Şimdi Ara

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
19
Favori
29.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim yazmış olduğum mesaja cevap yazmanıza rağmen etiketlememenizden bahsetmiştim, son tartışmanızdan değil. Forumun olayı paylaşım yapmaktır özünde, her şeye cevap yetiştirmek bence. Veya Flood yapmak. Her neyse görüntü kirliliği devam ederse engelleriz zaten biz de, sorun değil. İyi forumlar.God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    O bilinçli değil gözümden kaçmış haklısınız kusura bakmayın. Ama diğer dediğinize katılmıyorum. Bir fikir belirtmişsiniz ben de ona yönelik görüşümü saygılı bir şekilde paylaşmışım. Yani bence buraya bir post atıldığında birinin gelip cevap vermesi normal burası forum olduğu için, hiç tepki verilmesini istemeyen zaten yazmaz ama hoşlanmıyorsanız engelleyin tabii ki tek tek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün başarımları fulleyerek bitirdim oyunu. İlk oyunun üstüne konulamaması veya dlc gibi gözükmesi düşüncelerine katılmıyorum. Videolardan izleyince belki öyle gelebilir ama oynayınca ve oyun sırasında bazı yeni mekanikler eklendikçe aslında ilk oyundan çok daha gelişmiş bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Grafik olarak neredeyse bir fark yok, zaten öyle bir fark beklemeye de gerek yok bence. Taş gibi. İlk oyuna göre çok daha fazla karakter ekleniyor ve hikaye de daha dolu bir halde ilerleyip son buluyor. Hikayenin gidişatı ve güzelliği tartışılır tabi ki, sözüm yok. Oynanış olarak benzeri olmayan bir oyun benim için. Gerçekten çok zevkliydi. Valhalla dlcsi de yunan üçlemesine çok güzel selamlar çakıyor, ana oyunu bitirenlere tavsiye ederim.

Eğer Kratos'un veya Atreus'un maceraları devam ederse ve o günleri görürsek mutlaka o maceraya ortak olmaya devam edeceğim.

• İlk oyunu aşırı beğenmiştim, bunu da yükledim, biraz oynama fırsatım oldu pazar günü. Hemen ağalarla karşılaşınca hobaa dedim. Bu oyunun hikayesi gerçekten mükemmel yazılmış. Oynama otur izle yani. Daha oyunun başındayım ama önceki gibi çok keyif alacağımı biliyorum.

• sırf ragnarok ve last of us 2 için ps4 almıştım 1 ay kullanıp hemen satmıştım. ps4ün gücü belli 30 fps oynarken bile mükemmel bir deneyimdi. bugün pcde deneme fırsatım oldu çok iyi be abi optimizasyanda güzel. oynayın oynatın böyle yüksek bütçeli yapımlardan sonra diğer oyunlar yavan geliyor.

• muspelheim'daki sınavların olayı nedir? 3 testi tamamlayıp sandığı açınca farklı sıralarda yapıp farklı ödüller alabilirmişiz gibi bir şeyler söyledi yancımız. aynı testleri tekrar tekrar ama başka sırayla mı oynamak gerekiyor?

• EceliYakın kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam 1-2/2-1/3-1/1-3 gibi yapmak gerekiyor.

• 65 saat sonunda artık kusucak noktaya geldikten sonra saldım oyunu. Muspelheim sınavları, Cinnetkarlar, Gnâ, Odin kuzgunları vs.. gibi yan aktivitelerin çoğunu tamamladım ama daha önce de söylediğim gibi sırf oynanış saatini uzatmak adına oluşturulan dar koridorlarda eser, irfan aramakla uğraşamayacağım bu oyunu da full başarım bitirmemiş olalım ne olacak.

