Illska kardeşler adlı illetleri geçmenin bir yolu yok mu? Kafayı yedirdi şerefsizler. |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (36. sayfa)
-
-
dün 11900kf 4060ti ve 5600x 3080 sistemlerde oynadım vram leak işi bitmiş ya da önemsenmeyecek boyuta inmiş ama sürücüden rtx video iyileştirmesi ayarlarını açmayın bidliğin takılma yaptı. kapatınca bile düzelmedi baştan açmak gerekti.
-
Oyunun side questleri main questlerden daha eğlenceliymiş. ps4te ilk oynadığımda pek side quest yapmamıştım.. Nvidia kartlarda frame generation bozuk galiba ne zaman açmaya çalışsam oyun crash yiyip kalıyor.
-
Sıkıntılı evet. Amd Fg açın.
-
evet nvme
-
Ben ortalama 40 fps ile oynuyorum fg açınca karakterlerin çevresinde bozulma ve oynanışta gecikme hissediyorum, ayrıca fg açınca %10 anca fark oluyor hatta daha da az, güçsüz sistemlerde fg pek iyi değil galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce dosya doğrulaması yapın derim oyununuz orijinalse. Değilse silip bir daha yükleyin patch'ler ile beraber. Oyunun Shader Cache olayı pek çok kişide bozuk çalışıyor.
-
Patch gelmiş. Ha gayret Nvidia Fg düzelecek :) Geçen dediğim gibi Nvidia Fg aç kapa vs. yapınca vram maksimuma vuruyordu. Düzelmiş diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Ekim 2024; 19:0:5 > -
Sistem nedir?
-
-
-
Steam deck üzerinde eğer internet yoksa oyun başlamıyordu onu mu düzeltmişler acaba
İlk oyunu üç kez bitirmeme rağmen ikincisini zar zor bitirdim.Oyunun ortalarından itibaren aşırı sıkılmıştım.Ama yine de kötü bir oyun değil ama gerçekten sıkıcı bilmiyorum ilk oyundan aldığım keyfin yarısını almadım.
Atreus çok sıkıcı bir karakter..
-
Sadece Atreus değil oyun bir türlü sarmadı.Bir olmamışlık var oyunda.
Patch 4 for God of War Ragnarök PC is now live, please find the updates included below.
Updates
Crashes
Fixed a crash that would sometimes occur when looking at the Journal
Fixed a crash related to authentication flow when booting the game
Authentication Flow
Fixed multiple issues related to authentication flow and provided more communication as to what is happening to the user
Game Textures
Fixed an issue where game textures would unload while looking at the menu for a period of time
Fixed an issue where textures and models would be shown loading in while using fast travel through the Realm Between Realms
NVIDIA Memory Leak
Replaced NVIDIA Streamline to resolve an issue with memory leaks when switching between different Frame Gen settings
AMD Fixes
Fixed AMD FSR-FG flickering when in the pause menu
Fixed AMD FSR-FG performance and frame pacing issues
Fixed small memory leak when AMD FSR-FG on and off
Steam Deck Offline Mode
Fixed an issue where Steam Input would not work when playing in Offline mode
DualSense Controller
Fixed an issue where the DualSense controller would not work wirelessly
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam onları sonraya bırakın derim, aslında oyunun mantığı da o yönde ama biz nedense zorluyoruz :) Şu mezartaşı görevinde ki bosslardan bahsediyorsun galiba. En az 7 ya da 7.5 hatta 8 level civarı bir şeyde gidin fight atın yoksa çok zor kaçmak. Hele sonlara doğru inanılmazlar. EsoterickkyoutubeGod of War Ragnarok - Svipdagr the Cold & Sisters of Illska Boss Fight (No Damage / GMGOW)https://www.youtube.com/watch?si=8EaHXBaK9m6GIUFE&v=8d8Y1JR6H3E&feature=youtu.be
Şu elemanın yaptığı gibi deneyin birde, kardeşler odaklı giderseniz diğerini bloklamak kolay zaten, kardeşler daha çok element saldırısı yaptığı için güzel taktik aslında, direk kardeşlerin üstüne oynayıp diğerini bloklayıp vur kaç yapmak, ben kardeşleri sona bıraktım gerçi öyle geçtim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Ekim 2024; 8:37:27 >
-
benim de videolarım var bu cinnetkarlarla hatırlamak için baktım tyrfing kabzası kullanmışım önce kardeşler üstünde, bu kabza canından biraz götürüyor ama karşıdakinin canını da iyi alıyor, ikisini aynı yerde yakalarsan daha iyi.
Ali MaliyoutubeGod of War Ragnarok - Svipdagr the Cold & Sisters of Illska - GMGOW NG+https://www.youtube.com/watch?v=QJcO_ZRfu68
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 2 Ekim 2024; 9:41:38 > -
Bu daha epic bişey olmuş hocam, daha riskli ve daha keyifli olmuş.
Benim attığım video'da adam perfect atmış ama Balta'nın ağır runiğinde kar fırtınası var çeviriyor bitiyo olay kolaya kaçmış yani, sizinkinde emek var :)
Bu da benim kusursuza yakın olan bi boss savaşım, oyun ilk çıktığında Ps5'de oynarken yapmıştım, ilginç bir şey var yalnız ps5'de oynarken tek attım, Pc'de bu boss'da iki tekrar yaptım çok enteresan :)
İzlersen son anda birbirimize vuruyoruz ölüyo ama bende Damage yiyorum perfect son anda kaçıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Ekim 2024; 10:10:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X