Bildirim
Golf 6 olabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vw nin yöneticilerinin söylemlerinde golf VI nın sırlarının golf gti W12 de saklı olduğunu aracın ona çok yakın olacağını tasarımın şuanki güncel model leonu tasarlayan walter da silvanın yapacağını bi alman derğisinde okumuştum ya ams ya bild idi yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse 10 numara araç olur -
bildiğimiz golf işte. neyini benzetecekler anlamadım
-
golf 6 bu mudur?
-
Bu resimdeki olacak diye söylentiler var. Genel de bu araç deniyor çünkü spy fotolarda tahmin yapılıyor sanırım. Ben de bu olacak diye hazırladım kendimi -
inşallah bu olur ben de bu olması için dua edicem nerdeyse.
quote:
Orjinalden alıntı: emirtetik
golf 6 bu mudur?
-
eski golflere bakıldığında golf kasasını değiştirirken çok büyük değişiklikler yapmamış
hep bir önceki kasadan izler taşımış.
Bunun golf6 olma ihtimali yüksek gibi.. -
aslında bende bu araç olur diye bekliyorum fakat ön ızgara diğer modellerden bağımsız hatta yüksek oranda audi havası var -
evet çok şık ve harika bir tasarımı var ama bu tasarım vw tasarım anlayışını yansıtmıyor vw logosunu alın audi logosu koyun bu araca yeni a3 diye piyasaya sürülebilir çok audi kokan bir tasarım oldu güzel keşke bu olsa ama ben daha özgün bir golf beklerim açıkcası
quote:
golf 6 bu mudur?
-
ön havalandırmada AUDİ'niz izleri var. -
arabanın heryerinde audi den izler var sadece ızgara da değilki a3 den cakma olmus bu şekilde olmaz bence mevcut kasanın farlarını az makyaj ufak tefek değişiklikler olur bence zaten golf yıllardır aynı cizgide ben cok büyük bi fark beklemiyorum -
Arkadan Mazda 3 olmuş -
sem vwi ne zaman alıyorsun ondan haber ver
quote:
Orjinalden alıntı: selim82
arabanın heryerinde audi den izler var sadece ızgara da değilki a3 den cakma olmus bu şekilde olmaz bence mevcut kasanın farlarını az makyaj ufak tefek değişiklikler olur bence zaten golf yıllardır aynı cizgide ben cok büyük bi fark beklemiyorum
-
ön tarafı biraz agresif duruyo. spy fotolardan da biraz tahminde bulunabilirsek ilk fotodaki daha mantıklı gibi! -
bence en üstteki resimde görülen araö olur -
Stoplar Plus modeli gibi.Ama W12'nin sesi nasıl olurdu bilmem -
golf 6 için internette kaç tane fotoşop resim var hepsi için tek tek konu açılsa forum sadece golf 6 konuları ile dolar ben vw resmi olarak dağıttığı bir fotoğraf görmedim şu ana kadar olanların hepsi fotoşop bu arada golf w12 sadece konsept olarak kalacak seri üretime geçmeyecek -
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
evet çok şık ve harika bir tasarımı var ama bu tasarım vw tasarım anlayışını yansıtmıyor vw logosunu alın audi logosu koyun bu araca yeni a3 diye piyasaya sürülebilir çok audi kokan bir tasarım oldu güzel keşke bu olsa ama ben daha özgün bir golf beklerim açıkcası
quote:
golf 6 bu mudur?
Yeni Golf'ün tasarımını Walter da Silva yapmışsa, bu olabilir sanki. Izgara Audi'lere benziyor ama Leon'un ızgarasının hatlarını taşıyor gibi geldi bana...
-
zaten murat günak abimizi baş tasarım sorumluluğundan aldıkları zaman ben vw için pek iyi bir gelecek görmüyorum ayrıca walter da silva alfa romeo otomobillerinden ilham alarak leonu geliştirdi ama o tasarım çizgisinin mimarı walter da silva değil dünyanın en büyük tasarımcısı kabul edilen giorgetto guigiaro'dur..
eğer da silva özgün bir golf yapmayacaksa şimdiden tasarım kalemini bıraksın bence bu golf audi bozması oldu golf gibi efsane bir otomobil vede kaliteli bir otomobil özgün bir tasarıma sahip olmalı bence.. -
Bence de en üstteki gibi olacaktır. Spy fotoğraflarda da buna benzer bir araç görmüştük.
volkan guigiaro dedenin bi tarafınkiler kadayıf oldu artık oğlu paso fiat grubuna birşey yapıyor o kadar. walter da silva kendi tasarımlarını yapmaya başlayalı çok oldu. leon da altea konseptinden çıkmış bir araç. audi a5, tt, r8 ve yeni a4 de öyle.. golf de geliyor.
Benzer içerikler
- audi q7 kronik sorunları
- toyota yaris en çok tutulan modeli hangisi
- toyota corolla 1.5 kronik sorunlar
- plakadan araç modeli öğrenme
- duster 1.3 tce yakıt tüketimi yorumları
- 2025 passat sedan
- uçan araba fiyatları
- byd 2025
- 35 tfsi ne demek
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X