Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
18
Favori
28.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Cemo94 Alfheim yüksek dokularla beraber ışık oyunlarının da yapıldığı bir harita o sebeple vram artışı çok normal.

@Peace Sells.. Ragnarok da ortalarında sizi yepyeni bir sürprizle tanıştırıyor. Spoiler olmamasına adına söylemiyorum ama balta-bıçak ikilisinden sıkıldıysanız az dişinizi sıkın. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

@macorono34 Rog Ally da ki ayarlarınız da PC ile aynı ise aynı sorun onda da baş gösterir elbet. Göstermez ise de belli yani daha düşük ayarlarda ve daha düşük çözünürlükte oynamak şişme sorununu oldukça öteliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 25 Eylül 2024; 17:50:45 >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    6700XT halen kuvvetli bir 1440p kartı. Ragnarok gibi düzgün optimizasyonu olan oyunda normal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Tek fark chaos blade zaten. Oyun başlarında r1 ve r2 spamlemek dışında yapılacak pek bir şey yok. Chaos blade’e runik saldırı açılması bile saatler sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviriler baya güzel God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe
  • Bulmaca yardımını kapatma ne diye geçiyor arkadaşlar menüde nerede, bunların bana devamlı ipucu vermesi sıkıcı, önemli olan kendimizin çözmesi.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Kısıtlı Bulmaca Yardımı olması lazım.

• haritaları dip köşe geziyorum fakat internette okuduğuma göre hikayenin ilerleyen kısımlarında gelecek bir upgrade olan duvardan hava üfleyen zamazingolarla etkileşime girebilme aygıtının olmaması baya kısıtlıyor bu keşif turlarımı. direkt hikayeye odaklanıp bu aracı bulup keşifleri öyle mi yapmak mantıklı sizce? sizler nasıl yapıyorsunuz?

• EceliYakın kullanıcısına yanıt

O ve duvarlardaki sari marklar icin gereken sey sadece 1 tane, yani ayni sey. Her seyi yaparak gitmek istiyorsan, alabildigini al, o seyi actiginda cogu yere geri dondurmus oluyor oyun zaten ana hikayeyi takip ettikce. Ondan sonra aciliyor oyun zaten, her seyi yapabiliyorsun sorunsuzca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ikinci kez dün akşam bitirdim. Harika PC Port olmuş. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

Kratos'un bir sonra ki yolculuğu özellikle Atreus'a özel bir spin-off macerasını da bekliyorum. Kratos'u canlandıran Christopher Judge abim karakteri resmen yaşayarak oynamış, muazzam bir ses, muazzam bir kabileyet bayılıyorum bu adama müthiş tüylerimi diken diken ediyor.

Bundan sonra hangi PC Port gelecek bakalım. 2025'in erken dönemlerinde TLOU Part II ve Spider-Man 2 PC için bekleniyor. Infamous Second Son söylentisi de var. God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Kage. kullanıcısına yanıt

o halde aynı minval üzre takılmaya devam edeyim ben hocam. teşekkürler cevabınız için.

• AMD 6700XT 12 GB ve AMD 5600 ile her şey ultra 90+ fps ayrıca AMD SAM açık oradan da 5 fps geliyor. Aslında oyun low dışında bütün ayarlarda neredeyse aynı gözüktüğünden ayarında pek de önemi kalmıyor.

• İkinci boss fightına kadar geldim e arkadaşlar bu oyun mükemmel olmus
    2018de cikandan ne kadar farklı olur diyordum adamlar üstüne koyarak devam etmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Üstte bir link atmıştım o ayarlarla 70 90 arası alıyorum
    Oyunun kendi doğal görüntüsü herhangi bir olceklendirme de açık değil
    Çünkü olceklendirme görüntüyü çok yapay yapıyor

• Aslında daha önce de yazmıştım. Oyunun başında bu oyun dlc ilk oyunu aynısı diyeceksiniz ama özellikle ortalarından sonra oyun uçuşa geçecek diye 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ben bu düşünceye daha oyunun ilk saatlerinde kapıldım :)

• Bu oyunu ben AC:Mirage gibi hissediyorum hep. O da Valhalla'dsb sonra DLC olarak çıkacaktı sonradan gizlilik öğelerine ağırlık verip ekleme yapıp ayrı oyun olarak çıkardılar.
    Bu oyununda çıkış hikayesi ona çok benziyor. Yani şunu DLC olarak verselermiş bu seferde ne DLC'si bu resmen başka bir olay derdik.
    Hikaye derinliği fazla olduğu için ayrı çıkarmaları bence de çok iyi olmuş.
    Ama ilk oyun bence daha güzel, onun zevki çok daha başkaydı ve baya baya iyiydi o oyun.

• aynı model gpu mu

• Arkadaşlar epikten oyunu aldım ama bir türlü başlamıyor oyun neden olur Sizce?

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Bende 6600 var

• Güzel iyi oyunlar size de, bana kalırsa 60 fps üstü zaten gereksiz böyle yavaş oyunlarda.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.