Şimdi Ara

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
19
Favori
28.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spatial Audio
    Fixed crash related to spatial audio that could occur in multiple locations throughout the game with random intervals
    Fixed an issue with audio dropping out when spatial audio was enabled
    Mouse Input/Camera
    Fixed mouse input focus issue where mouse would not control camera, but could still control menus
    Moved mouse controls to use raw input instead of GameInput driver
    VRAM Utilization
    Texture Quality now uses fixed sized texture caches in VRAM instead of growing to use all of available VRAM
    VRAM usage shown in the settings menu now reflects the amount of VRAM allocated based on the current settings as a percentage of amount recommended by operating system. Usage over 100% will work but can lead to performance degradation.
    Modified VRAM texture cache algorithm to reduce VRAM usage that may have caused performance to degrade over time
    Controller
    Fixed an issue with 3rd party controllers having stick drift
    Animation
    Fixed animation issues in 32:9 super ultrawide screen in Open Your Heart cinematic
    Patch 3 çıkmış
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güvenilir bir kanaldan güzel teknik analiz ve optimize ayarlar. oynayacak olanlar mutlaka göz atsın.

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #TürkçeDigital Foundryyoutube
    Sony Santa Monica Studio teams up once again with Jetpack Interactive to deliver one of the smoothest PC ports we've seen. Alex goes in-depth on the PC version of the PlayStation 4/5 juggernaut, revealing a highly accomplished port - with just a few edge-case problems that should be resolved in upcoming patches. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00:00 Introduction 00:00:17 Why this port is great 00:03:01 PlayStation vs. PC 00:08:24 Performance Cliffs 00:15:35 Room for Improvement 00:17:03 Optimised Settings 00:21:09 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?si=bHmCY6BmfbsKZZYo&v=cITEbCFGutc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 27 Eylül 2024; 18:43:27 >
  • Nvidia’nın Frame Generation’ı ve Memory Leak toparlandı mı? Birkaç haftaya başlayacağım da eğer Frame Gen hala problemliyse AMD’ninkini kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Amd kullanın. Tam düzelmiş değil. Menülerden oyuna geçerken donma yapıyor vs. Amd stabil.

Nvidia düzelmiş. Bir de VRAM kullanımı 11.7’den 8’lere düştü son patch ile. Amd’de rastgele frame kilitleme ve ghosting sorunu var. Nvidia daha iyi son patch ile.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Bugün bi güncelleme gelmiş memory leak’le ilgili, deneme şansınız oldu mu? Sony oyunlarının çoğunda bu problem var maalesef. Şu anda Ghost of Tsushima oynuyorum, 1,5 saatte bir kapatıp açmadan veya ayarları kısıp arttırmadan toparlamıyor VRAM

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

VRAM kullanımı toparladıysa sevindim ya, Frame Gen’i artık denerim ikisini de olmadı. Teşekkürler hocam

Yok denemedim ama maddelere bakılırsa düzelmiş. Fakat leak için bunlar, dediğim problem ile bir ilgisi yok gibi. Bence önemi de yok bu arada bu oyun için. Görsellik olarak da hemen hemen aynı sonucu veriyorlar fg ile. Hatta biraz daha fazla fps veriyor Amd. Direkt onu kullansanız olur yani. Zaten Dlaa ile birlikte çalışabiliyor.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Ben göremedim ghosting.

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Ben göremedim ghosting.
    Kratos’un kafasının çevresinin etrafında saydamlıklar oluyor bazen ve Yak’ın olduğu bölümde özellikle tüy, çalılık vb. çoksa o zaman görüntü çok net olmuyor.

• AMD kartlar bugün gelen patch ile çok daha iyi oldu, Nvidia kartlarda sorunlar devam ediyor. Ayrıca en önemli sorun olan gamepad de çubuk kayması çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Eylül 2024; 22:56:2 >
  • Patch 2 vs. 3.

Vram problemi tamamen düzelmiş gibi.

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe
  • until dawn da geliyor sony den akıyor bu ara God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe 

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

8-9 saatlik bir oyun için fiyatı çok fazla ya. Gow bile 50 dolar bu 60. İndirim beklemek makul gibi.

• Size güzel bir haber de benden gelsin, DSX’e Dualsense DLC’si geldi. Böylece eğer herhangi bir oyunda kablolu Dualsense desteği varsa, kablosuz olarak, adaptive trigger ile oynayabilmenizi sağlıyor. Üstelik kablosuz haptic feedback de getirmeye çalışıyorlar. Sony'nin yıllardır yapmadığını adamlar yaptı sonunda.

• Patchden sonra someting went wrong diyor.Oyun açılmıyor.Çözümü bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 28 Eylül 2024; 1:8:27 >
  • En zor modda loki ile ilk oynadığımız bölüme kadar gelmiştim bi sorun oldun steami kaldırmak zorunda kaldım tüm kaydım silindi varmı elinde kaydı olan paylaşabilecek birisi şuan bir alt zorlukta oynuyorum

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Hocam update 3 den sonra gayet güzel olmuş nvidia için de. Ben update 2 ile de memnundum ama bu daha da iyi olmuş. Ayrıca nvidia reflex açık olsa da bir önceki update e göre gecikme sıfıra inmiş sanki. Yağ gibi akıyor şu an 😀

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.