Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
18
Favori
28.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vram e yüklenen sadece texture değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Onu fps problemin için dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadığım bir durum var;

Şimdi Alfheim’da doku fazla bu yüzden bu bölgede VRAM’e daha çok yükleniyor dedin de VRAM kullanımım neden 6.9 dan başlayıp 8’e dayanıyor onu anlamadım ben. Madem VRAM kullanımı bu bölgede fazla direk oyunun hata vermesi gerekmez mi? Yani bekledikçe artması bir problem değil mi? Şimdi işteyim ama akşam eve gittiğimde dediğini deneyeceğim dokuları medium a alıp fsr balanced yapayım umarım dediğin gibi olur dünya para verip oyun oynayamamak can sıkıcı

Direkt vermez çünkü vram dolunca ilk ram'e gider oyun. Bir yerden sonra da hata verebilir. Oyunun kusursuz olduğunu iddia etmiyorum bu arada ama her oyunda vram bölgeden bölgeye değişim gösterir.

Senin sistem nedir hocam hangi ayarlarda kaç fps alıyorsun

4080 Super. 4K'da Native + Frame Gen 100-110. Vram 14 civarı.

Hocam arka planda baska uygulamalar çalışmıyo değil mi? Normalde 2. Update sonrası düzelmesi lazım büyük ölçüde.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam update 2 den sonra da oynadım problem Alfheim da başladı buradan önce hiçbir problem yoktu. Arka planda sadece afterburner çalışıyor bir de ISLC çalışıyor ram i boşaltması için. Update 2 den önce bu sorunla karşılaşmamıştım belki Alfheim bölgesine daha önce gelsem yine aynı problem olurdu bilmiyorum

Optimizasyon bile garibana vuruyor sende zaten problem olmaz hocam :D

Biraz saçma bir öneriyle geleceğim: VRAM dolmaya başladığı sırada hazır grafik ayarlarını geri değiştirin. High ise Medium’a alıp kısa bir süre öyle oynayın sonra geri High’a yükseltin. Biraz amelelik ama oyunu kapatıp açmaktan iyidir bende işe yarıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Hocam estağfurullah önerinin saçması olmaz da şöyle bir problem de var grafik ayarları sekmesinde VRAM’i %81 kullanımda gösteriyor ama işin garibi ben ayarları değiştirdiğimde bu kullanım oranım hiç düşmüyor :D

O gösterge bozuk. 110 diyebiliyor mesela ama %80 kullanım oluyor.

• Önceki oyunun sonunda oynanış çeşitliliği açısından çok zengin bir noktaya gelmiştik. Şimdi bu oyunun başlarında yapabildiklerimiz bu kadar sınırlı olunca ister istemez garipsedim. Eski oyundaki kombolara gidiyor elim ister istemez. Oyun bu yönden biraz sabır istiyor açıkçası. Yine yavaş açılıyor ama sağlam açılacağına inanıyorum.

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt

Aksine oyun başı chaos blade bile açık geliyor ve bence combat mekanikleri ilk oyunun çokça üstüne çıkmış. Hatırladığım kadarıyla öyle çok sonradan da açılmıyordu.

• Bendede 3 haritaya geçtim hiç bir sorun yok garip 6700xt öyle ahım şahım bı kart da değil 2k ultrada fg açık ortalama 100 fps bilgisayar seçiyor belkide

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

6700 xt ahım şahım bir karttır amd saolsun. Afmf2 sürücüsü kurup sürücüden frame gen de açın frameception olsun.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum benim de dikkatimi çekti hocam. Ben de PC ve ROG Ally var. PC'de 3080 ekran kartıyla oyunu oynadığımda bir süre sonra kasmalar başlıyor. Ancak ROG Ally'de oynadığın zaman başta neyse 1 saat sonra da o şekilde ilerliyor. Şişme olmuyor. Bu sorun NVIDIA ekran kartlarıyla alakalı olabilir mi acaba diye düşündürdü beni.

• macorono34 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam

• Vanaheim iyice uzadı farklı bir bölge falan açıldı kocaman, bu oyun bitmez agacım  

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.