Oyunu genel olarak beğendim ama ilk oyunu hikaye anlamında daha çok beğenmiştim bu oyunun özellikle son kısımları bariz aceleye gelmiş görkemli bir Asgard savaşı beklerdim ama ne olduğunu anlamadan bitti oyun. Oynanış anlamında ilk oyunun üstüne koymuş (bi zahmet) ama aman aman bir yenilik hissetmedim ben. Hatta keşke kalkan ilk oyundaki gibi bir yetenek ağacına sahip olsaydı da her yetenek için bir kalkan değiştirmek zorunda kalmasaydık. Gönül isterdi ki ilk oyunun finalinde sahip olduğumuz yeteneklerle bu oyuna başlayıp bu oyunda farklı yeteneklere kavuşalım ama herhalde bunu yapabilecek hiç bir oyun yok piyasada God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe  Yine de ilerledikçe ilk oyundaki yeteneklerimizi tekrar almak can sıkıcı oldu...

İlk oyunun finali öyle bir şekilde bitmişti ki ikinci oyunun hikayesi beni gram tatmin etmedi (Bu öznel bir düşünce hikayeyi çok sevende vardır saygı duyarım) bir ara baya mesele olan olayı ben hala merak ediyorum ilk oyunda boruya kim üfledi neden açıklamıyorsunuz arkadaş God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe  açıklandı da ben mi kaçırdım yoksa? neyse uzun lafın kısası hikaye anlamında çok beğenmediğim, oynanış olarak yer yer yepyeni bir oyun yer yerde dlc gibi hissettiren bir oyun olmuş. Ben Dengeli zorluk seçeneğinde oynadım Cinnetkarların kralıyla Gnâ hariç zorlandığım bir yer olmadı bu ikisinin zorluğu da sırf zor olsun diye yapılmış yani canları az gidiyor ama vurduklarında bizim canı yarıya alıyorlar direk. Ama son seviyede Muspelheim'a gitmek aşırı OP hissettiriyor herkese tavsiye ederim çok zevkli savaşlar çıkıyor.

Valhalla DLC'sine hiçbir eleştrim olmayacak çünkü zaten ücretsiz sunulan bir DLC ama savaşlarda ilk üçlemedeki tınıları duymak, karakterleri görmek çok güzel oldu daha ilk üçlemeyi bitireli 2 ay olmamıştı anılar zaten tazeyken yine tazelemiş olduk God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe  Son olarak da oyunu Dualsense ile oynadım ama Haptic Feedback dışında bir olay görmedim ya Exclusive oyun yapıyorsunuz kendi gamepad özelliklerinizi siz kullanmayacaksınız da 3. parti stüdyolar mı kullanacak? baltaya ayrı, mızrağa ayrı, kılıçlara ayrı tetik eklenilebilirdi mesela rakibin üstüne koşarken baltayla ağır saldırı sırasında(zıplayıp yere vurduğu hareket) tetik sertleşse harika hissettirirdi ama zaten port bu kadar tembelce yapılmışken, toparlamak için patch üstüne patch geliyorken dualsense kullanımına kasacaklarını düşünmüyorum.

Oyunu RX6600 R5 3600 ve 16GB ram ile ara çökmeler dışında sorunsuz oynadım diyebilirim. Youtube'da bir videoda bulduğum optimize ayarları yaparak(FPS'i de 45 e sabitleyerek) dropsuz oynadım ama dediğim gibi ara ara oyun çöktü. Son patchlerle bellek sızıntısını çözdüler yoksa oynayamıyordum oyunu resmen God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

