Şimdi Ara

Golf 6 vs Astra Classic 3 hangisi sizce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kararsız kaldım. Bahsettiğim araçlar golf 6 1.6 tredline diğeri ise astra classic 3 1.3 ctdi essentia+konfor paket. Max. 37.000 tl param var opelin dizellerindeki performans sorunu ve bir çok sorun okudum beni çok soğuttu golf donanım olarak daha düşük fakat vw kalitesi ortada en kötü 1 sene sonra lpg taktırırım diye düşünüyorum toplumda lpg ye kötü bir bakış vardı fakat günümüzde kimse kötü bir yorum yapmıyor. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum???

• biraz zorlayıp 1.4 tsi tavsiye ederım ? golf hem yenı yuz hem de golf daha ne olsun kı
  • Boş golf yerine dolu Astra tercih edilebilir.
  • o 1.6 astranın 1.3 den kötü ama.....

kalite olarak tabiki golf 6 daha iyi... Ama boş bir araç da 37 bin lira verip alınmaz diye düşünüyorum....
  • ben golf alırdım, konfora önem veriyorsanız çok fark var. 4 ad. alaşımlı jant alirsanız. golf6 trendlineların son serilerinde içi güzelleştirdiler. rcd510 deri direksiyon felan var. 1.3 cdti motor önermiyorum. otomobili sadece ulaşım aracı olarak görüyor ve tutku ile ilgilenmiyorsanız. o ayrı astra kötü araç degil. H kasa astra ağır direksiyonlu sert süspansiyonlu manevra kabiliyeti zayıf kullanması keyifsiz bir araç. cdti motor ile, benzinlisini kullanmadım.
  • Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Boş golf yerine dolu Astra tercih edilebilir.

Aynen
    ayrıca 1.3 problemli çekmiyor diyenlerede fazla takılmayın kronik problemleride çoktan giderilmiştir arkadaşım kullanıyor gayet iyi performansı var 1.6 benzinli atmosferik motordan bana göre daha iyi gidiyor
  • arkadasım bende de h kasa var çekmiyor kronik problemi var diyen halt etmiş 2010 model bizimkide enjoy spor paket , bizimkinden 1 ay sonra konfor paketlisi çıktı fazla bir fark yok enjoydan gayette güzel araba araç 200 vurdu araba da 5 kişi var ve bagaj dolu düz yol yokuş aşağıda değil. süspansiyonu evet sert ama bu hızlı giderken çok büyük avantaj , daha 5200 filan oldu hiç sorun ile karşılaşmadık 1750 devirden sonra tam bir canavar 4. vitesle 40 ta gitti stop bile etmedi ( hani küçük motorya hep devirli kullanılmalı ) ve inan vites küçültmeden 40 dan 100 e kadar çıktı araba yine. ve 37000 tl araban nerede ise full oluyor bence araba sadece marka değil konfor , güvenlik herşey önemli bu gün yine araba almak istesem astra alırım ama yeni kasasını ..

• ve söylemeyi unuttum inanmıyorsanız 200 vuran video var internete yükleyip sitede paylaşabilirim.....
  • 0-100 nasıl 9sn. oluyor chiplimi aracın.
  • birde, aracın performansında problem var diye bir şey ben söylemedim. ancak cdti ciler çok çabuk tepki vermiş.anlamadım. problem ne demektir arkadaşlar. araç tabiki gidiyor. gitmiyor denmez. diyenler hiç binmemişlerdir. ancak 1.6 benzinli keisnlikle 1.3 cdti dan her koşulda üstündür. tüketim haricinde.
    yokuş felan demeyin. 1.6 benzinlinin vites küçültebileceğini. ancak 1.3 cdti nin örnegin 5. vites le 110 giderken. 4. vitese atılamayacağını düşünün. ancak 1.6 benzinli 4. viteste son hızına bile ulaşabilir. yokuşta geçer lafı iki araçta aynı viteste devam ederlerse ön koşulu ile gerçekleşir.
    35000 km kullandım aracı çok iyi tanıyorum.
  • 1,6 8v ise 1.3 turbo farkıyla daha doğrusu tork farkıyla kapatır diye dşünüorum ve bunun yanında çok dahaa az yakıt tüketimi.
    Yüzü eski fakat golf5 ile aynı sınıfta ve satışa sunulmuş + donanım yüksek bi araç.1.4 twinport en dolu donanımlısını 32800 istediler ilk rakam.
    Golf evet yeni klas araç ama çok fark göremiorum aynı zamanda golf5 i olan arkadaşım şimdi yeni astra sipraişi verdi, şiçi kullandı genelde ve çok ses var içerde.Yoldan değil, ön göğüsteki konik ses,arka koltuk kaldırma yerlerin tıkırtısı vs.Bir kezde konvertör arızalandı garanti kapsamından değişti.
    Asrta h kullanamdım yorum yapamam.Yakıt önemli ise alınır...Elinize parada kalır sanırım
  • volvo c30 1.6 d diyerek kafanızı krıştırma hakkımı kullanabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

birde, aracın performansında problem var diye bir şey ben söylemedim. ancak cdti ciler çok çabuk tepki vermiş.anlamadım. problem ne demektir arkadaşlar. araç tabiki gidiyor. gitmiyor denmez. diyenler hiç binmemişlerdir. ancak 1.6 benzinli keisnlikle 1.3 cdti dan her koşulda üstündür. tüketim haricinde.
    yokuş felan demeyin. 1.6 benzinlinin vites küçültebileceğini. ancak 1.3 cdti nin örnegin 5. vites le 110 giderken. 4. vitese atılamayacağını düşünün. ancak 1.6 benzinli 4. viteste son hızına bile ulaşabilir. yokuşta geçer lafı iki araçta aynı viteste devam ederlerse ön koşulu ile gerçekleşir.
    35000 km kullandım aracı çok iyi tanıyorum.

4. viteste sen son hız yaparsan o araç felaket bir yakıt sarfiyatı yapar. astra 6 ileri olduğundan her vitesi güçlü ivmelenmesi o yüzden seri. vites değiştirmek hoşuna giderse çok keyif alırsın ayrıca aracı 130 a getirdik aldık en az gazı verdiğinden araç anlık tüketim 3.3 lt gösteriyordu ne kadar ekonomik olduğunu düşünün araba 5200 km de daha 6. depoyu almamışızdır. birde araca chip atmadık yol eğimli idi. 3500 devirde standart atınca kronometre 9 sn. de 100 ü gösterdi. saygılar.... not: tepki demeyelimde eleştiri diyeli oğuz üstad.....

• mesajımı okursanız tüketimi kıyaslamaya katmadım. ayrıca 8v motorlar altdevirde daha seridir. 6 vites çok verimliydide neden astra J de 5 vitese dönüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

mesajımı okursanız tüketimi kıyaslamaya katmadım. ayrıca 8v motorlar altdevirde daha seridir. 6 vites çok verimliydide neden astra J de 5 vitese dönüldü.

flexride şasi geldi bu araca 18'' jant getiriyor. araba ağırlaştı, büyüdü. 1. ve 2. vites daha güçlendi. tahminimce. ama bekle bi 5 sene üniversiteyi kazanıp bitireyim masterimi opelin şirketinde yaparsam mühendislerine sorarım.... cevabını sana atarım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.