Şimdi Ara

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
18
Favori
28.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son zorluk gercekten çileden çıkarıyor, belki bir tık düşürüp sonra ng+ yaparsam tekrar en zoru seçebilirim haklısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

oyunu yeni bitirdim aynısını düşünüyorum, atreus bölümleri gereğinden fazla uzundu, ilk oyundaki gibi bir bağ kuramadım oyunla, belki daha fazla epik sahne vardı ama ilk oyun başkaydı, 1 haftadır nornir chest'ler için youtube'a giriyordum, şimdi youtube'da her yer gow videoları doldu, ilk oyunun shorts'larını izlemek bile keyif veriyor, benim için net ilk oyun daha güzeldi

oyunun sonlarına doğru video işi abartılıyor, walkthrough 18 saat süren oyunun cinematicleri 7 saat sürüyor, burada iskandinav mitolojisi filmi var 7 saat sürüyor desen kimse izlemez ama oyun zorla izletti, sonlara doğru sıkıyor

• 2018 oyunu daha iyidi bence. Bu oyunla geriye gitmişler.
    Birincisi Atreus sekanslarını çok uzun tutmuşlar. Ok atmak da yayı sopa gibi savurmak da zevkli değil. 1-2 farklı hareketi var ve hep aynı bitirici animasyonlar oluyor.
    İkinci olarak, oyunda sürekli her ama her noktada konuşma oluyor. RDR 2 de değil ki oyun; mesafeler kısa zaten, “sonra devam ederiz diyor” bir de illa kafa ütüleyecekler yani.
    Bir de combat ilk oyunda daha oturaklıydı ama bu oyunda zorlaştırmak için füşmanların neredeyse hepsine uzaktan vurma yeteneği vermişler ve şeyini çıkarmışlar. O fov ayarıyla zaten bir şey görünmüyor.
    Son olarak da tempo düşük ilerliyor maalesef. İlk üç oyun kısa ama özdü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

ben o hatayı ilk oyunda yaptım, hatta newgame+'da 3. zorluk seviyesinde zeus armor set toplayıp 4. seviyeye girmiştim, ama en zor modda oyun souls oyununa dönüşüyordu, evin önündeki en uyuz zombiler bile 2 vuruşta öldürüyordu, bu durumun Kratos'la alakasını kuramadığım için oyunu bırakmıştım

illa oynayacağım diyorsanız dodge, dodge, attack tarzı oynamalısınız, bütün düşmanların saldırılarını ezberlemelisiniz

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Zaten ezberlemeye calisiyorum ama her yerden düşman saldırınca yetişemiyorum bazıları için karakterin kalkan açması bile işe yaramıyor düşman yine de vuruyor, ve yerden can itemleri toplamak bir dert, üzerine gel tuşa bas diyene kadar tek atıyorlar, sadece gittiği yere kadar gitsin artık oyundan soğuyacak hale gelirsem zorluğu düşürürüm

• 26 saatin sonunda ana oyun + yan görevler şeklinde bitirdim. Endgame içeriği olarak Gna Boss savaşı ve birkaç görev kaldı. Valhalla ile beraber onları da müsait bir zamanda bitireceğim. Enfes bir maceraydı diyebilirim. 1650'imin hala nefesinin olmasına mı sevinsem yoksa Ragnarok'un çok çok güzel olmasına mı bilemiyorum. Belli ki üçlemenin ucundan dönmüşler ve 2018 GOW da adım adım işledikleri ne varsa Ragnarok da sıkıştırmışlar ama ucundan da kotarmayı başarmışlar.

• 2010 yılında GOW 3'te muhteşem ve epik boss savaşları yapabilen SONY ne oldu da 2024 yılında aynısını yapamıyor?

PS3 gibi çok zayıf bir konsolda harika sahneler yapabilen ekip ne oldu da aynı başarıyı PS5'te gösteremiyor? Çıldırmamak elde değil.

Teknolojik olarak geriye mi gittik ? Şöyle bir savaş artık imkansız mı ?

PS5 konsolu PS3'ten daha mı zayıf ?

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçeShirrakoyoutube
    God of War 3 Remastered Gameplay Walkthrough PS5 No Commentary 2160p 60fps HD let's play playthrough review guide Showcasing all cutscenes movie edition, all boss fights / boss fights, side missions, upgrades, outfits / costumes, all characters, best moments, final boss and true ending, secret ending. Subscribe for more! Shirrako Store: https://teespring.com/stores/shirrako-store Discord: https://discord.com/invite/shirrako Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/ShirrakoGaming/ Follow me on Twitch: http://www.twitch.tv/shirrakogaming Follow me on Twitter: https://twitter.com/shirrakogaming
    https://www.youtube.com/watch?v=ZHQu-E4ZZQE&t=89s
  • Valla ya yeni patchle bunu düzeltip neresi bozulacak acaba diye bekler oldum :D

@Hudson51 hocam oyun orijinal dosya doğrulamasını denemedim onu deneyeyim ama baştan kurulum yapar mıyım bilmiyorum ya 190 gb oyun yani :D şimdilik problem yok zaten pc başında 1 saat falan zaman geçirebiliyorum çökünce de zamanım doldu diyip kalkıyorum bu şekilde eşimden de çok oyun oynuyorsun diye fırça yememiş oluyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 30 Eylül 2024; 5:2:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PS bolumu dahil gordugum en buyuk criticism atreus bolumleri gibi gorunuyor ki katiliyorum, bir de sonlarda hikayeyi sikistirdiklari icin aceleye gelmis ki o da dogru.

Madem 3.oyunu olmayacakti keske Ragnarok cok daha uzun olsaydi, bir sene daha uzatsalardi developmenti yani. Neyse olan olmus, eger bir gow oyunu daha gorursek cok cok daha sonra artik, umarim eski kratos gelir. Soyle ofkeli, yikip, yakan eski kratos. Soft kratos oynamak pek zevkli hissettirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Yarısında falanım henüz muhtemelen ama senaryo ve hikaye anlatımı olarak ilk oyun daha iyiydi bence.

• Ben steam'den almayı düşünüyordum ama bizim ülkenin ekonomik durumu sağolsun oyun çok pahalı 2000 TL'ye yakın seviyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bi ayar bulamadım bu arada, geç oldu geri dönmem ama.
    Oyun'u %100 yapacağım için %70'lerdeyim bıktım yeminle bulmaca ile uğraşırken yanımzdakinin şuraya bak buraya bak böyle yapsakmı gibi konuşmaları tilt ediyor. Bırak arkadaş ben çözücem işte uğraşıyorum ne yardım ediyorsun bana :)

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Oynanış altında var ya. Girince atarım ss.

• 40 saatte nokta koydum. Ufak tefek işler kaldı. Çok yüklendim içim dışım GOWR oldu, Valhallaya sonra bakıcam.

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe
  • Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt
    Bn hesap aldım 199tle bu ayda ff16 alıcm

• Merhabalar. Oyunun dokuları düzgün yüklenmiyor herşeyi ultraya almama rağmen oyun ps1 düzeyinde görünüyor ve bazı dokular görünmüyor. Bu hatayla karşılaşan veya çözen var mı?

God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 1 Ekim 2024; 16:19:18 >
  • Oyun hack and slashten çıkmış soulsa dönmüş resmen adım başı boss var
    Tamam boss olurda bu kadarda cılkını çıkarmamak lazımdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt

Ssd'ye kurulu dimi?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.