< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
God of War: Ragnarök | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (38. sayfa)
-
-
Frameception demek
Afmf2 de bozulma yok kusursuz çalışıyor rx6800 ün önü afmf2 ile uzun yıllar açık rtx4080 i bile eskitebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
afmf2 evet güzel fsr-fg den emin değilim görüntü açısından anti lagda açılması iyi olur diye ibare var onu bulamadım bakıcam bir ara benim anlamadığım 6800 e 3070 e falan 2K kartı gözüyle bakılır hakkı 2K derler ama 1080pde 60 fpsi zor verirler benim gözümde 1080p kartı bunlar
-
Afmf2 nin altında anti-lag.
Kullanmayı bilirsen 6700xt 4k kartı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ekim 2024; 13:38:26 >
-
Gecikme önleme.
4k mönitörüm var Tam Ekran modunda 2 k ya çekemiyorum bunun bir yolu yok mu ? pencere moduna geçiyorum.
-
Şu oyunu en zorda oynamak isteyen aklıma tüküreyim, zorluğu düşürünce tekrar yükseltemiyorsunuz, 18 saatte vanaheim bölümüne anca geldim, bu freya ile alakalı bölüm var orası, tahminen oyunun 1/3 kısmını anca oynadım, hiç souls zorluğunda oyun oynamamış biri olarak buna ben katlanıyorum o manyak souls oyunlarına katılanlara saygım arttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dengelide oynamama rağmen bazı bosslarda cinnet geçirdim
Sonra bossun hareketlerini ezberleyince kolaylaşıyor
Ana hikayeyi bitirip direkt sildim başka birseyle uğraşmadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masaüstü çözünürlüğünü 2k ya düşürüp oyunu açın.
Ne boss'u, herhangi bir düşman bile çok zorlayıcı oluyor, birden fazla düşman gelirse mutlaka bir kaç kez ölüyorum, mesela üç düşman geliyor ikisini öldürdünüz hemen üç tane daha geliyor farklı aynı anda ama farklı hareket tarzları ile saldırıyorlar, yerde can var diyelim onu almak isteyip yanlışlıkla arkanızı mı döndünüz geçmiş olsun tek atıyorlar
HammerForgeyoutube"The Blades of Chaos" is Kratos' iconic weapon and one of the most representative weapons in the "God of War" game series. This weapon consists of two massive curved blades permanently fused to Kratos' forearms by chains. In the storyline of God of War, the God of War, Ares, created the Blades of Chaos. To faithfully recreate this legendary weapon from the God of War games, I spent over 2000 hours and used a 20-kilogram ingot of 1095 high carbon steel for forging. I also incorporated a lava effect into the weapon. The final single-handed Blades of Chaos weigh 3.4 kilograms, and I hope that a true "Kratos" can wield them. As a fan of the God of War series, crafting the Blades of Chaos has been a lifelong dream of mine, and now I finally have the opportunity to make it a reality. I welcome everyone to join me in reliving the most powerful weapon of the God of War series. #bladesofchaos #Kratos #TheBladesofChaos #WeaponForging #GodofWar #Handcrafted #WeaponSmith ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Welcome to the HammerForge channel! If you like my work, you can subcribe for more videos:https://youtu.be/IZx3RHLSWHc. Thank for watching my video.https://www.youtube.com/watch?v=mZK1s_dFnLU
-
Oyun bir önceki oyuna göre biraz daha zor dengeli zorluğu bile bazı düşmanlar yoruyor alışınca en zordada oynanır aslında oyunda vanaheim haritasına geldim oyunda benim anlamadığım tam bir koridor oyunu olmuş gibi hissettiriyor bir önceki oyunda böyle hissetmemiştim sanki her harita koridorda ilerliyorsun hissiyatı veriyor birde böyle büyük AAA kalitede neden çiçek bocek meyve gibi şeyleri toplama kısımları olur anlamıyorum atreus a gecince zaten tempo düşüyor üstüne böyle seyler yapınca sıkıyor ister istemez onun haricinde oyun çok iyi ilerliyor beğendim
Oyun ile ilgili daha oynamadan bir ön yargım oluştu. Steam Aktiviteler kısmında arkadaşlarımın paylaştığı ekran görüntülerine bakıyorum da ilk oyun ile Ragnarök arasındaki farkı oyun ismini görmeden anlayamıyorum neredeyse. Oynarken büyük ihtimal oyunun kalitesine kapılıp gideceğim fakat yine de can sıkıcı bir durum.
-
Aynı karakterler var ve bazı bölgeler de aynı. Normal yani. Direkt devam oyunu bu böyle görsele bakınca farklılık görmemek normal. İlk oyun yıllar sonra gelen, yıllar sonrasını anlatan ve gameplay olarak da değişikliğe giden bir oyun olduğu için yepyeni geliyordu haliyle. Bunun öyle bir iddiası zaten yok. Hangisi daha iyidir konusu ayrı. Bence ilki daha temiz. Deneyin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Ekim 2024; 21:13:21 >
İlk God of War optimizasyon açısından iyiydi. Bu oyunun PC optimizasyonu nasıl peki?
-
Oyunu bitirdim finali güzeldi fakat gereğinden fazla uzatılmış ve sürekli aynı döngüye giriyor valhalla bölümü ise dejavu gibi aynı şeyleri yaşıyorsunuz aşırı sıktı bölümü tamamlamadan sildim oyunu.
-
iyi değil özellikle 4gb vram kullanan ekran kartınız varsa sıkıntı.Bende 1060 6gb ekran kartı var ilk oyun yüksek ayarlarda 40 60 arası alıyordum.Bunda orta ayarlarda 40 fps göremiyorum.Bence ilk oyunla grafiksel anlamda bir fark da yok.Bu oyunda orta ayarlarda 30 fps altına bile düştüğü yerler oluyor.
-
Valla ne yalan söyliyeyim 1. oyunu seve seve oynarken 2. oyunda daha 5-6 bölüm sonrası sıkıldım. 1 haftadır da oynamıyorum oyunu.
-
Bu oyunun optimizasyonuna kötü diyenlerin iyi dediği güncel oyunları görmek isterim. Gayet iyi optimizasyonu. Hele ki diğer birçok oyunun durumunu düşünürsek. 8-9 senelik kartların zorlanması gayet doğal maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Ekim 2024; 23:49:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X