Şimdi Ara

Golf 5 için 16' mi 17' jant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model Golf 5 com. Tsi 140hp aracım var bu ay sonunda vizesi var, aracım 38.000 kmde lastiklerim bitti değişmesi gerekiyor.

Şimdi soruma gelince aracımda comfort 15" 195 taban genislikli aliminyum Çelik jant mevcut, ben görsellik hemde yol tutuş için jantlari ve lastiği genişletmek niyetindeyim, Cms nin 428 kod Nolu jantini beğendik.
    Bu jantin 16" mı 17" olanını mı almalıyım yoksa suan üzerinde olanlami devam etmeliyim biri 575 lira digeri 650lira.

(2013 Aralık gibi aracımı d sınıfı bir araç ile değiştireceğim )

• 17" Cms 428 iyi durabilir.

BBS tarzında guzel bir janta benziyor
  • 17 takacaksan yay şart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 17 Mart 2012; 13:50:28 >
  • zaten 17'' alırsam keninlikle 3,5mm yay takacağım..
    karar verebilsem
  • Jant bu...

• bu jNTIN 16" olanı sitesinde görünmüyor. sadece 17 ve 18" olan ebatları var. size tavsiyem 16" 607 kodlu janttan taktırmanız yönünde olur. saygılarımla.

bu arada fiyatta çok ucuzmuş. orjinalleri 2000 lira civarındayken bunlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor anlamış değilim
  • Sayın VVVertigo önerinizi dikkate alacağım.
    Zaten en büyük tereddüdüm 16& 17 arasında kalmış olmam, unutmadan jantlar orijinal ve sıfır alınacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Sayın VVVertigo önerinizi dikkate alacağım.
    Zaten en büyük tereddüdüm 16& 17 arasında kalmış olmam, unutmadan jantlar orijinal ve sıfır alınacak.

yakın zamanda bende golf 6 hitler alacağım.. aslında sizin düşündüğünüz lastiklerde çook güzelmiş ama 17" olması düşündürüyor. bahsettiğim janttan almayı planlıyordum fiyatları bana çooook uygun geldi. umarım dediğim jantta 700 civarı olur. bedavadan biraz pahalı:)
    195 65 15 saç jant lastik 4 adet ne kadara satabilirim acaba? sıfır
  • Geçenlerde baya büyük bur jant mağazasına gittim birkaç tane beğendim. Peki benim aracın üzerindekiler ne olacak dedim " abi lastiksiz 300 liraya alırız" dediler :)) tabi janti onlardan almam koşuluyla tamam dedim ayrıldım.
  • Peki arkadaslar aracımda orijinal comfort jantlar 195 65 15 lastikleri ile mevcut. 16" jant almak mantıklı olurmu cms 607 düşünüyorum ne dersiniz. Yoksa hali hazırda olanlarla devam mı etmeliyim. 17" biraz fazla olacak gibi.
  • Segmente göre ideal jant ölçüleri şöyledir

.
    B segmenti 16"
    C segmenti 17"
    D segmenti 18"
    E segmenti 19"
    F segmenti 20"

Golf için 17" idealdir.

Porto jantı da öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 18 Mart 2012; 23:13:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.