye 1070 diye bir şey takmışlar ya da yalan açıp mı gösteriyor madem öyle bi sana mı açık biz de göreydik ama gerçekte ne çipi? gireyim acer miydi sitenin altını üstüne getirip ya bak işte bilmem ne mimariymiş mi diyeyim? ne geçecek elime cahille etme sohbet küstürürsün atarsın bir trip geçersin sinir olduğumla kalırım daha kullandığın kartın mimarisini bilmiyorsun senden mi öğrenecem nvidia'yı tnt kullandım ben 1 hem de 2 değil. nasıl biliyorsan öyle yap 2 dişimi çektirdim ama sen sabah beri kafamı daha çok ağrıttın bu ne inat kardeşim? madem sen daha iyi biliyorsun aç bir başlık bize de öğret.
-
Vsync ile frame limitleme aynı şeyler değil. Siz 60'a çekseniz de fps'i, vsync açık olmadığından hala yırtılmalar meydana gelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X