< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe (33. sayfa)
-
-
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güvenilir bir kanaldan güzel teknik analiz ve optimize ayarlar. oynayacak olanlar mutlaka göz atsın.
Digital FoundryyoutubeSony Santa Monica Studio teams up once again with Jetpack Interactive to deliver one of the smoothest PC ports we've seen. Alex goes in-depth on the PC version of the PlayStation 4/5 juggernaut, revealing a highly accomplished port - with just a few edge-case problems that should be resolved in upcoming patches. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00:00 Introduction 00:00:17 Why this port is great 00:03:01 PlayStation vs. PC 00:08:24 Performance Cliffs 00:15:35 Room for Improvement 00:17:03 Optimised Settings 00:21:09 Conclusionhttps://www.youtube.com/watch?si=bHmCY6BmfbsKZZYo&v=cITEbCFGutc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 27 Eylül 2024; 18:43:27 > -
Nvidia’nın Frame Generation’ı ve Memory Leak toparlandı mı? Birkaç haftaya başlayacağım da eğer Frame Gen hala problemliyse AMD’ninkini kullanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd kullanın. Tam düzelmiş değil. Menülerden oyuna geçerken donma yapıyor vs. Amd stabil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia düzelmiş. Bir de VRAM kullanımı 11.7’den 8’lere düştü son patch ile. Amd’de rastgele frame kilitleme ve ghosting sorunu var. Nvidia daha iyi son patch ile.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bugün bi güncelleme gelmiş memory leak’le ilgili, deneme şansınız oldu mu? Sony oyunlarının çoğunda bu problem var maalesef. Şu anda Ghost of Tsushima oynuyorum, 1,5 saatte bir kapatıp açmadan veya ayarları kısıp arttırmadan toparlamıyor VRAM
VRAM kullanımı toparladıysa sevindim ya, Frame Gen’i artık denerim ikisini de olmadı. Teşekkürler hocam
Yok denemedim ama maddelere bakılırsa düzelmiş. Fakat leak için bunlar, dediğim problem ile bir ilgisi yok gibi. Bence önemi de yok bu arada bu oyun için. Görsellik olarak da hemen hemen aynı sonucu veriyorlar fg ile. Hatta biraz daha fazla fps veriyor Amd. Direkt onu kullansanız olur yani. Zaten Dlaa ile birlikte çalışabiliyor.
Ben göremedim ghosting.
Kratos’un kafasının çevresinin etrafında saydamlıklar oluyor bazen ve Yak’ın olduğu bölümde özellikle tüy, çalılık vb. çoksa o zaman görüntü çok net olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: JePinkman
Ben göremedim ghosting.
AMD kartlar bugün gelen patch ile çok daha iyi oldu, Nvidia kartlarda sorunlar devam ediyor. Ayrıca en önemli sorun olan gamepad de çubuk kayması çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Eylül 2024; 22:56:2 > -
Patch 2 vs. 3.
Vram problemi tamamen düzelmiş gibi.
-
until dawn da geliyor sony den akıyor bu ara
-
8-9 saatlik bir oyun için fiyatı çok fazla ya. Gow bile 50 dolar bu 60. İndirim beklemek makul gibi.
-
Size güzel bir haber de benden gelsin, DSX’e Dualsense DLC’si geldi. Böylece eğer herhangi bir oyunda kablolu Dualsense desteği varsa, kablosuz olarak, adaptive trigger ile oynayabilmenizi sağlıyor. Üstelik kablosuz haptic feedback de getirmeye çalışıyorlar. Sony'nin yıllardır yapmadığını adamlar yaptı sonunda.
Patchden sonra someting went wrong diyor.Oyun açılmıyor.Çözümü bilen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 28 Eylül 2024; 1:8:27 > -
En zor modda loki ile ilk oynadığımız bölüme kadar gelmiştim bi sorun oldun steami kaldırmak zorunda kaldım tüm kaydım silindi varmı elinde kaydı olan paylaşabilecek birisi şuan bir alt zorlukta oynuyorum
Hocam update 3 den sonra gayet güzel olmuş nvidia için de. Ben update 2 ile de memnundum ama bu daha da iyi olmuş. Ayrıca nvidia reflex açık olsa da bir önceki update e göre gecikme sıfıra inmiş sanki. Yağ gibi akıyor şu an 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X