Şimdi Ara

golf 1.2 tsi guvenilir mi?(kronik sorunlari var mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 tsi sorunsuz uzun sure kullanilabilir mi mesela 5-6 sene gibi. Bilinen sorunlari var mi uzun vadede ortaya cikabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abov soruya bak.Linç ederler seni arkadaşım koş kaç kurtar kendini
  • o paralara çıkıyosanız mazda 3 düşünün derim

• Turbo motoru layıkıyla kullanırsan daha uzunda gider.
  • As sonra yağ yakarcılar gelir. Şaka bir yana yukarıda söylendiği gibi turbo motor düzgün kullanılırsa daha fazla da gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wankel motor gibi motorlar dışında üreticiler araçlarına düşük km de biten motorlar koymazlar.

En az 300.000-500.000km gibi hedefleri vardır.Tabi bu kmlere gelene kadar parçalar değişebilir sorunlar çıkarabilir.

Biraz da şans işidir.

Sonuçta turbo araç alıyorsunuz.

40.000 km F10 5 serisine turbo patlattıran tanıdığım var.

Sonuçta bunlar turbo motorlar düzgün kullanmazsan hor kullanır fabrikadan çıkışlı gibi değilde chip ve ya hava filtresi tarşı şeyler kullanırsan tabi ki sorun çıkarma

ihtimali artar.

Ama kullanman gerektiği gibi kullanır aracı zorlamazsan düzgünce giderseniz uzun ömürlü olur.

Ama şansına aracındaki turbo da fabrikasyon bir sorun olabilir.

Turbo motorlu araçlarda her an her şey olabilir.

Yani biz size sorunsuz deriz ama sorun çıkarır belli olmaz.

Yani 1.2 TSİ'da olan risk tüm turbo motorlu araçlarda vardır.

Kronik sorun olarak derseniz bilmiyorum internette araştırmak sonuç verebilir.

Kullanan bir Abimiz var ama artık Otomobil Genel forumuna yazmıyor belki PM den yardımcı olur size

• Bakiyasar B kullanıcısına yanıt
    MANUEL alınırsa bi sorun yapmaz gayet kaliteli sorunsuz rafine araçtır kasayı rahat taşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7.5 DSG sorunu varmı ?
    5 yıl önce açıldı
    2013 Golf Dsg sorunu olur mu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm tsı yağ yakarcılar ve mazda fetişleri konuya lütfen

Not; tsı vergisi az, performansı 1.8 atmosferik gibi, yakıtı efendi kullanımda dizele yakım olan, taş gibi sağlam bir motordur.

• Soruya bak, millet 30 senelik murat 124leri kullanıyor hala, adam 5 sene golf kullanılır mı diye sormuş.

Yok kardeşim kullanılmaz 3 yıl yürüyen, 4 yıl motor ömrü vardır, ondan sonra yolda kalırsın, ekmeği yenmiş olur ...
  • Golfün en mantıklı kombinasyonu. Alınır binilir. Mazdacılar yine affetmemiş bu arada
  • 1.2 tsi manuel sınıfının en iyi f/p sahip aracı bana göre
  • az dürüst olun ya, o paraya kaç kişi gider mazda 3 alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Tüm tsı yağ yakarcılar ve mazda fetişleri konuya lütfen

Not; tsı vergisi az, performansı 1.8 atmosferik gibi, yakıtı efendi kullanımda dizele yakım olan, taş gibi sağlam bir motordur.

neden bu atmosferiklerden kuyruk acınız var
    neden söylemiyorsunuz tüm kullanım senaryolarında 1.8 atmosferik kadar yakıyor hemde lpg uygulanmadığı için 1.2 tsı km de ortalama 40 kr yakarken 1.8 atmosferik lpg ile 25 kr ları rahat görüyor hemde nazik turbo uzun ömürlü olsun diye stop etmeden bekleriz diyemiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

quote:

neden söylemiyorsunuz tüm kullanım senaryolarında 1.8 atmosferik kadar yakıyor hemde lpg uygulanmadığı için 1.2 tsı km de ortalama 40 kr yakarken 1.8 atmosferik lpg ile 25 kr ları rahat görüyor hemde nazik turbo uzun ömürlü olsun diye stop etmeden bekleriz diyemiyorsun?

Lpg niye takacaksın 1.2 tsı motora, neden bagajda bomba taşıyacaksın ?
    Zaten dizel kadar yakıyor

İsteyen gidip kol gibi mtv ödesin, isteyen su gibi benzin harcasın. Ben fikrimi söyledim

• mis gibi alınır binilir ama siz yinede garantisini 4 yıla çıkarın ne olur neolmaz diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

quote:

Lpg niye takacaksın 1.2 tsı motora, neden bagajda bomba taşıyacaksın ?
    Zaten dizel kadar yakıyor

İsteyen gidip kol gibi mtv ödesin, isteyen su gibi benzin harcasın. Ben fikrimi söyledim

bagajda bomba ?
    Ondan bi çok markanın fabrika çıkışlı lpgli araçları var değil mi?
    Diyeceksin o fabrika çıkışlı bişey olmaz diye...
    O zaman ben susar tsı'nizle mutluluklar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdm_06

o paralara çıkıyosanız mazda 3 düşünün derim

aynen abi, ne gerek var golfe falan..
    zaten hiç anlamıyorum insanları ya 5-6 yıl saglam sorunsuz binecem deniyorsa neden japon otomobili bakılmıyor hiç anlamıyorum, yumuşak göğüslü olması herşey demek mi.. aslında vw sanıldıgı kadarda sorunsuz değil bence sorunları görüyoruz, tamam güzel kötü araç değil ama yinede bir mazdanın vs. yanında bence sıfır kalır, japonun saglamlıgı güvenilirliği bence çook daha iyidir, ayrıca tsi motoru ne kadar uzun kullanacagınızda muamma ben sürekli sıkıştırılan turboyla yüksek güç elde edilen bir motorun - henüz - uzun süreler kullanılabileceğinden şüpheliyim. al mazdayı bakma arkana derim.. tipse tip, şekilse şekil motorsa motor.. yapıştır geç, ayrıca lpgde takılabilir, takılamazsada diger alternatifi olan honda vs. düşünülür dha mantıklı
    tside 7-8 litre yaktırsan şehiriçi 34-40 lira 100 km. lpg daha uyguna gelir uzun kullanımda.

• quote:

geldi yine mazda timi
    ha gayret bu ay satışlardan 90 dan 100 adete çıkacakmış.
  • dsg alma yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

geldi yine mazda timi
    ha gayret bu ay satışlardan 90 dan 100 adete çıkacakmış.

90 tane sattı mı ya?

ben 54 tane falan biliyordum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.