Bildirim
GOLF 4 ACIL :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Sorun büyük ihtimal lastikteki abs sensörlerinden birinden kaynaklı olabilir. Bilgisayara bağlatıp arızanın tam ne olduğunu görebilirsiniz. Çözümde o arıza kodunda gizli =)
Eğer sensör arızası ise (50TL civarıl(parça)+50 tl işçilik) 100 TL ye halledilebilir.
https://merttugoto.com/urunler/5339/abs-sensoru-bora-golf-4-a3-
http://www.yedekparca.com/50343.html
Ama sorun ABS beyninden ise o zaman tuzlu bir meblağ karşınıza çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 28 Ocak 2015; 2:38:45 >
-
Aks kafalarinda mi var sensör? Bana pahalıya patlar mi sizce? Lamba yanar tamam da abs neden devre dışı kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: byfc18
Aks kafalarinda mi var sensör? Bana pahalıya patlar mi sizce? Lamba yanar tamam da abs neden devre dışı kalıyor
.Mesajımı güncelledim.
ABS' nin çalışması için o sensörlerden lastiğin devir bilgisini alması gerekli. Bu sebepten dolayı abs sistemi kendini arıza konumuna alır -
Tmm hocam teşekkürler. Yarin gidip bir cihaza bağlatayim..
Büyük ihtimalle sensör bozuldu ya da temassızlik
Abs sistemi bir tekerin devrini okuyamazsa komple devre dışı bırakır sistemi
Yikamadan çıkınca yandı bende islandigi için oldu deyip onemsemedim 4 5 kez sert fren yaptım lamba söndü 1 gün hiç yanmadi. Bugün tekrar yanmaya basladi. Belki de temassizlik dediğiniz gibi
Akünün üzerindeki Sigortaları değiştirin
Açıklar misiniz bununla ne alakası var
Hocam bugun sanayiye gidecekken 3 4 defa sert fren yaptım ve lamba söndü abs debreye girdi. Sizce neden çamur yada su kalmis olabilir mi? Suan düzeldi gibi
Benim önerim yine de bilgisayara bağlatıp hata kodunu inceletmeniz yönünde. Toz çamur gibi maddelerde hata verdirmiş olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X