İlk oyundan çok farklı hissettirmese de, hikaye anlamında arşa çıkmasa da, yer yer tempoyu düşürüp yükseltse de bu oyun diğer Sony Exclusive oyunları gibi çok başarılı bir oyun umarım erken zamanda Part 2'de PC'ye gelir oynamamış olan arkadaşlar bir an önce bu harika oyunla güzel vakit geçirirler. Adamlar öyle bir oyun yapıyor ki eleştirirken bile başka oyunlarla değil yine öncülüyle kıyaslayabiliyorsun Ragnarök oyun olarak güzel vakit geçirilecek bir oyun ama başarım fullemeye çalışmayın hikayeyi oynayıp geçin yan görevler ve toplanabilirler aşırı sıkıyor oyundan soğumayın boşu boşuna God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• Oyunu tamamladım. Oynanış ve çeşitlilik olarak ilkinden iyi olsa da senaryo ve anlatım noktasında kusurlu olduğunu düşünüyorum. İlki çok daha derli toplu bu noktada. Üç oyun olması gerektiği bariz. Adının hakkını verdiğini düşünmüyorum. Son bölüm tam bir hayal kırıklığı. Sonlarda heyecanın, keyfin tavan yapmasını beklersiniz ama bu asla olmuyor. Oyun başlarken bitmiş gibi hissettiriyor. Çünkü çok fazla karakter, çok fazla anlatılmak istenen var. Üzdü bu açıdan ama oynanış keyfi olarak iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2024; 19:22:42 >
  • Forbidden West'ten sonra bu oyunda çıkarmış olalım diye yapılmış kolaya kaçılmış uğraşılmamış.

• Valhalla DLC'sini bitirip buraya yazmaya geldim :) bence DLC çok daha keyifliydi, bazı oyuncuları bıktıracak cinsten olabilir ama ben çok keyif aldım, oyunu %100 başarım yaptım daha da oynamam herhalde :) yani yeni oyun çıkardık deseler şöyle bir bakar sonra oynarım büyük ihtimal. Valhalla başarımları da ayrı zevkliydi, hele bir tanesi için biraz uğraş gerekiyor, baya bir uğraştırır diyordum tekte aldım kolay oldu güzel oldu.

• 25 saatin sonunda oyunun henüz yarısına anca gelince artık gerçekten çekilecek çilem mi yokmuş deyip zorluğu düşürdüm, bazı bölümleri o kadar çok oynadım ki rüyalarıma girmeye başladı, artık gerçekten düşmana doydum diyebiliyorum, fakat hala bazı miniboss'lar gerçekten zorluyor

• 40 saat sonra NG+'den devam.. Updatelerle beraber kafadan bi 10 fps daha yükselmiş, daha oturaklı olmuş.

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe

• Her şeyi ile şahane bir oyun gerçekten. Bu arada zor seviyede cinnetkarlar gerçekten insana cinnet geçirtecek türden olmuşlar 20-30 kere deniyorsunuz yok arkadaş. Hele 3 lü gelenler var o zaman tam geçmiş olsun God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• Artık 35 saattir oynuyorum en büyük sıkıntılardan biri de birden fazla düşmanda her düşman farklı atak yapıyor ve bazen ikisini aynı anda göremiyorsunuz bir çok kez bir düzine düşman geliyor aynı anda hem önünüzdeki düşmanla boğuşup hemde etrafınızdaki olan biteni takip etmeniz gerekiyor, bazen eleştirdiğimiz düşmanlar sıra sıra geliyor yapay zeka yok diyoruz ya o durumu özlüyorum

• God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe

Hardrefill denen boss ne zormuş, ps4'de denemiştim çor zorlanmış ve geçememiştim, bu sefer inat ettim tahminen 40 kez denedim ve geçmeyi başardım, özel bir hediye vermiyor ama kazanma hissi bile yetti

• Vereceğiniz spoilerin....

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Arkadaşlar Nilfheim'e gidip maskenin son parcasini aliyoruz. Daha sonra Thor bizi öldürecekken kaciyoruz. Buraya kadar tamam.. Diyarlar arasi eve geldim.. Başarim tamamlamak icin Nilfheim'de Maskenin son parcasini aldigim yere işinlanamiyorum ? Görevi yapmadan önce mistik aga gecidini dahi bulamadim ? buraya başka nasil gidebilirim ?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

spoiler vermedim ki, hikaye ile alakası olmayan ve tercihen yapılan bir dövüş, kapışma gibi

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Spoiler:

Hikayeyi tamamlayınca sindrinin evinde ki sincap bişey veriyor onunla gizli geçitler açılıyor gidebiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.