Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
18
Favori
28.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazıları için oyun bozulmuş açılmıyormuş, tek yöntem bir önceki patche dönmek. Araştırırsanız nasıl yapıldıgına dair bilgi bulabilirsiniz, yoksa yeni patch beklemeniz gerekecek.

• Digital Foundry yapılmış en iyi Ps portlarından biri diyor oyun için eksiklerine rağmen.

• 26 saatte ana hikayeyi bitirdim. Hikaye özellikle ortalarından sonra içine çektiği için hiç yan görevlere bulaşmadım. Yan görevler, keşif ve valhalla ile birlikte 50 saati geçer gibi gözüküyor. Anlatmaya gerek yok zaten çok iyiydi. Tsushima, forbidden west, helldivers gibi exclusivler sayesinde kısır geçen bu sene bizim için doyurucu oldu. Haftaya until dawn'da geliyor. Daha ne olsun :)

Kullandığım modlar:

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe
    God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçenexus mods :: god of war ragnarok
    Fast Launch (Skip Startup Intro)
    https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/7

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçenexus mods :: god of war ragnarok
    Fov mod game version 1.0 and 1.1.1
    https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/20

• İlk kısımlardan sonra ciddi fps düşüşü yaşadım cucelerin oldugu yerde
    Bunuda xess + fg ile çözdüm
    Xess varken diğer olceklendirmeleri tavsiye etmem doğal görüntü ile birebir aynısını veriyor
    En ufak bir yapaylik görüntüde bozulma falanda olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia Fg halen sorunlu bende. Bir açtım kastı vram 15'e fırladı 11'den. Amd Fg'den devam. Nvidia ile gecikme oranı da daha fazla ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Eylül 2024; 21:39:36 >
  • Atreus olarak oynadığımız yerlerde içim şişti resmen. Hele ormandaki bölümler. Oyunun kalitesi düştü.

• Vram sorununu çözdüm şimdi de normal ram doluyor 1 saate 16 gb dolup yine Out of memory hatası verip çöküyor oyun arkadaş illallah artık ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden çok ilginç ya. Sizin yaşadığınız sorunları ben önceki patch lerde yaşamıştım. Özellikle update 3 sonrası tamamen sorunsuz hale gelmiş olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of war oyunlarını bende seviyorum ama vallahi bazı yerlerde sıkıldım oynarken şiştim desem yeridir. Ayrıca hikaye gereğide olsa kratos'un cici baba halleri sıkıyor oynarken.

Yeni oyun gelecek mi bilmiyorum ama gelirse vahşi Kratos görürürüz umarım.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun sonunda odinin kafa kol kopacak diye beklerken üf püf olup ruhunun çıkması....Boss dövüşlerinde (Hikaye boss fight) vahşet yok ya da çok az...
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayattaki şansım yani ne diyim :) patch 2 de optimize ayarlarla vs.. vram sorunu yaşamamaya başlamıştım vram dolduğunda doku kalitesini low-medium yapıp devam ediyordum ama normal ram i boşaltmanın bir yolu yok ya dolduğunda oyundan çıkıyorum ya da oyun kendi çöküyor zaten :D

Birebir aynısını yaşadım. Normal ram dolunca çat diye kilitleniyodu oyun. Ama son update ile hiç yapmadı. Zaten afterburner ile izliyorum hem vrami hem normal rami,gpu,cpu vs. Hiç anormallik yok.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyelim de nazar değmesin hocam :) ya bu şekilde oynayıp patch bekleyeceğim ya da üşenmezsem sanal bellek oluşturur denerim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 28 Eylül 2024; 22:50:1 >
    Valla oyun o kadar güzel ki hiçbir oyuncu mahrum kalmamalı bu oyundan. Kesinlikle bırakmayın hocam çözüm aramaya devam 🙂

Hocam ne çektin ya :D

Oyununuz orijinalse bence bir dosya doğrulaması olmazsa temiz kurulum yapın. Değilse de bence silip temiz kurulum + 3 update'i de yapın derim. 1650 ile aralıksız 6 saat oynamama rağmen çökme vs yaşamadım. Cache dosyalarınızda sorun oluşmuş olabilir.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Bu yeni bir seri hocam. Ragnarok, önceki üçlemede ki Kratos'a dair ufak teaser'lar veriyordu bize ama Valhalla DLC'si ile o kapıyı komple kapattılar. Seri çok iyi sattı, yeni oyunlar ve yan oyunlar vs gelecektir ama önceki üçlemede ki vahşi ve pervasız Kratos'u remake yapmadıkları sürece görmemiz zor. Ki bence Valhalla ile onun defterini de güzel kapattılar. Gelsin istemem. Remake gelse dahi yine vahşet olmayacak bence bu arada çünkü artık günümüz GOW 3 çıktığı zaman ki gibi değil.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Valla yenide olsa benim hoşuma gitmedi ne bileyim.Ben o vahşi halini daha çok seviyordum.Yeni seri güzel mi güzel ama bayıyor bi yerden sonra.Uzun sekanslar uzayan muhabbetler hele Atreus görevleri aman aman çok sıkıcıydı.Ama vuruş hissi Kratosun sesi vs karizma işte.Bakalım bi umut yeni serilerinde biraz Brutal eklerler inş.

• hotfix 3.1 ile vram leak işini çözmüşler gibi geldi bana 7900xtx'te denedim. 4060ti'de de uzun süre oynayıp bakacam bunda belli olur. 3. yamada vram leak gibi basit bir sorunu anca çözüyorlar işte bitmeden çıkıyor artık oyunlar. alan wake 2'de perişan olmuştuk 8 yama mı ne çıkmıştı?

7900xtx 4k ultra iyi yani bu ayarda 11gb vram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Eylül 2024; 21:2:40 >

• Ben savaş tanrısıyım zorluğundan oynayan var mı? Bir gaza gelip seçtim ama her düşman yeniyor, cüce diyarına kadar geldim ama illallah ettim, o başlarda bir tane sentor avcı biri geldi illallah ettim, karşımda kim olursa olsun iki hamlede yerdeyim

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Bende zorluğu seven biriyim ama bu son 2 gow oyununda direkt bu zorluk saçma oluyor ilk dengeli açıp bitiririm iyice gelistikten sonra ng+ ta en zoru açarım öyle daha oturaklı geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.