Şimdi Ara

golf 5 1.6 fsi alıyorum YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar golf 5 2004 model 22 bin tl ye 3 parça boyalı (arka kısım) 184 bin km de arac alıyorum adamla anlaştım 24 bin den 22 ye indirdim 1.6 fsi motor sizce bu km de alınırmı motor ömrü ne kadar gider cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Lpg uyumu hiç iyi değil ,

Motor biraz gürültülü çalışıyor Benzinli motora göre ,

Biraz fazla yakar.

Bana kalırsa almayın der
    im.

Lpg takıntınız var ise Düz Hitler motor olanlara bakın onların fiyatları biraz daha yüksek oluyor ama değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 28 Ocak 2014; 22:08:36 >
  • Çok yakar az kaçar.Lpg uyuöu iyi değil.Km si fazla model yılı düşük.Almayın
  • şehir içi 7 litre şehir dışı 5.2 litre yakıtı varmış bende fluence 1.6 benzinli var 2012 bunu satıp onu alıyorum wv bana renault dan sonra çok daha kaliteli gibi gelio bilmem siz ne dersiniz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresaglam

şehir içi 7 litre şehir dışı 5.2 litre yakıtı varmış bende fluence 1.6 benzinli var 2012 bunu satıp onu alıyorum wv bana renault dan sonra çok daha kaliteli gibi gelio bilmem siz ne dersiniz bu konuda

Golf 5'in konforu güzel fakat üzerinde bulunan Fsi motor verimli bir motor değil performans açısından verimsiz aynı şekilde yakıtıda çok.

Lpg uyumu istiyorsanız Düz Hitler motor olanlara bakın derim ben.

Ben performans istemem yakıtı da önemli değil diyorsanız hayırlı ols
    un.
  • Performansı düşük sanırım.Arkadasta vardı memnun değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şehir içi 7 litre şehir dışı 5.2 litre yakıtı varmış bende fluence 1.6 benzinli var 2012 bunu satıp onu alıyorum wv bana renault dan sonra çok daha kaliteli gibi gelio bilmem siz ne dersiniz bu konuda

2012 fluance verilip hiç 2004 golf alınırmı? Aklınızı başınıza alın bence...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba arkadaşlar golf 5 2004 model 22 bin tl ye 3 parça boyalı (arka kısım) 184 bin km de arac alıyorum adamla anlaştım 24 bin den 22 ye indirdim 1.6 fsi motor sizce bu km de alınırmı motor ömrü ne kadar gider cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

merhabalar.aracın fiyatı uygun.sanırım km sinden dolayı uygun tutmuşlar.aracın genel vaziyeti iyiyse yani hor kullanılmamış bir araçsa alın derim.artık klişe haline gelmiş yorumlara bana sorarsanız çok da takılmayın.sıradan bir 1.6 atmosferik motor ne kadar yakıt tüketiyorsa fsi de o kadar yakıt tüketiyor.performans olarak golfte 115 hp nin hakkını sonuna kadar veriyor emin olun.sonuçta direkt enjeksiyonlu bir motor,verimli ve performanslı.yüklenmeden kullanıldığında da gayet tasarruflu.ayrıca o çok övülen TSİ den tek eksisi turbonun olmayışı.artık lpg uyumu da var ve son güncellemelerde artık rölantide benzinle çalışma sorununu da çözmüşler.böyle olunca lpg de gayet tasarruflu.kısacası tavsiye ederim.fsi de yağ eksiltme türünden sorunlar asla yaşamazsınız.iyi geceler...

• quote:

1.6 benzinli fluenceden sonra uçak gibi gelir size.konforu ve yol tutuşu da fluenceden daha üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 28 Ocak 2014; 22:27:40 >
  • FSI Motor mu ? ASLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

2012 fluance verilip hiç 2004 golf alınırmı? Aklınızı başınıza alın bence...

kıredi borcum var 14 bin tl o yuzden satıp bunu alıyorum ödemekte zorlanır hale geldim bırakın benzin koyup gezmesini günümüz şartlarında hem kredi hem benzin adamı maf ediyo ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

quote:

1.6 benzinli fluenceden sonra uçak gibi gelir size.konforu ve yol tutuşu da fluenceden daha üstündür.

yorumlarınız için teşekkür ederim bende bu kanıya varmıştım fluence hiç bekleneni veremedi çok hantal bi araba ve wv kalitesinde hiç bi zaman da olamaz zaten çok araştırdım gidip 22 bin liraya 2011 punto almayı ve benzeri araçları ama wv sınıfının en iyisi bence

• Fsi pişmanlıktır.
    Hitler olanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Fsi pişmanlıktır.

neden pişmanlık oluyor anlamıyorum hitler motoru 1998 model golf 4 dede var ve teknoleji olarak geri bi motor artı 102 ps beygir gücü de düşük oysa fsi çok daha iyi tek sorun lpg ise taktırmam olur biter
  • quote:

quote:

Fsi pişmanlıktır.

neden pişmanlık oluyor anlamıyorum hitler motoru 1998 model golf 4 dede var ve teknoleji olarak geri bi motor artı 102 ps beygir gücü de düşük oysa fsi çok daha iyi tek sorun lpg ise taktırmam olur biter

Hocam sizin bileceğiniz iş.Fakat benzin hiç ekonomik değil.10 lt benzin tüketen aracında gitmesini beklemem tuhaf olmamalı.

• quote:

quote:

quote:

Fsi pişmanlıktır.

Hocam sizin bileceğiniz iş.Fakat benzin hiç ekonomik değil.10 lt benzin tüketen aracında gitmesini beklemem tuhaf olmamalı.

motora yüklenirsek yakmayan dediğimiz araba bile 10 litre yakar tabi bu motoru rolantide kullanıcağım anlamına gelmez.. lpg son güncellemelerle arkadaşların dediğine göre tam uyumlu hale getirilmiş

• emresaglam E kullanıcısına yanıt
    Bende 2004 model golf4 vardi. Hitler motora sahip 8 valf.
    Kaymak gibiydi, 1ay once 22.500 e verdim honda civic aldim.

Konfor ve sehir icinde golf u ariyorum.

Fsi basarisiz zaten olsaydi devami gelirdi.

Bu arada araciniz saglam yakar. Bu yuzden lpg yi bir yerde dusunun,

• Fsi'ın devamı aynı motorun turbo beslemeli, TSI olarak downseizing yapılarak devam edilmesi sonucunda başarılı bir motor. Sensör arızası dışında gayet verimli ve yeterki bir motordur. 1.6lt hitler'e kıyasla aynı bakımlar yapılmış bir FSI motor yaklaşık 1-1.5lt daha az tüketir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Bende 2004 model golf4 vardi. Hitler motora sahip 8 valf.
    Kaymak gibiydi, 1ay once 22.500 e verdim honda civic aldim.

Konfor ve sehir icinde golf u ariyorum.

Fsi basarisiz zaten olsaydi devami gelirdi.

Bu arada araciniz saglam yakar. Bu yuzden lpg yi bir yerde dusunun,

bende biraz o yuzden artık japon ve fransız arabalarına yönelmek istemedim teşekkürler yorumlarınız için lpg yi dikkate alıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fsi pişmanlıktır.

motora yüklenirsek yakmayan dediğimiz araba bile 10 litre yakar tabi bu motoru rolantide kullanıcağım anlamına gelmez.. lpg son güncellemelerle arkadaşların dediğine göre tam uyumlu hale getirilmiş

Motor doğrudan enjeksiyonlu.
    Lpg kitleri mevcut.Fakat sıvı sistemler çok pahalı.(5000-6000 lira)
    karışık yakıt yakan sistemler ise pek tasarruf getirmiyor .
    Yine de karar sizin .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.